עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 110

אשכול: מילים כנות על אתר 'ווילז'

Member הסמל האישי של Smi1ey

מילים כנות על אתר 'ווילז'

אני אכתוב את ה-2 סנט שלי, וגם אני רוצה להתוודות.
    אני אהייה הכי כנה ואמיתי כי רק לחלק חיוכים לא בידיוק יעזרו להחזיר עטרה ליושנה (מדבר על אותם שקשה להם להוציא את המחשבות על ווילז החוצה). מישהו צריך לעשות שינוי פאזה.

'KKatkov' היקר העיז לפתוח לפני מס' ימים את מה שאחרים חשבו וחושבים על אתר 'ווילז' ועוד המשיכו אותו אחרים...

אבל אדבר על משהו קצת אחר ויותר קריטי לעיתונות הדו-גלגלית בישראל...
    'ווילז' לא מהווה חלופה ל'פול גז' ז"ל, 'ווילז' כפי שממתגים אותו הוא אתר שמתאים לחובבי אופנועים ברמה המתקדמת יותר ופחות 'כללי' כמו 'פול גז' ז"ל.
    משום מה הוא ממותג גם כחלופה ראוייה לפול גז וזה לא נכון.
    גם האישים שהיו בפול גז היו מגוונים מ'אבי פרידמן' חובב הקפה רייסרים' דרך 'יצחק עזרא' על הסופר-ספורטים ועד 'בועז בר' על הקטנועים.
    'פול גז' ז"ל כתבה על הכל מהכל.

ולמה אני אומר את כל זה?
    הנה דוגמא טרייה: במקום להוציא כתבה בסגנון 'הכל על דרגות הרישוי הדו-גלגלי' או 'החלטתם להוציא רישיון? הנה המדריך שיעשה לכם סדר בעניין' - החלטתם להוציא קודם כתבה על החלקות זנב.

בנאדם שרוצה להיכנס לווילז ומנסה למצוא את עצמו בכל האתר - לא מוצא. הוא לא יודע איך לגשת אליו. הוא סה"כ רוצה להוציא רישיון ולקנות קטנוע להתניידות מ-A ל-B.

במקום שווילז תתחיל לבנות תשתיות כמו קווי מים, קווי חשמל, כבישים ובתים לפשוטי העם - היא מתחילה כבר לבנות דירות יוקרה שמעוצבים לפי סגנון.

אז או שהאתר הזה פועל לפי אידיאולוגיית פול גז וממשיך את הקו הכללי שלו (ולוקח בחשבון שלא מזמן ארה"ב, סליחה, עו"ד כלשהו - הפיל פצצת אטום על פול גז) או שפשוט תלך בקו שהיא כרגע וזה אתר מקצועי לרוכבים מנוסים/מתקדמים ותמתג אותו בהתאם.

תבינו שיש לא מעט אנשים שמתוסכלים מהכחדתו של פול גז (ואני נמנה מביניהם, במיוחד מעצם העובדה כי גדלתי עליו) כי הוא היה המגזין האחרון הוותיק שנשאר על פני אדמת ישראל אחרי מגזין מוטו שפשט את הרגל. והמגזין הזה היה רווי במידע מפה ועד הירח. ולא מעט משתמשים ושאר הנפשות עברו דרכו ועשו את טבילותם בעולם הדו-גלגלי.
    ניכרת ההשקעה של משתמשים איכותיים באתר.

קורה אחת לכמה זמן שחבר'ה מהפייסבוק שלי שלמדו איתי ביסודי/חטיבה/תיכון/צבא שולחים לי הודעה פרטית בפייסבוק ושואלים אותי איך להוציא רישיון או איזה קטנוע כדאי.
    פעם הייתי נותן להם קישורים לפול גז, היום אוטומטית אני מפנה אותם ל'וואלה דו-גלגלי' כי אני יודע שאין להם מה לחפש בווילז.

