No pics no..... איפה הסמיילים שעשו על זה הפגנה בפולגז? להחזיר עטרה ליושנה!
אני זוכר שהפניתי אחוריים לשוטר מקרטון.
אבל לא צילמתי והעיליתי.
זה נחשב?
No pics no..... איפה הסמיילים שעשו על זה הפגנה בפולגז? להחזיר עטרה ליושנה!
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
על זה אני מדבר. בידיוק.
"...שנראים ונוסעים אותו דבר". ווילז מדבר אליך. למשל.
אני מעוניין שווילז ידבר על הכל מהכל כמו שפול גז עשתה.
כפי שנראה עד כה מכוונים את האתר למקום אחר.
בשבילי זה סבבה, בשביל אנשים שרוצים להצטרף אין להם מה לחפש פה וכתוצאה מכך מגלים גם פחות התעניינות בתחום.
אופנוענים לא מאבדים עניין בתחום בגלל שאתר שעוסק בתחום שינה כיוון.
וגם אם כן למי אכפת? שיהיו פחות אופנוענים ,מה זה משנה?
אכן דוגיגים הוא הבית החדש מבחינתי לקריאה על אופנועים.
סורי, ווילז מייצר עיתונות לא מחייבת, שאין בה איזו אג'נדה ולי זה מפריע.
אז בין מבחנים רדודים וטורים אישיים מבזים אין פה הרבה מידע.
הפורום עדיין נחמד, בעיקר כי הוא נתמך ע"י TapaTalk אבל אם פורום 8 היה נתמך כנראה שהייתי מבלה שם יותר.
אופנוענים באמת לא מאבדים עניין בתחום, כחי האתר שינה כיוון. הם מאבדים עניין באתר.
מעבר לזה, בניגוד גמור למה שחלק לא קטן מחברי פולגז חשבו - רוב האופנוענים בכלל לא גולשים בפורומים של אופנועים. הם עובדים, רוכבים ושותים בירה עם חברים. למי יש זמן לכתוב את אותם דברים, פעם אחרי פעם, בפורומים? רק לעובדי הייטק משועממים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש ביקוש. בהחלט. הסקירות שם היו נהדרות. כן, הייתה מעט תנועה שם, אבל זה היה מקור נהדר למידע. שם נחשפתי למותג הלד - והנה, רוכב עם האייר סטרים 2 היום.
כנ"ל על ג'ינס הרכיבה של רוויט. ועוד ועוד.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
לענות על שאלו היו הרבה שענו, להעלות סקירות - בקושי עלו סקירות
וכן זה מבאס שהסקירות נעלמו אבל אין שום סיבה שלא יעלו בהמשך מחדש בתור כתבות סקירות ציוד
סוויט במבה אני שמח מאוד שאתה רוכב עם הכפפות האלה בעקבות המלצה שלי - זאת הייתה המטרה
אם ההמלצה היתה עולה בצורת כתבה אני חושב שעדיין היית נהנה ממנה, בלי הפורמט של הפורום![]()
מסכים, והאמת נראה שמערכת האתר עובדת נון-סטופ ומשתדלת לעלות תוכן בכל הזדמנות.
נכון שיש עוד הרבה נושאים לדבר ולכתוב עליהם, אך גם זה יגיע.
כמו כן מסכים עם סמיילי שיש כתבות שהן בסיסיות ונותנות מענה לכל אותם רוכבים מתחילים, שיכולות למשוך את קהל הרוכבים הצעירים להכיר את האתר.
לכן יש לתת התייחסות גם לכתבות אלו.
עד כה אני אישית מרוצה מהאתר החדש ומהתוכן שמפורסם בו.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
פורום הציוד חסר מאד. אולי לא הייתה בו תנועה גדולה אבל כשרצית משהו, היה קל מאד למצוא אותו.
לדוגמה, מאז שהאתר הזה עלה לאוויר כבר 3 פעמים נשאלה שאלה לגבי הכנסת קסדה לארץ.
הפורום גם כלל אתרי ציוד מחו"ל, וגם רשמים אישיים של אנשים.
כנ"ל לגבי פורום הקנייה והמכירה. לא ברור לי למה זה ירד.
חוץ מזה בהתייחסות יותר כללית, אני מסכים עם סמיילי שכנראה התחושה של חברי המערכת היא של להמשיך מהמקום שבו פולגז נסגר, וזו תחושה מוטעית, מכיוון שבכל יום יש מתעניינים נוספים שלא ימצאו את מקומם כאן , וחבל.
אולי כדאי לשלב גם כתבות שפונות לקהל יעד חדש.
