עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 110

אשכול: מילים כנות על אתר 'ווילז'

Banned
    אני זוכר שהפניתי אחוריים לשוטר מקרטון.
    אבל לא צילמתי והעיליתי.
    זה נחשב?

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    No pics no..... איפה הסמיילים שעשו על זה הפגנה בפולגז? להחזיר עטרה ליושנה!
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Member הסמל האישי של Smi1ey
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
    אויש סמיילי, תנוח.
    סופסוף קמו אנשים וניערו את העובש שצמח בפולגז,
    כותבים קצת יותר בקלילות על נושאים קצת יותר מגניבים, (לי זה אפילו קצת מזכיר את הכתבות של פולגז בתחילת הדרך, שעוד היו מרכיבים בובות מין בסדומערד).
    נו ויש אפילו מטורף אחד שלא רוכב עם חליפה, מי ישמע? כאילו לא 90% מהרוכבים עם גופיה וקרוקס. ואם איזה ילד מחפש רול מודל גרוע, יש מספיק בכל מקום.
    כל כך חסר לך מבחני השוואה בין קטנועים שנראים ונוסעים אותו הדבר? אל תדאג, אני בטוח שעוד יתפנה הזמן והמשאבים לערוך גם כאלה.
    על זה אני מדבר. בידיוק.
    "...שנראים ונוסעים אותו דבר". ווילז מדבר אליך. למשל.

אני מעוניין שווילז ידבר על הכל מהכל כמו שפול גז עשתה.
    כפי שנראה עד כה מכוונים את האתר למקום אחר.
    בשבילי זה סבבה, בשביל אנשים שרוצים להצטרף אין להם מה לחפש פה וכתוצאה מכך מגלים גם פחות התעניינות בתחום.

Member
    אופנוענים לא מאבדים עניין בתחום בגלל שאתר שעוסק בתחום שינה כיוון.

וגם אם כן למי אכפת? שיהיו פחות אופנוענים ,מה זה משנה?

אכן דוגיגים הוא הבית החדש מבחינתי לקריאה על אופנועים.
    סורי, ווילז מייצר עיתונות לא מחייבת, שאין בה איזו אג'נדה ולי זה מפריע.
    אז בין מבחנים רדודים וטורים אישיים מבזים אין פה הרבה מידע.

הפורום עדיין נחמד, בעיקר כי הוא נתמך ע"י TapaTalk אבל אם פורום 8 היה נתמך כנראה שהייתי מבלה שם יותר.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של מיכאל סמטנוב
    ציטוט נכתב במקור על ידי droravr צפיה בהודעה
    נראה לי שקצת לקחת את זה קשה מדי. נכון, איבדנו הרבה מידע שהיה באתר הישן אבל בתקווה שחלקו ישוב. בסוף מה שעשה את "פול-גז" הוא הקהילה וההירתמות של הרבה אנשים לעזור. אני מאמין שעם הזמן נחזור לראות כתבות יותר עמוקות, סיקורי השוואה ועוד אבל חשוב מאוד לכולנו לשנס מתניים, לנשום עמוק ולהתאזר בסבלנות.

אני אישית מאמין שעם מאמץ, סבלנות ורצון טוב Wheelz יצליח להגיע למה שהיה פעם פול-גז ואף לעקוף אותו, אין מה להספיד שום דבר עדיין.

ובנימה זו, תחזירו לנו כבר את פורום הציוד! אני מבין שמתכננים משהו גדול, מדהים שישאיר את כולנו פעורי פה אבל בינתיים אין לא פורום ציוד ולא שלל פורומים שפשוט נעלמו

אגב, זה אולי הזמן לגייס קצת "דם חדש" למערכת.
    יש ביקוש לפורום ציוד? אני ניהלתי אותו וכשנפתח האתר החדש לא הרגשנו צורך להחזיר אותו לשימוש היות ולא הייתה בו תנועה גדולה. לראיה רוב ביקורות הציוד היו בעיקר מ4-5 איש בלבד
    מה מונע ממך לשאול שאלה בנושא ציוד בפורום הכללי?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אופנוענים באמת לא מאבדים עניין בתחום, כחי האתר שינה כיוון. הם מאבדים עניין באתר.
    מעבר לזה, בניגוד גמור למה שחלק לא קטן מחברי פולגז חשבו - רוב האופנוענים בכלל לא גולשים בפורומים של אופנועים. הם עובדים, רוכבים ושותים בירה עם חברים. למי יש זמן לכתוב את אותם דברים, פעם אחרי פעם, בפורומים? רק לעובדי הייטק משועממים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

יש ביקוש. בהחלט. הסקירות שם היו נהדרות. כן, הייתה מעט תנועה שם, אבל זה היה מקור נהדר למידע. שם נחשפתי למותג הלד - והנה, רוכב עם האייר סטרים 2 היום.

