רוצה טראומה שלישית?רותיל'ה אולי נארגן טיול מיזוגנים?
רוצה טראומה שלישית?רותיל'ה אולי נארגן טיול מיזוגנים?
מה הבעיה נרכוב את ואני בשלשות בדירוג כשאני המארשל בצמתים והמאסף
זה כבר עניין של הנכדים שלו. הם עוד לא רכבו למצדה או בנטל?
אני זוכרת השתתפתי ברכיבה של מועדון האופנועים הישראלי לב"ש ב2009 שארגנו אותה כאות התנגדות להעלאת מחירי הביטוח. לאור יום. אם לחשוב מנקודת המבט של רכיבה הזו באמת זה לא כזה כייף, במיוחד בלילה. וכנראה שבאמת לראות את הזריחה במקום מלא אופנועים זו הנאה של הרכיבות האלה.
כן אבל תודו שהיא חיננית באספרגריותה.
חוצמזה לאושיה כמוה עשו כתבה שלמה בפולגז"ל והיא אף נצפתה מפזזת בבריכה כך שהיא לא נעדרת כישורים חברתיים כפי שהיא מעידה על עצמה.
מרוב נון קונפרמיזם כבר לא רואים את העדר.
אם כבר איך יעשו לה סולם גנבים בשביל לעלות על המפלצת הזאת.
הייתי עם רותי באימון של פרו ריידינג לפני שבועיים או יותר, חייב לציין שהיא רוכבת מעולה אולם המראה שהיא עולה על האופנוע וכל פעם הוא כמעט נופל עליה בגלל הגובה שלו ושלה היה בלשון המעטה מגוחך ותסלחי לי רותי אבל מדובר בסכנה ממשית לך בתור בנאדם.
רוכבת על דוקאטי נפלא כבר חודשיים. אקח עוד קורסים, אלמד את האופנוע ואשתדל לרכוב עוד יותר טוב. גם בטיולים חברתיים. ותודה לסטרלוק - אכניס לתיק זנב כמה אזיקונים. שיהיה.
לפני שכולם יקפצו...ובאמירה כולם, אני מתכוון לכל מיני מלעיזים,
שחלקם אני דווקא מעריך.
נכון...אני מנהל כאן בפורום, אני בהחלט צריך לנהוג אתכם בממלכתיות...חוץ מזה, מה כבר תעשו לי?
מה לעשות, חלק מכם מתנהגים לפעמים בטימטום ברמה כזו, שצריך לעשות על זה סדרת מחקר בדיסקברי!
אם פעם יצא לכם, אז תצאו מהקיבועים שלכם, צאו מהבועה ותניחו לאגו המטופש שלכם,
אני מכיר את רותי, יש לומר...לשמחתי!!! אני מכיר את רותי.
הלוואי, הלוואי שעשירית מהאנשים שאני מכיר, היו בני-אדם כמוה,
שלא לדבר על רוכבים כמוה...אבל זה ממש לא העניין, זה רק בונוס.
לפעמים אני חושב שיש לכם מזל שטימטום לא כואב...הייתם מבלים כל החיים בבית חולים על מורפיום
ואז, מתי היה יוצא לכם לרכוב?
נרגעתי.
ראיתי את רותי רוכבת על הדוקאטי, מה אגיד לכם, הלוואי עלי חצי מהיכולת שלה!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!