עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 36 מ 36

אשכול: הזעקה האחרונה או מקיף מצומצם+איתורן?

צפייה משולבת

Senior Member
    אבל מה הבעיה? אם יגנב אתה מקבל 90% מהערך שלו.
    כלומר יש בעיה, כי אין לך אופנוע וקיבלת רק 90% מה"ערך" שלו, שזה אומר בלי תוספות ולא הערך הריאלי שלו בשוק.
    אבל יותר טוב מכלום לא?
    במקיף אותו דבר רק שאין שום סיכוי להשבת הגניבה (אולי המשטרה? יש פה סדרת כתבות של אביעד על זה...).

Junior Member
    תודה על כל הדעות. ההחלטה נפלה על ביטוח מקיף מורחב (נזק עצמי + גניבה) כולל איתורן, מה שמוריד את הצורך בקשירת האופנוע (לא שאני מתכוון להשאיר אותו בלי מנעולים...).
    מצד אחד שקט נפשי, מצד שני עם כמה שזה עלה אני מרגיש כמו אחרי שוד.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

פות״ש קח מה שאני אומר לך בערבון מוגבל ואני לא מייעץ לך,אולם יש משהו אחד שמפריע לי מאוד....למה לבטח ktm390 שלכל דעה נורמטיבית שיש לי בראש לא מדובר בכלי גניב בכלל ואף כלי יחסית זול,אישית אני לא הייתי מבטח במקיף כלי כזה,אולם אם המחשבה שלך נוגעת גם למקרה של החלקה/תאונה שדאז תקבל את מחירון האופנוע במקרה של טוטלאס אזי מבורך ואין לי ביקורת על כך.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    פות״ש קח מה שאני אומר לך בערבון מוגבל ואני לא מייעץ לך,אולם יש משהו אחד שמפריע לי מאוד....למה לבטח ktm390 שלכל דעה נורמטיבית שיש לי בראש לא מדובר בכלי גניב בכלל ואף כלי יחסית זול,אישית אני לא הייתי מבטח במקיף כלי כזה,אולם אם המחשבה שלך נוגעת גם למקרה של החלקה/תאונה שדאז תקבל את מחירון האופנוע במקרה של טוטלאס אזי מבורך ואין לי ביקורת על כך.
    אני מסכים איתך שזה לא מהכלים היקרים אבל הוא יקר לליבי. כרגע הוא לא מהגניבים אבל עולים לא מעט כלים כאלו עכשיו אחרי ההנחות, במיוחד 200 שנמכרים לקהל צעיר וקצר בכסף, שילוב טוב שמעיר את שוק החלקים הגנובים.
    אני גם חוזר לרכב אחרי כמעט 15 שנים ואני חלוד,אז יש סיכוי לא קטן לנזקים.
    בחשבון סופי, בשביל עוד כמה מאות שקלים אני יכול לישון בשקט. לי זה שווה הכל.
    את החלודה נוריד אצל אופנוען מאומן.

Junior Member
    יגאל
    היכן עשית בסוף את הביטוח המקיף ומהם העליות?

Junior Member
    אודי דגן. עלות המקיף היא 10% משווי האופנוע במחירון. עכשיו יש שתי אפשרויות: או להתקין הזעקה + 2 מנעולים (דיסק ומנעול שרשרת) ותמיד לקשור עם שניהם או להתקין איתורן ואז אין צורך במנעולים. התקנת האיתורן מזכה ב400 שקלים מעלות הביטוח וגם כוללת ביטוח גרירה לשנה מתנה (שווה ערך לכ220 שקלים). האיתורן עלה 1700.