אם התקציב שלך הוא 70000 למה לחשוב על נייקד ביניים?
תחשוב בכיוון ,טואנו,cb1000,z1000 מונסטר .
שלום לכולם,
אני רוכב מגיל 17 ובארבע וחצי השנים האחרונות רוכב על טראנסאלפ 700.
מחפש אופנוע עם הרבה כח אבל שיכול לשמש אותי גם ליום יום לרכיבות קצרות.
בא לי להנות מהרכיבה ולא רק להתמקד בפונקציונאליות אבל הפונקציונאליות חשובה.
חשבתי על הנייקדים בגרסת הביניים ובנתיים הmt09 הכי הרשים אותי מבחינת ההנאה ברכיבה אבל הנראות שלו ואיכות החומרים
לא מרשימים במיוחד. הסוזוקי המקביל והקווסאקי נראים מעולים אבל הבנתי שהסוזוקי 750 משעמם והקוואסקי גם לא משהו מזהיר.
רכבתי על כולם חוץ מהסוזוקי עד לרגע זה.
חשבתי אולי לצאת מהקופסא ולחשוב על משהו אחר בכלל.. אולי נפח גבוה יותר אבל שנה שנתיים אחורה.
התקציב עומד על כ70000 שקל.
אשמח להצעות ורעיונות.
אם התקציב שלך הוא 70000 למה לחשוב על נייקד ביניים?
תחשוב בכיוון ,טואנו,cb1000,z1000 מונסטר .
אם אתה מחפש מהנה ואיכותי אז זה בשבלך
mv-agusta-brutale-675-01.jpg
זה קצת חורג מהתקציב אבל יתן מענה ופיתרון מצויין !
Lior rr
באיזה שנתונים? למיטב ידיעתי אתה מדבר כאן על תקציבים של 90000++ לחדש.
אם משומש אז רק שנה על הכביש.. לא בא לי להתעסק בק״מ גבוה וטיפולים יקרים של אופנוע ישן מזה.
הטואנו נראה מטורף אבל מאד מאד יקר לתקציב.. ואני לא ארד ל2011 בשביל זה.. (יש אחד שנמכר דרך סוכנות ב67000 עם 50k ק״מ!!)
נערך לאחרונה על ידי Adirt; 14-02-2016 בשעה 11:38.
רשמתי שזה יקר יותר מהתקציב
אולי יהיה לך שווה להתאמץ קצת יותר לכלי חדש עם 0 קמ
אם יש לך שאלות דבר איתי
ליאור
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 15-02-2016 בשעה 07:18.
לא יודע מה אתכם, אבל לדידי שמישהו מציע פה אופנוע וגם מפרסם את מספר הפלאפון שלו, הוא צריך להוסיף שהוא עובד/בעלי החברה ולכן הוא מציע את האופנוע הזה, גילוי נאות חשוב פה וגם בינינו ליאור, אל תיתן מספר פלאפון ותבחר בדרך הקלה להסביר לבן אדם אחד, אלא תיתן פה ביקורת על הכלי שתהיה נחלת הכלל אם אתה רוצה לשווק אותו להמונים ולא ליחידים.
אני אישית עשיתי נסיעת מבחן על הברוטלה וגם על הmt09 והם בכלל לא באותה קטגוריה.
הברוטלה עולה עליו בכמה רמות. האופנוע מאוד חזק, מלא בטכנולוגיה וכמסון בעל עיצוב מדהים לדעתי.
הדבר שהכי אהבתי בו זה את המשקל הנמוך שלו, את הגודל הפיזי הקטן שלו וכמובן הסאונד.
לדעתי אם יש לך אפשרות לקנות אותו לך על זה, בטוח שלא תצטער על זה.
פותח שרשור על הנייר לא בודקים אופנוע, הנתונים המצומצמים שיש במפרט נותנים רק חלק מהתמונה וגם לא תמיד מדוייקת.
ובקיצור אם על הגדר רשום זין אבל כשאתה נוגע בה זה גדר בטון למה להאמין?
לך קח רכיבת מבחן ו"תיגע בגדר" ואז תידע מה זה באמת![]()
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כנראה שלא קראת מה שכתבתי. עשיתי נסיעות מבחן וממשיך לעשות. אין קשר בין נסיעת מבחן להתנסות של רוכבים אחרים וחוות דעתם. ועם כל הכבוד, כשיותר מבוחן אחד בארץ ובעולם אומר שהאופנוע לא הבחירה הכי טובה אז התלהבות רגעית מנסיעת מבחן לא רלוונטית.
זה לא נשמע כמו מבחן שקוטל את האופנוע, אלא מלא התלהבות, ומדובר במגזין ידוע שכבודו במקומו מונח.
http://www.motorcyclenews.com/bike-r...tale-675/2012/
אני מצטרף לאלה שאמרו שמה שכתוב על הנייר זה לא הכל.
היום תוכל לקחת רכב כמו קורבט עם מלא מומנט ומלא כ"ס מול פורשה 911 או פרארי ישנה יותר עם הספק ומומנט קטן יותר, אך חווית הנהיגה בגרמניה ובאיטלקיה פשוט עולם אחר, בפורשה אף פעם לא נהגתי, אך כן בקורבט הדגם היוצא, ופרארי 430, וללווית הנהיגה בפרארי כל כך מלהיבה שאי אפשר אפילו להשוות אותה לקורבט, נכון לקורבט שיש יותר כל אך זהו, לפרארי יש התנהגות כביש מטורפת, העברת ההילוכים, דיוק ההיגוי, ואיזה סאונד ממכר, אחרי שירדתי מהפרארי פשוט בא לי לבכות.
ועם כל הכבוד לדעה שלך, אפשר לומר ש MV AGUSTA הם הפרארי של האופנועים.
נערך לאחרונה על ידי adnan; 15-02-2016 בשעה 05:36.
שכחתי להוסיף, בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן,אין לך מה להפסיד, להיפך זה יעזור לך להחליט, יכול להיות שהברוטאלי באמת לא יתאים לך.
לך עם העדר (בצחוק, כן..) mt09 חדש מהחברה נכנס לך בול בתקציב. הוציאו את הכלי הזה בדיוק לדרישות שלך-כלומר כלי כיפי, מנוע מטורף, איכות חומרים גבוהה, איכות
מכלולים ממוצעת (שכנראה מספיקה למרבית הרוכבים) ותג מחיר מפתה.
לא פגשתי הרבה רוכבים של 09 שאמרו עליו משהו רע, כנ"ל מבחנים (אם לא מחשיבים את עדכון התוכנה שהתבצע ב2014 )...אם אני לא טועה 2016 יצא דגם שחור
לחלוטין-לדעתי הכי יפה. תתחדש.