לא מבין במחירונים.
באנלוגיה לשוק השכרת הדירות - ביד2 אם אתה לא מרפרש כל שלוש שניות אתה רואה רק את הבררה שנשארה. לא את מה שנחטף.
למה שלא תפרסם מודעת חיפוש?
העפתי מבט בחיפושים אחר ג'וימקס 250 ביד 2 על מחירון לוי יצחק
וההבדלים בין המחירים עצמם ביד 2 לבין מחירון לוי יצחק הם שונים לגמרי, אולי בגלל שאין את כל הנתונים אז המחיר מחירון צונח יותר מדי?
או שאנשים פשוט מעלים את מחיר הקטנוע שלהם בכמה אלפי שקלים מעל המחירון?
לא מבין במחירונים.
באנלוגיה לשוק השכרת הדירות - ביד2 אם אתה לא מרפרש כל שלוש שניות אתה רואה רק את הבררה שנשארה. לא את מה שנחטף.
למה שלא תפרסם מודעת חיפוש?
מחירון הוא המלצה למוכר ולקונה. על אחת כמה וכמה כשהכלים עצמם נבדלים זה מזה ברמת התחזוקה, ההשקעה, הנזקים המצטברים, הקילומטראז' הנצבר, כמות הידיים שעברו ועוד. הוא לעולם לא יוכל להיות מדויק בעבור כל הדגמים וכל השנתונים בכל רגע נתון.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
האופנוע הקודם שלי HM CRM F450X 2011 ב4,5 שנים איבד 50 אלף ש"ח ערך. איפה הגיון?
יש מחירון 1 מודפס. ז-יצחק לוי.
ויש עיתון 1 שנקרא פרבדה . אמת עלק.
ועוד ישראל היום.
כל 1 "והאמת "שלו.
אבל מה שיותר חשוב זה שכרובי חזר..
אני חושב שעם עליותו של אתר יד 2 ודומיו המחיר הריאלי הוא "מחיר שוק".
יצחק לוי או כל מחירון אחר ממליץ על מחיר X ובפועל כלים נמכרים במחיר Y בשל גורמים כגון סחירות, מצב הכלי, יד וכן הלאה.
הנתונים במידה רבה נגישים לרוכש או המוכר לעומת העבר שהרכישות היו תלויות מאוד בעיתונות כתובה ואכן הסתמכו על יצחק לוי שהיה ממש קרטל בתחום.
הקרטל נשבר,
היום כל פוץ קובע מחירים - יצחק לוי, WINWIN מוטו זצ"ל, יד2 ועד ועוד
אני לא יודע עד כמה לוי יצחק מדייק אם בכלל..אבל המחירון אמור לשקף נקודת מוצא הגיונית ומשוקללת של אופנוע. גם אם המחירים המצויינים שם הם בעיקר עבור חברת הביטוח. תכלס רוב האנשים שמים פס על המחירון ותוקעים מחיר לא הגיוני בעליל על האופנוע שלהם. רואים את זה במיוחד בגזרת ה bmw וויסטרום והונדה. מחריד...זה באמת מה שתוקע את השוק.
היצע וביקוש, אם כולם עושים את זה אז או שהם לא ממש רוצים למכור או שהדרישה מספיק גבוהה.
אף אחד לא דופק אף אחד.