כנ"ל על ג'ינס הרכיבה של רוויט. ועוד ועוד.
    "The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May

Junior Member הסמל האישי של robif
    ציטוט נכתב במקור על ידי Kenderkin צפיה בהודעה
    אכן דוגיגים הוא הבית החדש מבחינתי לקריאה על אופנועים.
    סורי, ווילז מייצר עיתונות לא מחייבת, שאין בה איזו אג'נדה ולי זה מפריע.
    אז בין מבחנים רדודים וטורים אישיים מבזים אין פה הרבה מידע.

הפורום עדיין נחמד, בעיקר כי הוא נתמך ע"י TapaTalk אבל אם פורום 8 היה נתמך כנראה שהייתי מבלה שם יותר.
    אתם כולכם צודקים,לטעמי האתר עדין חדש וכך גם חלק מאנשי מערכת.
    תנו עוד כמה "ימי" חסד אני מאמין ,וגם מקווה שהאתר ישתפר.

Member הסמל האישי של droravr
    ציטוט נכתב במקור על ידי מיכאל סמטנוב צפיה בהודעה
    יש ביקוש לפורום ציוד? אני ניהלתי אותו וכשנפתח האתר החדש לא הרגשנו צורך להחזיר אותו לשימוש היות ולא הייתה בו תנועה גדולה. לראיה רוב ביקורות הציוד היו בעיקר מ4-5 איש בלבד
    מה מונע ממך לשאול שאלה בנושא ציוד בפורום הכללי?
    אני הייתי אחד מאותם 4-5 ככל הנראה... שום דבר לא מונע ממני פשוט אנשים תמיד שאלו שאלות זהות ואז היה את פורום ציוד שסייע להם להחליט...

אני בכלל לא מדבר על כל מה שהיה שם ונעלם יחד עם שאר הדברים בתהום הנשייה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של מיכאל סמטנוב
    לענות על שאלו היו הרבה שענו, להעלות סקירות - בקושי עלו סקירות
    וכן זה מבאס שהסקירות נעלמו אבל אין שום סיבה שלא יעלו בהמשך מחדש בתור כתבות סקירות ציוד
    סוויט במבה אני שמח מאוד שאתה רוכב עם הכפפות האלה בעקבות המלצה שלי - זאת הייתה המטרה
    אם ההמלצה היתה עולה בצורת כתבה אני חושב שעדיין היית נהנה ממנה, בלי הפורמט של הפורום

Member הסמל האישי של shay-p
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    נראה לי שאתם מגזימים קצת.

רוב הכתבות שפורסמו בווילז הן כלליות לגמרי ורק מיעוט הן בסגנון של ההחלקה.
    רק הוסיפו קצת פלפל למרק, לא החליפו את כל המרק במרק פלפל.
    מסכים, והאמת נראה שמערכת האתר עובדת נון-סטופ ומשתדלת לעלות תוכן בכל הזדמנות.
    נכון שיש עוד הרבה נושאים לדבר ולכתוב עליהם, אך גם זה יגיע.

כמו כן מסכים עם סמיילי שיש כתבות שהן בסיסיות ונותנות מענה לכל אותם רוכבים מתחילים, שיכולות למשוך את קהל הרוכבים הצעירים להכיר את האתר.
    לכן יש לתת התייחסות גם לכתבות אלו.

עד כה אני אישית מרוצה מהאתר החדש ומהתוכן שמפורסם בו.
    Aprilia Tuono APRC 2013

APRILIA

ציטוט נכתב במקור על ידי מיכאל סמטנוב צפיה בהודעה
    לענות על שאלו היו הרבה שענו, להעלות סקירות - בקושי עלו סקירות
    וכן זה מבאס שהסקירות נעלמו אבל אין שום סיבה שלא יעלו בהמשך מחדש בתור כתבות סקירות ציוד
    סוויט במבה אני שמח מאוד שאתה רוכב עם הכפפות האלה בעקבות המלצה שלי - זאת הייתה המטרה
    אם ההמלצה היתה עולה בצורת כתבה אני חושב שעדיין היית נהנה ממנה, בלי הפורמט של הפורום
    פורום הציוד חסר מאד. אולי לא הייתה בו תנועה גדולה אבל כשרצית משהו, היה קל מאד למצוא אותו.
    לדוגמה, מאז שהאתר הזה עלה לאוויר כבר 3 פעמים נשאלה שאלה לגבי הכנסת קסדה לארץ.
    הפורום גם כלל אתרי ציוד מחו"ל, וגם רשמים אישיים של אנשים.

כנ"ל לגבי פורום הקנייה והמכירה. לא ברור לי למה זה ירד.

חוץ מזה בהתייחסות יותר כללית, אני מסכים עם סמיילי שכנראה התחושה של חברי המערכת היא של להמשיך מהמקום שבו פולגז נסגר, וזו תחושה מוטעית, מכיוון שבכל יום יש מתעניינים נוספים שלא ימצאו את מקומם כאן , וחבל.
    אולי כדאי לשלב גם כתבות שפונות לקהל יעד חדש.

