עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 133

אשכול: ״התפוצץ״ מנוע של MT09

  1. #61
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,174
    הייתי שולח מכתב לימאהה עצמה.
    לגבי התוכן ייתכן ששווה להסביר שאתה תעלה את הסיפור במדיה חברתית (פייס ושאר מקומות בהם יש קהל של רוכבים).



    Sent from my LG-H815 using Tapatalk

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  2. #62
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    The chicane
    הודעות
    879
    ציטוט נכתב במקור על ידי aviran צפיה בהודעה
    מה קשור פניה משפטית? הכלי יצא מזמן מתחום האחריות. מדובר באמינות המוצרים של החברה וכך בדיוק פועל הבחור משתף אותנו בכדי לצלוב את מטרו וימאה שיטפלו בכלי שלו. בהצלחה בכל אופן כל עניין הצביעות מיותרת, מקסימום תעביר לפורום הרלוונטי.
    בהצלחה.
    זה נחמד שמישהו החליט על דעת עצמו שיש לך כצרכן אחריות עד זמן x, אבל זה עדין לא אומר שהוא פטור מאחריות.

    יתרה מכך, ככל ומדובר בכשל ייחודי בשל מוצר פגום, בהחלט יש מקום לשקול לפעול בפן המשפטי ובטח ובטח שלהעלות את העניין ע״ג הפורום.

    עם זאת, אדגיש שלא קראתי לפות״ש לפתוח בהליכים משפטיים כנגד מטרו או ימאהה אלא פשוט לפנות אליהם באמצעות עו״ד על מנת לדאוג לכך שענייניו יקודמו כמבוקש (אם כי אני מקווה שכל לקוח זוכה ליחס ראוי כמתבקש).
    נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 17-09-2016 בשעה 16:37.

  3. #63
    Member
    תאריך הצטרפות
    Sep 2015
    הודעות
    91
    תמיד אפשר ללכת ראש בקיר. עניין האחריות משפטית מאד ברור. עכשיו לך תוכיח כשל מערכתי ומוצר פגום. מטרו לא יתעסקו במכתב עורך דין, חבל להם על הזמן. יש להם עוד כלים למכור.

  4. #64
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,174
    להבנתי מטרו היו נושאים באחריות לבדיקת הנזק אם היצרן ידרוש זאת מהם.
    אני מניח שהם לא ימהרו לערוך את הבדיקה בגלל שעל ימאהה הם לא יכולים לעשות עוונטות ושעת עבודה שלהם תהיה יותר זולה משאר השבויים בארץ הקודש.
    שוב תפנה לימאהה העולמית ותציג את התמונות.
    אם יאמאהה יאשרו בדיקה של המנוע מטרו תאלץ לעשות זאת.

    Sent from my LG-H815 using Tapatalk

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  5. #65
    Member
    תאריך הצטרפות
    Apr 2016
    מיקום
    גוש דן
    הודעות
    73
    אני מתעתד בקרוב לשדרג מאמ טי 07 ל09 ואני חייב לומר שאחרי קריאת השרשור הנ"ל אני כבר לא כל כך בטוח.
    אם אני לא טועה יש שנתיים אחריות אמנם אבל מרפי מכה כשאין אחריות.

    מקווה שיש נציג למטרו כאן שקורא את ההודעות ומבין את הלך הרוחות.

    בשורה התחתונה צריך לבדוק את המנוע, להבין מה קרה ולהתקדם משם.
    שיפסיקו כבר עם כל הבירוקרטיה ויתחילו להיות קצת יותר בני אדם.

  6. #66
    Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    170
    עדכון מאוחר מעט... אבל אומרים שעדיף מאוחר מאשר לעולם לא

    מטרו אמרו שמכיוון שהתקנתי אגזוז מיוחד ומכיוון שהתקנתי בקר דלק אין מצב שימאהה יקחו אחריות על הכלי, ולכן גם אין מצב שמטרו יתקנו את זה על חשבונם.
    ובכל זאת מכיוון שהם רוצים לבוא לקראה הלקוח הם מוכנים לפתוח את המנוע ולבדוק את הכשלים, ולהגיע עד לרמת הצעת המחיר לתיקון על חשבונם, כאשר יתנו לי הנחה מיוחדת על החלקים ויבואו לקראתי עד כמה שאפשר. מהנקודה הזאת זה יהיה על אחריותי ואני אוכל להחליט האם לתקן לפי הצעת המחיר שהם הציעו, או בשלב הזה אם המחיר לא נראה לי לחתוך לומר תודה ולקנות לי מנוע אחר בחו״ל או כל פיתרון אחר שיראה לי.

