עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
תוצאות 61 עד 64 מ 64

אשכול: Z1000 / z800 / cb1000 - מתלבט בבחירה של כלי לנסיעות של כ230 ק"מ ביום

Member הסמל האישי של shaig
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    מצחיק שיש פה בחור שמוכר סי בי ואומר לו שהסיבי לא טוב למשימה
    דווקא אם המשימה היא חיזוק שרירי הצוואר - אז נראה לי שהוא ממש יתאים.

Member
    קבל המלצה: בזמנו כשהתלבטתי איזה אופנוע לקנות, נסעתי לניר גולדשטיין ממטרו שמנהל כיום את מטרו טרייד (בזמנו עבד במטרו שופ).
    קפה, התייעצות, נסיעת מבחן ארוכה למחרת. לא חשבתי בכלל על הוורסיס 1000, אלא על הz 1000 sx. ניר, שביותר מהזדמנות אחת ראיתי אותו
    משכנע לקוחות לרדת מהכיוון שאליו פנו בשל חוסר נסיון מספק, גם במחיר של להפסיד מכירה...עמל קשות לכוון אותי לוורסיס. פגע בול.
    שווה את הקפיצה אליו והזמן שתקדיש.
    מקצוען אמיתי, הגון ויעדיף להפסיד מכירה מאשר למכור לך כלי שלא יתאים.
    בהצלחה

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
    מר זומר, יש לי הרבה ניסיון, אני רוכב יותר מ10 שנים, ויצא לי לרכב על הרבה כלים כמו gs650, cbr1000rr, פייזר 1000 ו600 ועוד..

אני לא אומר שהסטרום הוא הא "אופנוע" , פשוט בקטגוריה שלו הוא מעולה וממש לא משעמם, אופנועים אחרים באותו מחיר ואותה קטגוריה לא כל כך מעניינין, לא יותר מהסטרום, ברור לי שכל אופנוע ללא יוצא מן הכלל שעולה 30k יותר מהסטרום גם יהיה הרבה יותר מעניין, ובכלל כל אופנוע גדול, זה ליגה אחרת, זה גם תלוי לאיזה מטרה רכשתה את הכלי.

אני בטוח שמי שירצה לשחק קצת בשטח יעדף אפילו kle500 על הוי סטרום, לפי מה שאתה אומר בפעם הבאה שארצה לקנות אופנוע, עדיף לי לא להתיחס למבחנים שלכם, כי לא ראיתי במבחן שלו את המלה משעמם אפילו לא פעם אחת, לעונת הnc700 של הונדה למשל.
    דינגו, לא אפוטרופוס, אני לא מנסה לשכנע.

פשוט ההשוואה הזו בכלל לא הגיונית, זה כמו להשוות מאזדה מיאטה ביאריס ts, המחיר והתמורה שונה וזה ברור.

אם תסע ביאריס ts תמצא רכב נחמד ומעניין, אך מול המיאטה הוא בסה"כ גרוטאה משעממת.

ומבחן דרכים אמור לשקף לך את התמורה שתקבל מאופנוע מסוים, ולא לשבח אותו ולהלל, ואחרי זה אותו בוחן יכתוב בפורום שהוא אופנוע משעמם, זה מטעה ולא מועיל.
    דינגו חסך לי קצת בהודעה הזו:

ציטוט נכתב במקור על ידי דינגו צפיה בהודעה
    תסתכל על פתיחת השרשור. אנחנו פה בשביל לעזור למי ששאל שאלה. בנאדם שמחפש ריגוש של נייקד גדול, אפילו שהוא טוחן 1,000 ק"מ בשבוע.
    הוא ממש מסרב לאדוונצ'רים חזקים אפילו שמבחינת נוחות כנראה זה יהיה יותר יעיל ואולי גם פחות יקר מול מרובע צילינדרים.
    הוא שואל על מרגש, מנסה להשוות בין כלים שונים.
    בהשוואה כזו, הסוזוקי, כמה שלא יעיל מהנה וחזק כשלעצמו, יוצא משעמם.
    יש לו 80 אלף להשקיע, במחיר הזה הוא יכול לקנות משהו שאבסולוטית הוא הרבה יותר חזק ומרגש מויסטרום.
    זה מה יש.
    אתה ממשיך לטעון שההשוואות לא הוגנות, אבל זה פשוט לא רלוונטי.
    מרגיש כאילו פגעו בציפור נפשך, וזה שהדיעה באה מרוכב מבחן מנוסה ממש מפחיד אותך ואתה מנסה למנוע את המפולת והבריחה מהסוזוקי.
    שחרר.
    Opinions are like assholes - every one has one (and everybody likes their own...)
    יחד עם זאת, כן חשוב לי להעיר משהו נוסף.