Member הסמל האישי של Zvika
    אני מתחבר לתגובה של אביעד בת'רד המקביל על הסליידים בכמה נקודות שרלוונטיות לכאן.

בניגוד לעבר, היום הרשת מפוצצת בתכנים בכל מה שקשור לאופנועים ואופנוענות. בעיקר בתוכן מחו"ל שנגיש ברשת, אבל גם כאן בארץ.

גם אני -כמו רבים אחרים- מבכה את מותו של פולגז ואני יכול להבין מאיפה מגיע פוסט הפתיחה של השירשור הזה.
    גם אני -כמו רבים אחרים- למדתי הרבה מאד מפולגז. הייתי יושב שעות על גבי שעות, בעיקר בלילות, וקורא בשקיקה. טורים, מבחני דרכים, השוואות, חוו"ד, כמובן פורום משקיענים הזכור לטוב, וכן גם שירשורים אלמותיים באוף-טופיק.

יום אחד פתאום ללא שום הודעה מוקדמת וללא שנתכונן, ננסה לשמור חומרים, ננסה לחפש חלופות, נסגר הגולל על הפורום. פורום שהיה חלק בלתי נפרד מהיומיום, פורום ששרצנו בו זמן לא מבוטל. אז זה לא כ"כ נעים שאומרים לנו "פולגז מת זדיינו יש משהו אחר וזהו". אנחנו כן מנסים "להלביש" את הפולגז המת על מה שקם לנו קם וזה לא עוזר שאומרים שזה משהו אחר. זה כמו שהיית חולה על הצורה של מישהי שזרקה אותך ואתה "מחפש אותה" אצל אחרות.

אז יש מצב שיחלוף זמן, הפורום יתעבה, יתרחב ויגדל וימצא את הקטע שלו. זה כרגע בהתהוות ואני כן רוצה להודות ולהעריך את אביעד שהוא כן קשוב וכן עם האצבע על הדופק לבחון את הלכי הרוח.

ה tapatalk זה למשל מאחד הדברים הללו. פניתי אליו וביקשתי זאת ולאחר זמן קצר הענין הוטמע. גם הוא הבין שכך יהיה קל ונוח יותר לכתוב בפורום. וכפי ששיערתי גם כמות הכתיבה בפורום עלתה, משום שרוב הכניסות היום לאתרים מתבצעות דרך המכשיר הסלולרי, גוגל אפילו שינו את אלגוריתם הדירוג שלהם בעקבות זאת.

בסופו של דבר צריך גם לזכור ש"אופנועים" או "דו"ג" זה דבר רחב שמכיל בתוכו מגוון גדול של נושאים ועניינים, ולא תמיד אתה פוגע בול בכל הנושאים שיעניינו את כל רוכבי הדו"ג.

ודווקא ענין הסליידים זו דוגמה טובה. אני די משוכנע שאילולא אלסיבוני היה רוכב שם נטול מיגון, כולם היו עפים על זה ונהנים מאד מהעניין השובב הזה שיושב לרובם בפנוכו, ושהם רק הציפו את זה (ועשו את זה במגרש סגור ומבוקר). אז תכל'ס חבל שהנ"ל הסית את הדיון המקורי.

אני בכל מקרה מאמין באנשים, הן היוזרים והן המנהלים, שישכילו לעבור את שלב האבל על פולגז (וסליחה על האובר דרמטיות אבל פסיכולוגית זה מניע זהה) ויתלכדו סביב משהו חדש שעדיין בהתהוות. קצת נאיבי לחשוב שמאפס פתאום תקום מפלצת מידע עם כל מה שהיה לנו אז. שוואיה שוואיה!

ואיללכא...
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

Member
    רק כדי לצנן את ההתלהבות - כרגע דוגיגים לא מתכנן להוות אלטרנטיבה לפול גז ז"ל או לווילז שתחיה.
    כפי שכתבו החברים במניפסט: עייפנו מכל המבחנים, סקירות, כתבות וכו'. כאן תמצאו בעיקר הגיגים של מיטב הכותבים. נו שווין.

ווילז הוא האלטרנטיבה כרגע ואפילו ברמת המודל העסקי הוא ממשיך דרכו של פול גז.
    אני מניח שפלוס מינוס אחרי רכיבת מבחן של מספר חודשים, עם השוואת הטראפיק הקיים לטראפיק בפול גז, המודל העסקי ישפיע על מגוון התכנים.

כמו כן, אנחנו לא מכירים לעומק את הפרטים שמאחורי סגירת פול גז ומה יעלה באוב מבחינת החומרים שהיו בפול גז.
    אם כי... משהו קצת מוזר... חלק מהתכנים של פול גז מופיעים בדוגיגים. אני מניח שזה קשור לקניין רוחני או משהו בסגנון....?