    החלטתי שגם זה שווה לי משהו, שהרי רק הפירוק והבדיקה עולים כסף רב בשעות עבודה, וקיוויתי בלב שיגלו שהתקלה אכן נבעה מאיזה פגם יצור וכך בכל זאת יצא לי מזה משהו.

    הודעתי את החלטתי למטרו שהפנו אותי למוסך Y&D לתת את ההוראה לבדיקה... אבל אז פנה אלי יואש המכונאי שם והסביר לי שאין בכוונתו לפתוח את המנוע. ההסבר שלו נעוץ בכך שמבדיקה חיצונות הוא כבר יודע שבמינימום הלכו: ראש מנוע, בוכנה אחת לפחות, טלטל, בלוק מנוע, ובטח עוד חלקים... הוא בדק כמה יעלו החלקים הללו לפי המחירון של מטרו והגיע למסקנה שזה יעלה יותר מ 32000₪, וכנראה שגם עם ההנחה המיוחדת המחיר יהיה גבוהה מאוד. מכיוון שזה מטורף לכל הדיעות להוציא סכום כזה על תיקון המנוע, ובוודאי אני אבחר בסוף לקנות מנוע משומש מחו״ל ולכם אין טעם בכלל לפתוח את המנוע. לאחר דין ודברים נוסף עם מטרו הם טענו שיוכלו לתקן/להחליף לי את המנוע ב 18000₪ בלבד, אך זה לא כולל את עלות העבודה, כך שבפועל זה בטוח מעל 20000₪. כשהבנתי שאני לא הולך לפתוח את המנוע לבדיקה שאלתי את יואש מה לדעתו יכול היה לגרום לתקלה הזאת, לפחות בשביל להניח את דעתי ואת סקרנותי, והוא אמר שהוא משוכנע שזה בגלל האגזוז ובקר הדלק שגרמו לעומס בלתי סביר על המנוע. ושבאופנועי מירוץ פותחים את המנועים לעיתים תכופות (נדמה לי שהוא אמר לי אחרי כל מירוץ) כדי להחליף טלטלים וכו׳ עוד לפני שתקרה בהם תקלה...

    מכיוון שראיתי שאני לא אצא מזה דרך מטרו, ורציתי כבר להחזיר את האופנוע לכביש המשכתי לחפש מנוע משומש ולשמחתי מצאתי מנוע כזה בארץ. המנוע שייך לאופנוע משנת 2015 שנסע רק 7000ק״מ עד שהיה מעורב בתאונה קשה של טוטל לוס. אז המנוע ממש חדש וצעיר לעומת שלי.
    סגרתי על מחיר כולל הרכבה (בעל האופנוע הוא גם בעל מוסך), וכרגע מותקן במנוע שלי מנוע צעיר של 7000ק״מ והאופנוע שוב נוסע פצצה כמו פעם

    במקביל לקחתי את המנוע הישן שלי ממנו והחלטתי לעשות פרויקט עם חברים לפתיחת המנוע. כך גם נלמד לראשונה איך נראים כל חלקי המנוע מבפנים וגם נוכל אולי לזהות את מקור התקלה.

    אז באיזה ערב בשבוע שעבר עשינו מנגל משולב במסיבת מנוע ותוך כדי הערב התחלנו בפירוק המנוע. לצערי לא סיימנו את כל הפירוק כי היה חסר לנו בוקסה מסוג מסוים, אך כבר ראינו כמה דברים מעניינים. בין השאר ראינו שיש עוד חור גדול בבלוק המנוע - מאחורה, אורים את תחתית הטלטל שהתפרקה באיזור הברגים למטה (אולי השתחרר בורג?), וכן ראינו שראש המנוע נקי לחלוטין ונדמה שגם הבוכנות (לפחות ממבט מלמעלה) שלמות לגמרי. בהזדמנות קרובה נמשיך בפירוק שאר המנוע.

    להבנתי המועטת (הנשענת בעיקר על התייעצות עם אחרים), אם אכן הנזק היה נגרם בתוצאה מתערובת ענייה מדי הגורמת לנקישות או משהו דומה, כנראה שהיינו צריכים לראות כמה שסתומים פגומים ואף בוכנה פגומה סביב השפה העליונה. כרגע לא נראה שזה המצב... אך נחכה שנסיים עם הניתוח שלאחר המוות.
    בינתיים אעלה פה כמה צילומים של מה שראינו בינתיים.
    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

  7. #67
    Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    170
















    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

  8. #68
    Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    170
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    הייתי שולח מכתב לימאהה עצמה.
    לגבי התוכן ייתכן ששווה להסביר שאתה תעלה את הסיפור במדיה חברתית (פייס ושאר מקומות בהם יש קהל של רוכבים).


