עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 50

אשכול: השכרה

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    הוא מנס-טרוליונה

Member
    אבירם,תשמע,
    השכרה ממישהו פרטי תיהיה בעיה
    א,מעטים האנשים שיסכימו להשכיר לך.
    ב,אין לאדם פרטי ביטוח שיכסה גם אותך.
    יש לך 2 אפשרוית ללמוד לרכב,
    א, כמו שרוב הרוכבים עושים חוסכים כמה שקלים קונים קטנוע 50 או 100 או אפילו 125 (ואם יש תקציב אפשר אפילו 250) במחיר זעום ראיתי שאתה יכול לקנות במחיר של כ1000 ש"ח קטנוע שנוסע יופי.
    ב,כמו שהצעת בעצמך לעבוד בשליחויות אם יש לך את זה, תוך יום יומיים תלמד את העבודה וגם תלמד לרכב יופי,החיסרון הוא שאם אתה מהוסס ולא כ"כ בעניין, לעבוד בשליחויות על ההתחלה בלי ניסיון יכול לעלות לך ביוקר(נפילות פציעות לא נעימות ויותר מכך פגיעה בצד ג' )כך שזאת האפשרות הכי פחות מומלצת.

המלצתי לך היא תמתין טיפה תחסוך כמה שקלים קנה לך קטנוע זול,עשה ביטוח ותתחיל לרכב אתה תהנה הרבה יותר מהלמידה בלי לחץ בלי פחדים לקלקל או להרוס ובלי חור ענק בכיס.
    מאחל לך הצלחה.
    ושוב אל תתפתה לרכב בלי ביטוח.

Banned
    אני בניגוד לשאר החכמולוגים פה.. דווקא בעד.
    שעתיים שכירות יצאו לך בערך מחירון +10%.
    דבר איי בפרטי אם אתה מעוניין.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך עכשיו היא, אם החלטת שאתה הולך להיות שליח בתקופת החורף,שהכבישים חלקים ונהגי הפחיות נוהגים ביותר זהירות, זאת אומרת בלימות פתע תכופות יותר ומעבר נתיבים בלי לאותת(זה ברגיל), אז תמצא מקום שאין בו לחץ מטורף של משלוחים, כמו פיצרייה קטנה ליד הבית שלך, או המבורגר/שארומה משהו שיש 3-4 משלוחים בשעה ורובם ברדיוס של 3 ק"מ לכיון. ככה לא יהיה לך לחץ להגיע מהר ללקוח ולחזור מהר לקחת עוד משלוח ולא תחליק/תאונה על השבוע הראשון שלך.
    רוב המקומות מספקים קטנועים משל עצמם, מעטים המקומות שדורשים מהשליח שיביא קטנוע מהבית ולרוב אלה מקומות שחוסכים בעלות החזקת הקטנוע ומשלמים עוד 10 שקלים למשכורת במקרה הטוב, הכסף הזה שהם משלמים הולך לבלאי הטבעי של האופנוע ולדלק, לכן ממליץ לך לחפש מקום שיש קטנוע של המקום ובתור כלל, תבקש לראות את הביטוח של הקטנוע, אל תסכים לעלות על קטנוע עבודה בלי ביטוח כדי למנוע בעיות בעתיד.
    והדבר הכי חשוב, ציוד מיגון, קסדה טובה מלאה או נפתחת לבחירתך, מעיל קבוע וכפפות אם אתה רוצה שישארו לך אצבעות שתוכל לספור את הטיפים שלך.

Banned
    אין הרבה מציאות כרגע ביד 2 אז לכן לא קניתי. ואולי עדיף פשוט למצוא עבודה בזה ואז ייתנו לי בחינם + ישלמו לי.

