כל דבר עדיף מאשר ללכת כצאן לטבח.
כל דבר עדיף מאשר ללכת כצאן לטבח.
שושני הכל נכון חוץ מנושא העדינות!
על פי השמועות ועדות של המאסטרעוז מתחת למדים מסתתר לו חוטיני וורוד!
טרם הוגשה תלונה על התערטלות בפומבי!
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
נו אברי הכי קל להאשים את המשטרה.
יש אנשים זבל,והם ממש לא למדו את זה משוטרים.
תכף תשים כובע גרב ותשיר פאק דה פוליס.
סהכ אנשים שבאים לעבודה עם שליחות,חלק קטן מהם לא באים בגלל השליחות אלא בגלל שהרביצו להם כשהיו ילדים.
במקום לבכיין כמו ילדים קטנים עם קוקיות ולבעוט ברכבים ולסכן את עצמכם כמו האבלים, תצלמו הכל עם מצלמת קסדה ותתחילו להגיש תלונות במשטרה.
אווו, כן חברים.. זה ידרוש ממכם ללכת עד המשטרה ולשבת ולהגיש תלונה.
פתאום כשאתם צריכים לעשות משהו אז נהיה מאוד קשה.
אבל לבכות זה תמיד קל.
(וכן, המשטרה מטפלת יפה מאוד כשיש סרטונים ברורים עם מספר רכב והכול).
א - התבלבלת בסדר המילים: המשטרה לא תמיד מטפלת בכאלו סרטונים. ליתר דיוק המשטרה תמיד לא מטפלת...
ב - ניסית פעם להגיש תלונה? עשיתי את זה פעמיים בחיים. שולחים אותך מתחנה לתחנה, מפקיד לפקיד... מדובר על מבצע מורכב של מספר שעות עד יום עבודה מלא. שייתנו להגיש תלונה און-ליין. אנחנו במאה ה-21.
לא רק ניסיתי. גם הצלחתי.
אין לי מושג על מה אתה מדבר מתחנה לתחנה וכו' אולי הגעת לאיזור אחר לגמרי מאיפה שהעבירה קרתה או משהו בסגנון, ממש לא יום עבודה מלא, כן יכול לקחת הרבה זמן אם באים כשיש עומס וצריך לחכות בתור אבל זה די קיצון.
הייתי אומר שזה לוקח בין רבע שעה לשעה, שעה וחצי גג ל99% מהאנשים ב99% מהזמן.
בקשר לסרטונים, אני פרסמתי בפייסבוק של המשטרה סרטון והבן אדם נעצר באותו יום. חבר קיבל משפט על עקיפה בפס לבן שמישהו אחר צילם אותו.
אם אנשים כאן לא מוכנים להזיז את התחת שלהם ולבזבז שעה וחצי מהחיים שלהם אז שלא יתפלאו אם המצב הזה רק ימשך.
הזוי בעיניי שאנשים מסוגלים לבכיין באלפי שרשורים לכל הכיוונים ועל כל העולם אבל כשאשכרה הם מסוגלים לעשות משהו ול**ן בחזרה את מי שסיכן אותם\עצבן אותם, אז אשכרה כולם נהיים כוסיות ומתחילים להתבכיין על בזבוז זמן. תמשיכו לבכות זה כנראה מגיע לכם.
מהתקופה שלי בארגז החול אני זוכר בעיקר את הצבא והאלה שלובשים שחור על ירוק שמתעסקים עם הטרור אז סלח לי על זה שאני לא קונה את מה שאתה מוכר.
כי להתעסק בטרור ושחיתות זה לא מטרת העל של משטרת ישראל. זה פשוט מביא כותרות כי כולם דואגים לתפקיד שאחריי.
משטרה תפקידה שיטור. ואם את זה לא עושים אז מה כן? איפה כל השוטרים הטובים? בישראל הריי אין דונאטס וסופגניות יש רק בחנוכה אז מה התירוץ? בחייך!
הגעתי לתחנה ליד הבית (הרצליה) - שלחו אותי לתחנה הקרובה למקום הארוע.
הגעתי לתחנה שליד מקום הארוע (דיזינגוף) - שלחו אותי ליפו...
ביפו חיכיתי 4 שעות ללקיחת עדות ועוד חצי שעה עדות.
ומה קרה עם הנהגת שפירססה על קו לבן פגעה בי וברחה? לא יודע... אף אחד לא חזר אלי... לפחות ביטוח חובה שילם על זה (לקחתי את המינימום שהוצע לי כמו פראייר כי אני כזה).
כשאתה רואה שלט "בנק" אתה נכנס אוטומטית למשוך כסף?
אתה מתקבל ישר אצל הפקידה?
כשאתה מוציא דרכון לחו"ל אתה מקבל אותו במקום?
אנשים רואים לובש מדים והכל צריך להתנהל לפי הסרט שרץ להם בראש
כי הם השוטרים חייבים לעשות הכל ולשרת אותי.
תצא רגע מחדר האוכל ( :-) ) תנסה לתת שירות לעמך ישראל ותשמור על אדיבות,
קור רוח, יעילות ורצון לעזור...אה כן ובסוף החודש תקבל פחות מהמאבטח בקניון....
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
פה אני לא מסכים איתך. זכור לי יותר ממקרה אחד, בו אני הייתי נוכח עם מדים של משטרה באקט של לחימה בטרור.... ככה שתבדיל את הכחולים משאר זרועות המשטרה.
הטבח בהר נוף,שוטר תנועה הסתער על מחבלים כדי להציל חיים.
עושים עבודת קודש,אבל תמיד מסתכלים רק על הצד המכוער.
גם לצהל יש צד מכוער מאד,למה אתם לא מדברים על זה?
תמיד קל להפיל הכל על המשטרה.
uriar! אם יתנו להגיש תלונות און ליין אז הם אשכרה יצטרכו לעבוד במקום לטרטר אנשים יום שלם וככה למנוע הגשת תלונות
כשהייתה לי עבודה השתדלתי לעשות אותה הכי טוב להבנתי.
עכשיו קח קוף, זרוק עליו מגינים וקסדה וצ'קלאקה וקורסי רכיבה ונראה לי שעדיין אני ארכב יותר טוב ממנו על אותו הכלי.
אם בא לך לרכוב על סוס ולזרוק רימון על אתיופים בכיכר והתשקורת תכריז בגאווה שהמתפרעים זרקו רימון הלם שיהיה לך בתיאבון.
אני שבע.