    Sent from my LG-H815 using Tapatalk

    אם תשיג לי אימייל של ימאהה עצמה, אודה לך מאוד. אני לא הצלחתי להשיג בכל החיפושים שלי ברשת (כולל תרגום של google translate של האתרים ביפן).
    נראה שהם פועלים רק דרך הסניפים המקומיים של כל ארץ, שאצלנו זה אומר מטרו מוטור...
    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

  9. #69
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Aug 2015
    הודעות
    1,608
    בלי חקשר לפן הטכני, גם אני חיפשתי בעבר מייל של ימאהה העולמית ולא מצאתי.
    כול פעם איכשהו זה מגיע לאתר של מטרו מוטור.

  10. #70
    Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    הודעות
    473
    אין להם אינטרס שתאכל להם את הקלבסה. בשביל זה יש נציג

  11. #71
    Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    Usa
    הודעות
    1,365
    אני מבין שקנית את המנוע של אופיר.
    בכל אופן נזק כזה לא קורה מ"עומס לא סביר", הטלטל שלך לא נשבר והבוכנות שלך (אני מנחש, עוד לא צילמת אותן) שלמות ואלו כן יכולים לקרות מ"עומס לא סביר".
    הנזק שקרה במנוע שלך קרה מ2 סיבות אפשריות לדעתי כי זה מה שבדרך כלל קורה כשטלטל מפוצץ בלוק במנוע שהוא לא מנוע מירוץ - 1. אחד מאומי הסגירה (או שניהם) באחד הטלטלים השתחררו ונפתחו, או כי 2. אחד או שני הגוזו'ונים (ברגים) של הטלטל נגזרו.
    ב2 המקרים מדובר בפאק ביצור או פאק בהרכבה, והתוצאה תהיה זהה בכל אחד מ2 המקרים - הטלטל מתנתק מהקראנק, הקראנק מפוצץ אותו במכות עד שהוא נתפס בינו לקייס ומחסל את המנוע. כל זה קורה כמובן בשניות בודדות.
    אחרי שתפרק הכל צלם בבקשה את הטלטל השבור מכמה כיוונים ובעיקר באיזור הברגים, כך יהיה אפשר לראות יותר בבירור אם נפתח אום או נגזר הבורג, ואת האומגה שסוגרת אותו על הקראנק + את כל הבוכנות ותעלה תמונות.

    תתחדש ובהצלחה במכירה
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 02-10-2016 בשעה 10:33.

  12. #72
    Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    גרמניה
    הודעות
    4,887
    חרטטנים! אבל סיפקת להם סיבה להתחמק מאחריות (גם אם האחריות יצרן נגמרה).

  13. #73
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Aug 2015
    הודעות
    1,608
    לא משפטן אבל אם תיכננת להוציא מהם משהו גם זה הלך.
    אין סיכוי שיתנו לך משהו אם פתחת את המנוע לבד בערב מנגל.

  14. #74
    Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    3,594
    לא צריך להיות משפטן בשביל להבין שאם אתה לא מקורב לצלחת,יצא לך המיץ עד שתוציא מהם משהו,ביחוד כשאין אחריות.
    פות"ש תיהיה נינוח,לא השפעת הרבה על המצב שלך גם אחרי שפתחת.

  15. #75
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Aug 2015
    הודעות
    1,608
    כן לא חשבתי שיש הרבה סיכוי, אבל הסיכוי הקלוש שהיה גם הוא הלך-הרי נגיד עכשיו הוא יימצא שהרכבה לקויה גרמה לתקלה, ויירצה להגיש תביעה מטרו תמיד יטענו שהוא פתח את המנוע לבד.
    אבל זה דיון ברמה תיאורטית.

אשכולות דומים

  1. למכירה: קיט 02 ל MT09 של kevxtx לשיפור תגובת המצערת
    על ידי relz בפורום פורום מכירה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-09-2016, 15:04
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-07-2016, 20:16
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-06-2016, 23:19
  4. [כולל פיתרון] חיווי בורר הילוכים נעלם ב MT09
    על ידי relz בפורום פורום טכני
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-06-2016, 11:22
  5. למכירה: בקר דלק EJK ל MT09
    על ידי relz בפורום פורום מכירה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-04-2016, 23:09

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO