כלבה בת עוולה. שיבוא לה פול-טריילר ממול פעם הבאה.
ואתה - הקו שלך נוראי. אתה יושב צמוד על הפס הפרדה כל הפניה, אין לך שטח ראיה בשיט. תתחיל לקחת פניות על הקו החיצוני עד שיש לך שדה ראיה לתוך הפניה, והדברים האלה לא יסכנו אותך יותר.
נהגת שכנראה התעסקה בטלפון סטטה מהנתיב על קו רצוף והורידה לי את הלב לתחתונים.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
כלבה בת עוולה. שיבוא לה פול-טריילר ממול פעם הבאה.
ואתה - הקו שלך נוראי. אתה יושב צמוד על הפס הפרדה כל הפניה, אין לך שטח ראיה בשיט. תתחיל לקחת פניות על הקו החיצוני עד שיש לך שדה ראיה לתוך הפניה, והדברים האלה לא יסכנו אותך יותר.
ואתם רוצים להגיד לי שאי אפשר לשלוח את זה למשטרה? ואם כן הם לא עושים כלום?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מפגרת. והדבר שהכי מעצבן אותי זה שזה לא מפתיע בכלל.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אתה רוכב לא נכון ואתה זה שהיה משלם את המחיר
קח אחריות על הרכיבה שלך ולא תצטרך להתלונן על מטומטמים
אין קשר בין זה שאתה רוכב נכון או לא נכון לבין רכב שעובר קו הפרדה לבן מולך. כשרכב מולך עובר קו הפרדה לבן בכביש שהמהירות בו היא הרבה מעל 20 קמ"ש גורלך לא בידיך יותר.
זה נוהל איתם דרך הפייסבוק עם התכתבות + צירופי פרטים וסירטונים + תשובות מהם שהדברים יבדקו ובלה בלה בלה.
בתור אחד שאמונו במשטרה לא קיים, לא אבזבז את זמני על הגשת תלונה שברגע שאצא מהחדר תיזרק למגרסה.
בהחלט אחד הדברים המעצבנים ואני מסכים שבמקרה כזה אין קשר מה רמת הרכיבה שלך והקו שאתה לוקח, כי זה עדיין מרתיח לראות רכבים סוטים ועוברים קו הפרדה רצוף.
לגבי לקיחת צעדים למניעת תאונה במקרה כזה - פה יש 100% משקל על צורת הרכיבה.
שבת האחרונה בסדום היה בחור עם רכב bmw לבן שהגיע לנצל מעט את יכולות הרכב שלו, אבל שם פס אחד גדול על רוכבי האופנוע וחתך בערך כל פניה אפשרית בגלל המהירויות שנסע בהן. עד שהגיעה משטרה והוא נעלם מהעין...
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
פעם אמרו לי שאין צורך להגיב בפורומים כי אם לא תגיב תמיד יהיה מישהו שיענה במקומך, רק טוב יותר.
יכול להיות שזה נכון, אבל...
כלבה בת עוולה. שיבוא לה פול-טריילר ממול פעם הבאה.בתזונהאז אני רק שאלה: איך צריך להגדיר את החבורה ששכבה על השוליים בין לוזית לבית גוברין ביום שבת האחרון, את הבחור על הדוקטי הלבן שעקף אותי מימין בעלייה ממסילת ציון לשער הגיא (אין שוליים, אז מה?) או את הבחור שחתך קווים בין בית גוברין לקריית גת.מפגרת
אני יודע, אלו לא אתם, אלו ערסים וילדים וכל מיני. אבל חבר'ה בחייאת, תסתכלו קצת על עצמכם לפני שאתם יורקים קללות.
הרבה בריאות (וגם קצת מודעות עצמית) לכולם,
קעטו"ש
נראה שאתה לא מבין את המשמעות של רכיבה על אופנוע
נכון, הנהגת שבאה ממול אולי לא יודעת לנהוג ואולי אפילו מטומטמת
אבל אם היא היתה פוגעת בך - אותך היה צריך לגרד מהפגוש שלה.
המשמעות היא שרוכב אופנוע צריך להיות מסוגל לרכוב באופן שיפצה גם על טעויות של אחרים - אחרת הוא יפצע כמו רבים לפניו ורבים אחריו.
על פי הסרטון שפרסמת ועוד יותר על פי התגובה שלך אתה עדיין ממש לא שם
מסכים, זה שהיא עשתה עבירה אני לא מתווכח. אבל הנזק שלה יגמר בכמה אלפי שקלים.
לרוכב זה יסתיים אחרת לגמריי.