ואציין עוד משהו, כל המהלך מתחילת כיבוי האורות בפול גז ודרך ההבטחה לאתר משודרג בפייס וכו' ועד פתיחתו של אתר ווילז היה מהלך שגוי.
    הציפייה לאתר משודרג התחלפה במכת מוות לפול גז ועלייתו של אתר שבכלל פונה לאוכלוסייה מסויימת בענף.

עצוב אבל העיתונות הדו-גלגלית נוסגת אחורה.

Member
    בנוגע למשפט האחרון - היא לא נסוגה, אלא משתנה. שינוי איננו מהווה נסיגה.

נראה לי שבעתיד הנראה לעין, תוכל למצוא את מה שאתה מחפש בדוגוגים. סתם תחושת בטן.
    www.doogigim.co.il

אני דווקא מוצא את מה שאני מחפש בווילז, שאגב, במתכונתו הנוכחית היה צריך להקרא וויליז... :-)
    חסרים דברים שכנראה יצוצו עם הזמן.
    כמו שאברהם טל אומר: "הזמן עושה את שלו..."

איללכא... וסובב בגז (קרדיט למר בחור על המשפט האלמותי)

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי eran-go צפיה בהודעה
    נראה לי שבעתיד הנראה לעין, תוכל למצוא את מה שאתה מחפש בדוגוגים. סתם תחושת בטן
    www.doogigim.co.il
    תודה על הקישור, לא הכרתי, התווסף למועדפים

Junior Member
    באמת מבאס כמות הידע שנעלמה לה אבל עדין אני חושב שהאתר הזה הוא התחלה נפלאה, לא בונים את רומא ביום אחד ואני מאמין שהמידע והאופי של האתר יחזרו לאט לאט שבת שלום

ציטוט נכתב במקור על ידי eran-go צפיה בהודעה
    בנוגע למשפט האחרון - היא לא נסוגה, אלא משתנה. שינוי איננו מהווה נסיגה.

נראה לי שבעתיד הנראה לעין, תוכל למצוא את מה שאתה מחפש בדוגוגים. סתם תחושת בטן.
    www.doogigim.co.il

אני דווקא מוצא את מה שאני מחפש בווילז, שאגב, במתכונתו הנוכחית היה צריך להקרא וויליז... :-)
    חסרים דברים שכנראה יצוצו עם הזמן.
    כמו שאברהם טל אומר: "הזמן עושה את שלו..."

איללכא... וסובב בגז (קרדיט למר בחור על המשפט האלמותי)
    מבחני דרכים של קטנועים בדו"גיגים...? לרגע האמנתי.
    ושוב, הוא נסוג, כי תמיד יוצאים ונכנסים עוד רוכבים לכן חייב להיות לפחות אתר אחד בישראל שידבר ויעשה על הכל מהכל.
    ווילז במתכונתו הנוכחית הוא אתר שמדבר אל אוכלוסייה מסויימת.

Member
    קצת חוליגאניזים לא הרג אף אחד

Banned
    אני מציע להנעלה לתת במה למקטרגים ולמבקרים בתצורת כתבה או אפילו טור אישי.
    אחרי הכל ווילז הוא עיתון של העם למען העם. מה לא ככה?

מקלדת לכל רוכב!

Senior Member
    אני לא חושב שלחברים שמחפשים דרך להגיע מ-a ל-b יש מה לחפש באתר.
    וויליז זה יותר כמו בלוג של קבוצת רוכבים שעושים כיף ואני בטוח שיש פה כאלה שמחפשים בדיוק את זה.

אם אתה רמשהו רציני ועמוק, יש לא מעט אתרים בחול שעושים עבודה לא רעה בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 03-07-2015 בשעה 23:15.

Senior Member
    נראה לי שאתם מגזימים קצת.

רוב הכתבות שפורסמו בווילז הן כלליות לגמרי ורק מיעוט הן בסגנון של ההחלקה.
    רק הוסיפו קצת פלפל למרק, לא החליפו את כל המרק במרק פלפל.