גם הסערה בחוץ קצת שיבשה את התוכניות.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך עכשיו היא, אם החלטת שאתה הולך להיות שליח בתקופת החורף,שהכבישים חלקים ונהגי הפחיות נוהגים ביותר זהירות, זאת אומרת בלימות פתע תכופות יותר ומעבר נתיבים בלי לאותת(זה ברגיל), אז תמצא מקום שאין בו לחץ מטורף של משלוחים, כמו פיצרייה קטנה ליד הבית שלך, או המבורגר/שארומה משהו שיש 3-4 משלוחים בשעה ורובם ברדיוס של 3 ק"מ לכיון. ככה לא יהיה לך לחץ להגיע מהר ללקוח ולחזור מהר לקחת עוד משלוח ולא תחליק/תאונה על השבוע הראשון שלך.
    רוב המקומות מספקים קטנועים משל עצמם, מעטים המקומות שדורשים מהשליח שיביא קטנוע מהבית ולרוב אלה מקומות שחוסכים בעלות החזקת הקטנוע ומשלמים עוד 10 שקלים למשכורת במקרה הטוב, הכסף הזה שהם משלמים הולך לבלאי הטבעי של האופנוע ולדלק, לכן ממליץ לך לחפש מקום שיש קטנוע של המקום ובתור כלל, תבקש לראות את הביטוח של הקטנוע, אל תסכים לעלות על קטנוע עבודה בלי ביטוח כדי למנוע בעיות בעתיד.
    והדבר הכי חשוב, ציוד מיגון, קסדה טובה מלאה או נפתחת לבחירתך, מעיל קבוע וכפפות אם אתה רוצה שישארו לך אצבעות שתוכל לספור את הטיפים שלך.
    תודה מותק, כבר יש קסדה וכפפות ושוקל לקנות מגני ברכיים.

כל הקטע של עבודה כשליח מאוד מסתדר לי במוח ואני מאוד רוצה. שב שניה ואסביר לך למה עדיין לא:

1. סערה בחוץ
    2. לא יצא לי לנסוע לבד על אופנוע בכביש אפילו פעם אחת
    3. חלק מהפיצריות דורשים ניסיון של חצי שנה לפחות על הכביש

זה כל הקטע, הוצאתי רישיון בחורף אז זה קצת בעייתי, וגם אני אודה שאני לגמרי בחיתולים כרגע מבחינת ניסיון על הכביש.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אבירם* צפיה בהודעה
    תודה מותק, כבר יש קסדה וכפפות ושוקל לקנות מגני ברכיים.

כל הקטע של עבודה כשליח מאוד מסתדר לי במוח ואני מאוד רוצה. שב שניה ואסביר לך למה עדיין לא:

1. סערה בחוץ
    2. לא יצא לי לנסוע לבד על אופנוע בכביש אפילו פעם אחת
    3. חלק מהפיצריות דורשים ניסיון של חצי שנה לפחות על הכביש

זה כל הקטע, הוצאתי רישיון בחורף אז זה קצת בעייתי, וגם אני אודה שאני לגמרי בחיתולים כרגע מבחינת ניסיון על הכביש.
    אני אענה לך לגבי עבודה בתור שליח (מקווה שתיקח ברצינות).
    עבדתי 4 חודשים שליח, וזה עם ניסיון של 3 שנים ברכיבה.
    בכנות, הדבר הכי טיפשי שאתה יכול לעשות מיד אחרי שהוצאת רישיון זה ללכת להיות שליח.
    שליח זה התאבדות על הכביש, עבירות תנועה (נסיעה על מדרכה, נסיעה נגד כיוון התנועה ועוד) ותוסיף על זה את העובדה שחורף.
    רוצה להיות שליח-סבבה, קנה קטנוע ,תרכב קצת ותשפר.
    רוצה למות/להיפצע-בבקשה לך על זה, קח בחשבון את ההשלכות של העניין.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אני אענה לך לגבי עבודה בתור שליח (מקווה שתיקח ברצינות).
    עבדתי 4 חודשים שליח, וזה עם ניסיון של 3 שנים ברכיבה.
    בכנות, הדבר הכי טיפשי שאתה יכול לעשות מיד אחרי שהוצאת רישיון זה ללכת להיות שליח.
    שליח זה התאבדות על הכביש, עבירות תנועה (נסיעה על מדרכה, נסיעה נגד כיוון התנועה ועוד) ותוסיף על זה את העובדה שחורף.
    רוצה להיות שליח-סבבה, קנה קטנוע ,תרכב קצת ותשפר.
    רוצה למות/להיפצע-בבקשה לך על זה, קח בחשבון את ההשלכות של העניין.
    לא יודע יש משהו במה שאתה אומר אבל מצד שני, אתה קולט כמה רציתי רישיון ועכשיו שיש לי אני מת כבר להתחיל ולעשות מזה את הכסף שזרקתי על הטסטים ולימודי נהיגה? אז כן אני לא אשקר שאתה צודק במה שאתה אומר, אבל אתה קולט כמה רציתי את זה ונשבעתי שלא ארים ידיים ובנס עברתי טסט שלישי למרות שחשבתי שאתקע עד הטסט העשירי שלי.

