לא טוב היות האדם לבדו. וילך בגשם ויחפש אופנוע כלבבו. וישמח לבסוף כי רכש בזוזים מועטים כלי שישמח את לבו. ויראה כי טוב הגישוש הגשום וימצא מזור ומרפא בדו"ש. מ.ש.ל
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
תראה מר "אוי אוי אוי"
הקטנוע "לא מפלץ" אקסיטי 250 שלי שפך מנוע ב50אלף.... ליפני חודש
קניתי xj6 עם נזילה בבולם שהתגלתה כבולם קידמי "עקום" (יותר "גלי" אבל ניחה) ואני מחכה כבר מעל חודש לחלק הארור שיגיע ממטרו.וכמובן שהאופנוע במוסך.
ותוסיף על זה את הcb750 שמפורק ומחכה לייחס מצידי....
קיצור 3 אופנועים ברשותי- 0 תקינים. ואתה לא רואה אותי פותח שירשור "אוי אוי אוי"![]()
המפלץ שלי היה עם 65 אק''מ והמנוע תיקתק. והוא עבד בחיים שלו.
לי חסרה לא רק הרכיבה (שירדה בתקופה האחרונה מחמש אלף קילומטר בחודש, ל100 קילומטר).
חסר לי כל המסביב. חסר לי לטפל,לפרק,לנקות.
אם אני אחליט שאני רוצה לבנות אופנוע מפורק יש בחצר של המשפחה בחצר מוטוגוצי משנות ה70 ובימר r45 משנת תרפפ''ו. שניהם מםורקים ובארגזים.
חסרה לי החוויה הרבה יותר מסתם רכיבה.
בגלל זה אני לא אתפשר על אופנוע אקראי סתם בשביל לרכב.
מה המצב של הcbשלך?
מצבו טוב... תאמת שאני יכול לסיים 95% מהפרוייקט בשבועיים עבודה, רוב הפבריקציה נגמרה....אבל עבודה, לימודים, מעבר דירה, אוטובוסים וכו' לא עושים טוב לזמן הפנוי שלי.
וציינתי את ה50 אלף כי זה מכפיר שהוא שפך מנוע....יש קומפרסיה 30 אז אולי הוא לא כזה גמור אבל לא שווה לפתוח.
תפנה זמן.
אני חושב שזה שווה את זה. שעתיים ביום לא תוכל לשחרר?
בתקווה סמסטר הבא....בשבוע אני משקיע בזה אולי 4 שעות בממוצע....בשבת אני לא נוגע בכלום אז בכלל אין זמן לזה.
אני כמעט שנתיים בפרוייקט (ו98% מהחלקים נמצאים אצלי).... אז ברור שאני רוצה לסיים...אבל אלו החיים...
רוצה xtz660 שנת 97?
די נו, אתה עושה לי רגשות אשמה!!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ויקח למוסך ויען ויבדקנא וירא כי טוב.