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    סמיילי אני חושב שאתה (ואני) עוד בשוק של ההתחלה. בגלל שהאתר חדש הרוכבים ה״פשוטים״ לא נכנסים ולא מכירים. מי שנמצא פה הוא חבר פולגז וותיק וקהל יעד לכתבות על החלקות. צריך לקדם את האתר בקרב אותם רוכבים חדשים וכך תבוא הדרישה לכתבות בהתאם

Sent from my iPhone
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

אם ווילז' לא תמלא את החלל הריק הזה - כנראה שיוקם מגזין חדש כלשהו מתישהו שיתן מענה.
    ווילז' יכול יותר לדבר לרוכבים וותיקים/מנוסים/מתקדמים אבל לרוכבים מתחילים - ממש לא.

אנחנו עדיין ב 100 ימי חסד לראות לאן נושבת הרוח, האם הוא נושב ברוח ההמשך או ברוח חדשנית.
    פולגז פנה גם לקהל צעיר , גם לקהל בתחלת דרכו וגם לקהל בעל ניסיון, וויליז רק התרומם לאוויר, אם יקום אתר רק למתחילים לא יהיו שם וותיקים שיענו ויעזרו.
    אני מאמין שבסופו של דבר האתר הזה ימצא את הקהל הנכון לו, ואם כמו שאתה אומר יהיה צורך לאתר אחר אני ונראה שגם אחרים יברכו את העשיה.
    אמנם אנו שוק קטן אבל תמיד נחמד לדעת שיש עוד תוכן בעברית.

Member הסמל האישי של droravr
    נראה לי שקצת לקחת את זה קשה מדי. נכון, איבדנו הרבה מידע שהיה באתר הישן אבל בתקווה שחלקו ישוב. בסוף מה שעשה את "פול-גז" הוא הקהילה וההירתמות של הרבה אנשים לעזור. אני מאמין שעם הזמן נחזור לראות כתבות יותר עמוקות, סיקורי השוואה ועוד אבל חשוב מאוד לכולנו לשנס מתניים, לנשום עמוק ולהתאזר בסבלנות.

אני אישית מאמין שעם מאמץ, סבלנות ורצון טוב Wheelz יצליח להגיע למה שהיה פעם פול-גז ואף לעקוף אותו, אין מה להספיד שום דבר עדיין.

ובנימה זו, תחזירו לנו כבר את פורום הציוד! אני מבין שמתכננים משהו גדול, מדהים שישאיר את כולנו פעורי פה אבל בינתיים אין לא פורום ציוד ולא שלל פורומים שפשוט נעלמו

אגב, זה אולי הזמן לגייס קצת "דם חדש" למערכת.

Member
    סמיילי, בסופו של היום - אף אחד לא מחייב אותך להכנס לאתר ולהיות שותף.
    אתה לא משלם כסף על מוצר אלא משתמש במידע המוצג כאן בזמנך החופשי, תמורה? אף אחד לא חייב לי לך או לכל הגולשים כאן שום דבר, הם עושים את מה שהם יודעים בצורה הכי טובה כדי לפרנס את עצמם ולתת לקהילת האופנוענים בית בישראל.

ולכן אולי הפוסט היה הרבה יותר הגיוני אם היית מעלה רשימת שיפורים/שינויים שאתה רואה לנכון שכדאי לעשות, ככה אולי יהיה מישהו שיקשיב לך ברצינות כמו שאתה רוצה.

Member הסמל האישי של shaig
    אויש סמיילי, תנוח.
    סופסוף קמו אנשים וניערו את העובש שצמח בפולגז,
    כותבים קצת יותר בקלילות על נושאים קצת יותר מגניבים, (לי זה אפילו קצת מזכיר את הכתבות של פולגז בתחילת הדרך, שעוד היו מרכיבים בובות מין בסדומערד).
    נו ויש אפילו מטורף אחד שלא רוכב עם חליפה, מי ישמע? כאילו לא 90% מהרוכבים עם גופיה וקרוקס. ואם איזה ילד מחפש רול מודל גרוע, יש מספיק בכל מקום.
    כל כך חסר לך מבחני השוואה בין קטנועים שנראים ונוסעים אותו הדבר? אל תדאג, אני בטוח שעוד יתפנה הזמן והמשאבים לערוך גם כאלה.