השאלה היא אם כדאי לקנות עכשיו קטנוע ולזרוק כסף אם אני יכול לקבל קטנוע בחינם מהעבודה + ישלמו לי על זה? זה לא 2 ציפורים זה 3 ציפורים במכה אחת - גם הנאה, גם קטנוע וביטוח בחינם, וגם לעשות מזה כסף

Senior Member
    לא יודע יש משהו במה שאתה אומר אבל מצד שני, אתה קולט כמה רציתי רישיון ועכשיו שיש לי אני מת כבר להתחיל ולעשות מזה את הכסף שזרקתי על הטסטים ולימודי נהיגה? אז כן אני לא אשקר שאתה צודק במה שאתה אומר, אבל אתה קולט כמה רציתי את זה ונשבעתי שלא ארים ידיים ובנס עברתי טסט שלישי למרות שחשבתי שאתקע עד הטסט העשירי שלי.

השאלה היא אם כדאי לקנות עכשיו קטנוע ולזרוק כסף אם אני יכול לקבל קטנוע בחינם מהעבודה + ישלמו לי על זה? זה לא 2 ציפורים זה 3 ציפורים במכה אחת - גם הנאה, גם קטנוע וביטוח בחינם, וגם לעשות מזה כסף
    השיקולים שלך לטעמי מוטעים מהבסיס.
    מה שווה קטנוע בחינם שתשכב בבית חולים?
    אני אומר לך מניסיון, שליח זאת לא עבודה למישהו שהרגע קיבל רישיון.
    ואין שום הנאה בעבודה בתור שליח, מבטיח לך.
    אתה מוזמן לעשות מה שאתה חושב לנכון, ביקשת עצה-זאת עצתי.

Banned
    השיקולים שלך לטעמי מוטעים מהבסיס.
    מה שווה קטנוע בחינם שתשכב בבית חולים?
    אני אומר לך מניסיון, שליח זאת לא עבודה למישהו שהרגע קיבל רישיון.
    ואין שום הנאה בעבודה בתור שליח, מבטיח לך.
    אתה מוזמן לעשות מה שאתה חושב לנכון, ביקשת עצה-זאת עצתי.
    אז העצה שלך זה לשבת ולחכות 3 חודשים לפחות לפני שאני אתחיל לעבוד בשליחויות?

ושמע, זה כמו שתגיד לי "אל תסע בכלל על קטנוע זה מסוכן ולא יציב על הכביש בשום מצב. למה בכלל הוצאת רישיון על קטנוע אתה רוצה לגמור בבית חולים?". או למשל גם, "אל תצא מהבית יש הרבה פיגועים בזמן האחרון". יש דמיון במשפטים האלה לעצה שאתה נותן?

Senior Member
    אז העצה שלך זה לשבת ולחכות 3 חודשים לפחות לפני שאני אתחיל לעבוד בשליחויות?

ושמע, זה כמו שתגיד לי "אל תסע בכלל על קטנוע זה מסוכן ולא יציב על הכביש בשום מצב. למה בכלל הוצאת רישיון על קטנוע אתה רוצה לגמור בבית חולים?". או למשל גם, "אל תצא מהבית יש הרבה פיגועים בזמן האחרון". יש דמיון במשפטים האלה לעצה שאתה נותן?
    אני באמת לא מבין אם אתה סתם מטריל או באמת לא מבין מה אומרים לך.
    אני אגיד פעם אחרונה ואתה מוזמן להבין ולעשות מה שאתה רוצה עם זה:
    יש לך 0 ניסיון על הכביש והדבר הראשון שאתה רוצה לעשות זה ללכת לעבוד בתור שליח, עבודה מסוכנת מאוד לכשעצמה (ואני מדבר מניסיון).יש לך מושג מה עבודה בתור שליח דורשת? ראית פעם שליח? ראית איך שליח נוהג? אתה חושב שעבודה בתור שליח זה כיף והנאה? אז בוא אני אנפץ לך את האשליה: היא לא, אפילו לא מתקרבת לזה.
    עד היום אני לא מבין איך הצלחתי לצאת מהעבודה הזאת בלי נזק בכלל (והייתי קרוב יותר מידי פעמים).
    אגב , אני בתור מעסיק לא הייתי נותן לך לשבת על קטנוע בחנייה בטח שלא לעבוד על אחד.
    אתה חושב שאתה מבין גדול, אמרתי לך, את הלקח החיים ילמדו אותך ולא אני או אף אחד אחר.
    אבל שתשב בבית חולים ותחזור לדיון הזה אולי תבין על מה מדברים איתך.
    ולטענותייך: קטנוע זה מסוכן או יש פיגועים, אני לא אגיב בכלל כי ברור שאתה לא באמת מבין את ההבדל בין הדברים.
    שיהיה בהצלחה.

