עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 52

אשכול: איזה מהדגמים הכי מתאים לדרישות (אופנוע ראשון 250 סמ"ק נייקד)

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי BassOutcast צפיה בהודעה
    ואיזה סכום בערך זה בסדר? 4-5 אלף ככה?

לטענת המוכר:

טסט לשנה 2 צמיגים חדשים גג\"ש ושרשרת חדשים טבעות קלאץ חדשות כבל קלאץ מקורי חדש מסנן אוויר מקורי חדש רפידות בלם חדשות פלאגים חדשים מראות חדשות רגלית ומוט הילוכים חדשים פנס חזית חדש. אופנוע שמור ומטופל במוסך מורשה עם קבלות מצב מכני מצויין טסט לשנה שלמה יד 7 ברישיון גמיש מעט לרציניים מושלם בתור אופנוע ראשון
    לא יודע לגבי סכום אבל אין דרך לדעת מה נכון ומה לא רק בדיקה במוסך אמין תענה לך על השאלה הזאת וגם כמה ייעלה לך.
    מעבר לזה פורסם פה באתר מדריך לקניית כלי יד שנייה ממליץ לך לקרוא בעיון.

http://wheelz.co.il/מדריך-בדיקה-לפני-קנייה/

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    לא יודע לגבי סכום אבל אין דרך לדעת מה נכון ומה לא רק בדיקה במוסך אמין תענה לך על השאלה הזאת וגם כמה ייעלה לך.
    מעבר לזה פורסם פה באתר מדריך לקניית כלי יד שנייה ממליץ לך לקרוא בעיון.

http://wheelz.co.il/מדריך-בדיקה-לפני-קנייה/
    עזוב, ראיתי את הגודל שלו, הוא עוד יותר קטן מהדיאלים. ראיתי גם השוואה בין הדיאלים לוולף - הוולף גם קטן יותר. בשיא הכנות לא הייתי מתנגד ל-vjf אבל כל מה שאני רואה זה 15 אלף ומעלה, יש מקום שמוכר אותם בתשלומים או משהו? או בכללי חנויות שמוכרות יד 2 בערך בתקציב שלי? כבר חודש שאני מחפש כל יום וזה לא הגיוני.

Senior Member
    בדרך כלל לאלבר יש תוכניות תשלומים מאוד נוחת ויש להם גם כלים יד שנייה.
    תבדוק אפשרות להעלות טיפה את התקציב שלך (קל מהצד להציע אני יודע) אבל ככה אולי תמצא את מה שאתה מחפש.

Banned
    בשיא הכנות אני לא יכול להפסיק לחשוב על היוסאנג קומט...הוא עדיין נשאר האופנוע הכי גדול בתקציב, הכי נוח לי, לא בדיוק Dream-bike אבל הכי קרוב עד כה.
    יש אולי אזור בת"א או איפושהו במרכז שמוכרים בו אופנועים יד 2 שאולי לא מפרסמים ביד 2? וואלה ש-15 אני גם איכשהו אצליח למשוך אבל ממש ממש רוצה את היוסאנג.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי BassOutcast צפיה בהודעה
    בשיא הכנות אני לא יכול להפסיק לחשוב על היוסאנג קומט...הוא עדיין נשאר האופנוע הכי גדול בתקציב, הכי נוח לי, לא בדיוק Dream-bike אבל הכי קרוב עד כה.
    יש אולי אזור בת"א או איפושהו במרכז שמוכרים בו אופנועים יד 2 שאולי לא מפרסמים ביד 2? וואלה ש-15 אני גם איכשהו אצליח למשוך אבל ממש ממש רוצה את היוסאנג.
    אז פאקינג תקנה אותו אחי..
    מה שכיף באופנוע זה שהוא ממש יכול לרגש ולהתחבר אליך, אתה אומר שאתה רוצה קומט כל כך-תתחדש.

לדעתי אנשים פשוט לא רוצים לפרסם בחורף כי יודעים שיהיה קשה מאוד למכור ומעדיפים לחכות לתקופה פחות גשומה\קרה..
    אפשר לראות כי כמות האופנועים ביד2 פשוט מגוחכת.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי shazziman צפיה בהודעה
    אז פאקינג תקנה אותו אחי..
    מה שכיף באופנוע זה שהוא ממש יכול לרגש ולהתחבר אליך, אתה אומר שאתה רוצה קומט כל כך-תתחדש.

