לא הבנתי למה להתעקש על המוסך המרכזי, אם זה לא במסגרת האחריות?
ואם יש לך צמיגאי קבוע שאני מאמין שאתה מתכוון לאחד משני המוכרים בתחום, אז לא עדיף ללכת למי שמתמחה בזה ואתה יודע שיתן שירות מקצועי ומחיר הוגן?
לא מזמן התחדשתי בMT07 מיד ראשונה עם מעט קילומטרז', אופנוע שמור ללא שריטה. השבוע גיליתי מסמר בצמיג אחורי והתלבטתי אם ללכת לצמיגאי הקבוע שלי או למטרו, לבסוף בחרתי במטרו. הגעתי למוסך ייבשו אותי במשך שעה וחצי והתנצלו על מחסור בכוח אדם, ולבסוף הודיעו לי לאחר בדיקה שחלא ניתן לתקן ושצריך להחליף צמיג, שעלותו כולל התקנה לאחר הנחה 1850.
התקשרתי לצמיגאי שלי וקיבלתי הצעה על סך 1400 ש"ח כולל התקנה. שוב התלבטות וכמו שכתב אביעד במבחן ארוך טווח על הCB650F העדפתי גם אני לתת למכונאי של מטרו לטפל באופנוע, בכל זאת מוסך מרכזי. ביקשתי הנחה נוספת וקיבלתי והמחיר החדש עמד על 1670 ש"ח.
הזמינו לי מונית לעבודה על חשבון מטרו ולאחר כמה שעות, הודיעו שהאופנוע מוכן.
בביתש מתי לב שהג'נט נאחורי קיבל מכה משני צידיו במהלך ההחלפה, הג'נט שחור וזה בולט.
עכשיו זה בקטנה ובטח ובטח שאפשר לחיות עם זה (בעיקר אם זה קורה לכלי של מישהו אחר) אבל זה מפוצץ אותי משום ש:
- שילמתי הכי יקר שאפשר
- אם זה היה קורה אצל הצמיגאי שלי (שהחלפתי אצלו כבר לא מעט פעמים) ניחא, הרי רציתי לחסוך 270 ש"ח ובכל זאת זה לא המוסך המרכזי.
- לו אני הייתי גורם את הנזק, ניחא, כלי שלי
אבל קיבינימט! לשלם הכי יקר ולקבל כזו תוצאה חובבנית מהמוסך המרכזי? הכל חובבני בישראל חוץ מהמחיר.
התקשרתי למוסך מטרו לשפוך עליהם קיטור, אמרו שיחזרו אלי אבל מנסיון של חיים בישראל, כמו שאמר ווסלי לרוזן רוגן (בעל 6 האצבעות) בסרט הנסיכה הקסומה:
We are men of action, lies do not become us.
![]()
לא הבנתי למה להתעקש על המוסך המרכזי, אם זה לא במסגרת האחריות?
ואם יש לך צמיגאי קבוע שאני מאמין שאתה מתכוון לאחד משני המוכרים בתחום, אז לא עדיף ללכת למי שמתמחה בזה ואתה יודע שיתן שירות מקצועי ומחיר הוגן?
Tracer 900
מכמה סיבות:
- זה היה קרוב לעבודה שלי
- כבר שרפתי חצי יום עבודה ולחזור לתל אביב היה גומר לי את היום ששוה יותר מ270 ש"ח (הפרש)
- יש לי הפרעה כזו שאני חייב שהכל יעשה לפי הספר, ממונטים וכו' ולכן אני פונה למוסך יבואן
- אני רוצה להאמין ומקווה שמוסך היבואן חורט על גדלו פרפקטציוניזם ללא תנאי
אני מניח שאתה מדבר על מטרו תושיה? גם לי בטן מלאה עליהם.
הכנסתי לפני כמה חודשים קטנוע תקין לחלוטין לטיפול גדול. הקטנוע יצא גמור. גלגל אחורי לא הורכב כמו שצריך וגרם לאופנוע להיות לא יציב ולנסוע לאט, והם דפקו גם את הוריאטור. בפתיחת מצערת הקטנוע רעד כמו טרקטור משנות ה40. חזרתי אליהם בפעם הראשונה, תיקנו את עניין הגלגל, ואמרו שבעית הרעידות היתה בסנדלי סחיבה ושהם שייפו אותם והרעידות נעלמו. הקטנוע עדיין רעד בפתיחות. חזרתי בפעם השניה, הפעם התייחסו אלי בזלזול וטענו שאני מדמיין רעידות. התעקשתי והם הסכימו לפתוח שוב ולהסתכל. לאחר מספר שעות קיבלתי טלפון שהם מצאו בעיה בוריאטור וסידרו את הבעיה. כמובן שלא. בפעם השלישית כבר באתי באמת עצבני. מנהל המוסך הבטיח לי שהפעם אהיה מרוצה ושהוא אישית עשה סיבוב על הקטנוע כדי לוודא שהכל תקין. כמובן שלא היה תקין. באותו הרגע החלטתי שאני סיימתי עם הבדיחה הזו. את האופנוע החדש קניתי אצל הונדה.
לגמרי מטריף. אחרי זה דיברתי עם חבר שהוא חבר של מנהל הסניף בתושיה, ואמרתי לו להגיד למנהל שהוא הפסיד לקוח שרצה לשים 60 אלף ש"ח על אופנוע חדש אצלו, וזה רק בגלל השטויות של המוסך. תגובתו: "הוא לא הראשון וגם לא האחרון". עצוב.
תמשיכו לקנות מהם, זה בטוח יפתור את הבעיה.
להכנס להחליף צמיג במרכזי של מטרו?
חסר בעלי מקצוע אמינים שרוצים להתפרנס בכבוד?
רצו על אחורי לZ שלי 1750 שקל אחרי הנחה...
במוסך שלי זה עלה 1100 ש"ח...
מצטער עבורך זה באמת מקומם.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מטרו תושיה הצליחו להבריח גם אותי