Banned
    אני באמת לא מבין אם אתה סתם מטריל או באמת לא מבין מה אומרים לך.
    אני אגיד פעם אחרונה ואתה מוזמן להבין ולעשות מה שאתה רוצה עם זה:
    יש לך 0 ניסיון על הכביש והדבר הראשון שאתה רוצה לעשות זה ללכת לעבוד בתור שליח, עבודה מסוכנת מאוד לכשעצמה (ואני מדבר מניסיון).יש לך מושג מה עבודה בתור שליח דורשת? ראית פעם שליח? ראית איך שליח נוהג? אתה חושב שעבודה בתור שליח זה כיף והנאה? אז בוא אני אנפץ לך את האשליה: היא לא, אפילו לא מתקרבת לזה.
    עד היום אני לא מבין איך הצלחתי לצאת מהעבודה הזאת בלי נזק בכלל (והייתי קרוב יותר מידי פעמים).
    אגב , אני בתור מעסיק לא הייתי נותן לך לשבת על קטנוע בחנייה בטח שלא לעבוד על אחד.
    אתה חושב שאתה מבין גדול, אמרתי לך, את הלקח החיים ילמדו אותך ולא אני או אף אחד אחר.
    אבל שתשב בבית חולים ותחזור לדיון הזה אולי תבין על מה מדברים איתך.
    ולטענותייך: קטנוע זה מסוכן או יש פיגועים, אני לא אגיב בכלל כי ברור שאתה לא באמת מבין את ההבדל בין הדברים.
    שיהיה בהצלחה.
    אוקיי, אז בוא נגיד שזרמתי עם העצה שלך. ואני לא מתקרב לעבודה של שליח בזמן הקרוב.

אז איך בכל זאת אסע? להשכיר קטנוע זה יקר, ולא משתלם לתקופה ארוכה. לקנות קטנוע - לא יודע, כולם פה אומרים לי שהקטנועי 50 סמק שפורסמו ב1000-1500 שח הם סתם גרוטאות ושאבקר במוסך כל הזמן איתם.

אז מה כן? מה, לכל הרוחות? סליחה שאני לא מצליח להשלים עם המחשבה של לתלות את הרישיון על הקיר ליופי. לא בשביל זה הוצאתי...יכולתי פשוט לצייר ציור יפה עם צבעי פנדה עם פרחים ובית ושמיים ושמש וכאלה. כמו האלה שילדים בגן חובה עושים.

Senior Member
    אוקיי, אז בוא נגיד שזרמתי עם העצה שלך. ואני לא מתקרב לעבודה של שליח בזמן הקרוב.

אז איך בכל זאת אסע? להשכיר קטנוע זה יקר, ולא משתלם לתקופה ארוכה. לקנות קטנוע - לא יודע, כולם פה אומרים לי שהקטנועי 50 סמק שפורסמו ב1000-1500 שח הם סתם גרוטאות ושאבקר במוסך כל הזמן איתם.

אז מה כן? מה, לכל הרוחות? סליחה שאני לא מצליח להשלים עם המחשבה של לתלות את הרישיון על הקיר ליופי. לא בשביל זה הוצאתי...יכולתי פשוט לצייר ציור יפה עם צבעי פנדה עם פרחים ובית ושמיים ושמש וכאלה. כמו האלה שילדים בגן חובה עושים.
    אם התקציב שלך לא מאפשר רכישת כלי נורמלי יש לך שתי אפשרויות:
    לקנות נבלה ולקוות לטוב.
    לחסוך כמה חודשים ולקנות כלי נורמלי.
    לחסוך=למצוא עבודה ולא בשליחויות.

Banned
    לקנות נבלה ולקוות לטוב.
    יאללה, בוא נעוף על זה.

אם התקציב שלך לא מאפשר רכישת כלי נורמלי יש לך שתי אפשרויות:
    לקנות נבלה ולקוות לטוב.
    לחסוך כמה חודשים ולקנות כלי נורמלי.
    לחסוך=למצוא עבודה ולא בשליחויות.
    אני באמת לא מבין למה אתה ממשיך להגיב לפות"ש, תן לו לשכור/להיות שליח/לטוס לירח...
    יש אנשים שמבינים רק מניסיון אישי, חבל, אך צריך להשלים עם זה.

בנימה אחרת, מנהלים יקרים- אנא החזירו עטרה ליושנה בענייני חוקי הפורום.

12.jpg