לדעתי אנשים פשוט לא רוצים לפרסם בחורף כי יודעים שיהיה קשה מאוד למכור ומעדיפים לחכות לתקופה פחות גשומה\קרה..
    אפשר לראות כי כמות האופנועים ביד2 פשוט מגוחכת.
    אז מה עדיף? להמשיך לחכות על פארש בתקווה שמשהו יופיע, או ללכת נגיד על דיאלים vjf ו"להסתפק" בו?
    וחשבתי דווקא בחורף מכל העונות אנשים ינסו להיפטר מהאופנועים שלהם, אחרי הכל אם אופנוע עומד זמן ממושך זה גורר כל מיני בעיות (בייחוד בקרבורטורים) אז הגיוני שלחורף הם ייפטרו ממנו...

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי bassoutcast צפיה בהודעה
    אז מה עדיף? להמשיך לחכות על פארש בתקווה שמשהו יופיע, או ללכת נגיד על דיאלים vjf ו"להסתפק" בו?
    וחשבתי דווקא בחורף מכל העונות אנשים ינסו להיפטר מהאופנועים שלהם, אחרי הכל אם אופנוע עומד זמן ממושך זה גורר כל מיני בעיות (בייחוד בקרבורטורים) אז הגיוני שלחורף הם ייפטרו ממנו...
    תראה בעקרון אתה צריך להתחבר לאופנוע כדי לקנות אותו אני רואה שיש לך המון התחבטויות , לדעתי גם הvjf הוא אופנוע מכובד יקח אותך בכיף את המרחקים ולא יזלול לך את הכיס יותר מידי , לאחי יש vjf והוא מרוצה ממנו לוקח אותו לעבודה כל יום הכל עובד פיקס יחד עם זאת זה גם עונה לשאלת התשלומים שנשאלה שתוכל לעניין אותך .

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי DoriTo צפיה בהודעה
    תראה בעקרון אתה צריך להתחבר לאופנוע כדי לקנות אותו אני רואה שיש לך המון התחבטויות , לדעתי גם הvjf הוא אופנוע מכובד יקח אותך בכיף את המרחקים ולא יזלול לך את הכיס יותר מידי , לאחי יש vjf והוא מרוצה ממנו לוקח אותו לעבודה כל יום הכל עובד פיקס יחד עם זאת זה גם עונה לשאלת התשלומים שנשאלה שתוכל לעניין אותך .
    וואלה באמת שאני כבר לא יודע, אני כן רוצה להנות מהנסיעה ולראות את הארץ והדיאלים יושב לי טוב אבל מה הרוב לא בתקציב שלי...כבר חודש וחצי שאני מחפש ואני משתגע ואין כלום ביד 2...רק עברתי טסט - ריק יותר מכביש הערבה, לפני זה - רק תבחר...

Senior Member
    זה אולי יישמע פשוט מהצד, אבל אולי כדי לחכות קצת ולהגדיל את התקציב ככה יותר כלים יכנסו לך לתקציב.
    או כמו שנאמר לקנות מסוכנות ותוכל לפרוס לתשלומים .

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    זה אולי יישמע פשוט מהצד, אבל אולי כדי לחכות קצת ולהגדיל את התקציב ככה יותר כלים יכנסו לך לתקציב.
    או כמו שנאמר לקנות מסוכנות ותוכל לפרוס לתשלומים .
    חח עם משכורת של מעודפת זה לא כזה קל...טוב נחכה מה נעשה.

Junior Member
    עדיף לחכות חודשיים-שלושה ולרכוש אופנוע שתהיה שלם איתו מאשר לרכוש אחד שאתה לא שלם איתו.
    חודשיים יעברו לך בטיל ואז אתה תתבאס.

Member
    תמיד כדאי לבדוק לפני לגבי מבצעים.
    בלא מעט חברות יש עכשיו מבצעי סוף שנה שכדאי לנצל..
    הזכירו כאן את דיאלים אז ראיתי היום שיש להם מבצע של 15% הנחה על חלק מהדגמים.

Banned
    יש פה איזה 6 7 שתולים שך דיאלים. גילוי נאות

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    יש פה איזה 6 7 שתולים שך דיאלים. גילוי נאות
    חחחח וגם של לונסין אני רואה.
    שוב, אני מחפש כבר כמעט חודשיים, אם הייתי רוצה לקחת מה שיש רק כדי לנסוע - הייתי עושה את זה מזמן. עד שלא אמצא משהו שארגיש בנוח איתו אני לא מתכוון לקנות כלום, אחרי הכל לא מעט כסף.

Senior Member
    ללונסים אין שתולים, יש לקוחות מרוצים