אני מתחבר לתגובה של אביעד בת'רד המקביל על הסליידים בכמה נקודות שרלוונטיות לכאן.
בניגוד לעבר, היום הרשת מפוצצת בתכנים בכל מה שקשור לאופנועים ואופנוענות. בעיקר בתוכן מחו"ל שנגיש ברשת, אבל גם כאן בארץ.
גם אני -כמו רבים אחרים- מבכה את מותו של פולגז ואני יכול להבין מאיפה מגיע פוסט הפתיחה של השירשור הזה.
גם אני -כמו רבים אחרים- למדתי הרבה מאד מפולגז. הייתי יושב שעות על גבי שעות, בעיקר בלילות, וקורא בשקיקה. טורים, מבחני דרכים, השוואות, חוו"ד, כמובן פורום משקיענים הזכור לטוב, וכן גם שירשורים אלמותיים באוף-טופיק.
יום אחד פתאום ללא שום הודעה מוקדמת וללא שנתכונן, ננסה לשמור חומרים, ננסה לחפש חלופות, נסגר הגולל על הפורום. פורום שהיה חלק בלתי נפרד מהיומיום, פורום ששרצנו בו זמן לא מבוטל. אז זה לא כ"כ נעים שאומרים לנו "פולגז מת זדיינו יש משהו אחר וזהו". אנחנו כן מנסים "להלביש" את הפולגז המת על מה שקם לנו קם וזה לא עוזר שאומרים שזה משהו אחר. זה כמו שהיית חולה על הצורה של מישהי שזרקה אותך ואתה "מחפש אותה" אצל אחרות.
אז יש מצב שיחלוף זמן, הפורום יתעבה, יתרחב ויגדל וימצא את הקטע שלו. זה כרגע בהתהוות ואני כן רוצה להודות ולהעריך את אביעד שהוא כן קשוב וכן עם האצבע על הדופק לבחון את הלכי הרוח.
ה tapatalk זה למשל מאחד הדברים הללו. פניתי אליו וביקשתי זאת ולאחר זמן קצר הענין הוטמע. גם הוא הבין שכך יהיה קל ונוח יותר לכתוב בפורום. וכפי ששיערתי גם כמות הכתיבה בפורום עלתה, משום שרוב הכניסות היום לאתרים מתבצעות דרך המכשיר הסלולרי, גוגל אפילו שינו את אלגוריתם הדירוג שלהם בעקבות זאת.
בסופו של דבר צריך גם לזכור ש"אופנועים" או "דו"ג" זה דבר רחב שמכיל בתוכו מגוון גדול של נושאים ועניינים, ולא תמיד אתה פוגע בול בכל הנושאים שיעניינו את כל רוכבי הדו"ג.
ודווקא ענין הסליידים זו דוגמה טובה. אני די משוכנע שאילולא אלסיבוני היה רוכב שם נטול מיגון, כולם היו עפים על זה ונהנים מאד מהעניין השובב הזה שיושב לרובם בפנוכו, ושהם רק הציפו את זה (ועשו את זה במגרש סגור ומבוקר). אז תכל'ס חבל שהנ"ל הסית את הדיון המקורי.
אני בכל מקרה מאמין באנשים, הן היוזרים והן המנהלים, שישכילו לעבור את שלב האבל על פולגז (וסליחה על האובר דרמטיות אבל פסיכולוגית זה מניע זהה) ויתלכדו סביב משהו חדש שעדיין בהתהוות. קצת נאיבי לחשוב שמאפס פתאום תקום מפלצת מידע עם כל מה שהיה לנו אז. שוואיה שוואיה!
ואיללכא...
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
רק כדי לצנן את ההתלהבות - כרגע דוגיגים לא מתכנן להוות אלטרנטיבה לפול גז ז"ל או לווילז שתחיה.
כפי שכתבו החברים במניפסט: עייפנו מכל המבחנים, סקירות, כתבות וכו'. כאן תמצאו בעיקר הגיגים של מיטב הכותבים. נו שווין.
ווילז הוא האלטרנטיבה כרגע ואפילו ברמת המודל העסקי הוא ממשיך דרכו של פול גז.
אני מניח שפלוס מינוס אחרי רכיבת מבחן של מספר חודשים, עם השוואת הטראפיק הקיים לטראפיק בפול גז, המודל העסקי ישפיע על מגוון התכנים.
כמו כן, אנחנו לא מכירים לעומק את הפרטים שמאחורי סגירת פול גז ומה יעלה באוב מבחינת החומרים שהיו בפול גז.
אם כי... משהו קצת מוזר... חלק מהתכנים של פול גז מופיעים בדוגיגים. אני מניח שזה קשור לקניין רוחני או משהו בסגנון....?