איפה בכיוון שסתומים פותחים מנוע?
שלום, לפני חודש קניתי אופנוע חדש (CB650F) והוא יצא מהחברה עם בעיה בחימום של האופנוע, בהתחלה אמרו לי כי זה מנוע חדש אז הוא לא עומד על טורים אבל במשך כל יום במשך חודש שהייתי מניע את האופנוע כשהוא קר הוא היה עושה בעיות בחימום של המנוע.
כל פעם שהנעתי את האופנוע להתחמם הוא היה נכבה לבד לאחר כמה שניות, היה לוקח משהו כמו 10 דקות עד שהוא הצליח להחזיק טורים, והוא היה נכבה בערך 15-20 פעמים עד שזה היה עובד. היום ששמתי את האופנוע במוסך כשאמרו לי שזה כנראה רק הבית מצהרות, יניקת אוויר, ועכשיו אמרו לי שזה כנראה שסתומים.
זה הגיוני שבאופנוע חדש השסתומים יעשו בעיות? זה לא בכל הדגמים אלא רק שלי ספציפית שעושה את הבעיות.
התיקון כמובן בחינם, אבל זה ראלי לבקש פיצוי או אפילו להחליף את האופנוע הזה לאופנוע חדש בגלל בעיה כזאת? בכל זאת מדובר פה בלפתוח מנוע לאופנוע בן חודש.
איפה בכיוון שסתומים פותחים מנוע?
אני די סומך על הונדה שהם לא הוציאו אופנוע עם שסתומים לא מכוונים אם כבר יש משהוא שפחות לסמוך עליו זה האלקטרוניקה (חישנים) בכל מקרה פתיחת מכסה שסתומים ובדיקת מרווחים זה דבר קל יחסית שלא אמור להרוס את הסטסטוס "חדש" של האופנוע.
אני מקווה שהדבר הראשון שהם כבר שללו זה את המערכת שאמורה להחזיק את הסל"ד גבוה שהמנוע קר.
על מה יפצו אותך?
מן הסתם לתקן בחינם, כי האופנוע באחריות.... מה שכן תוציא מהם אופנוע חלופי בינתיים
תיקנתי את הכותרת למה שהיא היתה צריכה להיות בשביל שרשור בפורום הטכני - א) הוספתי את דגם האופנוע, ב) החלפתי השערה לא מבוססת (בעיות בשסתומים) לתיאור התקלה הנכון (בעיות בהתנעה קרה). פותח השרשור, להבא תיצמד לכללים הנ"ל בכותרות של השרשורים שלך.