בפוסט האחרון שלך אתה מסכם ב"לזרוק דיעה אינדיבידואלית לא ממש יעילה זה מטרד, וזה מעצבן". הנה, פה:

מר דינגו, אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שיריתה לעצמך ברגל, סייג לכמה שתיקה.

הבחור אמר בפתיחת השרשור שהיה לו וי סטרום, והוא מעוניין במשהו מרגש יותר כי הוא כבר מיצא אותו, אז אין סיבה להציע לו וי סטרום, באותה מידה אין צורך להגיד לו לא להתקרב לוי סטרום כי הוא משעמם, אבסורד.

בכל מקרה, ממש לא מעניין אותי לא את הוי סטרום ולא אבא של סוזוקי, אפילו אני יכול להגיד הרבה דברים לרעת הסוזוקי, יש הרבה תחומים שסוזוקי נופלת בהם, למשל רמת הגימור, עלות טיפולים, דגמים לא מעניינים כל כך, ועוד הרבה, אך לזרוק דעה אינדיבידואלית לא ממש יעילה זה מטרד, וזה מעצבן.
    עכשיו, אני אגיד לך מה אותי מעצבן - חוסר תרבות דיון.

מראש פתחת את הפניה שלך ב"מר זומר". מאחר ואנחנו לא יכולים להתבלבל שזה נובע מתוך כבוד כלשהו, אז אנחנו נשארים עם האופציה השניה שהיא - מתוך זלזול ובאמת שלא ברור לי למה. בשום שלב לא זלזלתי בך, לא התכוונתי לפגוע ובסך הכל לנהל דיון. אתה ממשיך ואומר לדינגו "סייג לחכמה שתיקה". קראתי שוב ושוב את דבריו וחיפשתי איפה הוא יוצא טיפש, אבל לא מצאתי.

אני באמת לא מבין מאיפה זה מגיע ולמה ה"דיעה האנדיבידואלית" שלי (בניגוד ל.. דיעה אוניברסלית?) לא יעילה, מטרידה ומעצבנת.

אני חושב שהצגתי את דעתי, אתה מנגד הצגת את עמדתך אבל בצורה שלא עושה חשק להמשיך דיון שדווקא בבסיסו הוא מענין (כלומר, אותי לפחות. ברור לי שאת האחרים הברחתי עם הדיעה המטרידה שלי).

שיהיה בהצלחה לפותח השרשור באיזו בחירה שלא יעשה והעיקר שתביא תמונות.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אסף זומר צפיה בהודעה
    דינגו חסך לי קצת בהודעה הזו:

יחד עם זאת, כן חשוב לי להעיר משהו נוסף.

בפוסט האחרון שלך אתה מסכם ב"לזרוק דיעה אינדיבידואלית לא ממש יעילה זה מטרד, וזה מעצבן". הנה, פה:

עכשיו, אני אגיד לך מה אותי מעצבן - חוסר תרבות דיון.

מראש פתחת את הפניה שלך ב"מר זומר". מאחר ואנחנו לא יכולים להתבלבל שזה נובע מתוך כבוד כלשהו, אז אנחנו נשארים עם האופציה השניה שהיא - מתוך זלזול ובאמת שלא ברור לי למה. בשום שלב לא זלזלתי בך, לא התכוונתי לפגוע ובסך הכל לנהל דיון. אתה ממשיך ואומר לדינגו "סייג לחכמה שתיקה". קראתי שוב ושוב את דבריו וחיפשתי איפה הוא יוצא טיפש, אבל לא מצאתי.

אני באמת לא מבין מאיפה זה מגיע ולמה ה"דיעה האנדיבידואלית" שלי (בניגוד ל.. דיעה אוניברסלית?) לא יעילה, מטרידה ומעצבנת.

אני חושב שהצגתי את דעתי, אתה מנגד הצגת את עמדתך אבל בצורה שלא עושה חשק להמשיך דיון שדווקא בבסיסו הוא מענין (כלומר, אותי לפחות. ברור לי שאת האחרים הברחתי עם הדיעה המטרידה שלי).

שיהיה בהצלחה לפותח השרשור באיזו בחירה שלא יעשה והעיקר שתביא תמונות.
    תגובה לעניין