ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
תראה מר שושנה, אני מבין שהבנת הנקרא זה משהו קשה.
אני גם יכול להבין שהמציאות לפעמים היא קשה.

אבל מכיוון שהחופש הגדול נגמר. וחשוב לי העתיד של ילדי ישראל הרכובים על מובי עם מגש פיצה מאחורה וקוראים פה.
אז אני אעשה פה שיעורון קטן בהבנת הנקרא ברשותך.

לצורך כך אפילו קראתי כתבה של קובי ליאני על הארלי והבאתי ממנה כמה ציטוטים. כולי תקווה שתעריך את ההשקעה.

אז את שלי כבר עשיתי...

בפסקה זו, מר שושנה וילדים יקרים. "בוחן הרכב" להלן, "קובי". פותח את הפיסקה בהצהרה, שאת אופנועי הארלי עד היום לא ניתן היה להשוות מבחינה טכנולוגית והנדסית לשום דבר שיוצר ב 40 השנים האחרונות.
עכשיו מר שושנה וילדים יקרים, אני בטוח שחלקכם ישר חושבים: "מממ, בטח חבורה של הארליסטים קשוחים רכבו לתוך אזור 51, הכו בשומרים עם המגניבות שלהם. ויצאו משם עם טכנולוגיה חייזרית והביאו אותה כמנחה לכהני הדת שלהם במילוואקי"

מחשבה הגיונית בסך הכל.

אבל, מכיוון שקובי כנראה יודע עם מי יש לו עסק. הוא דאג לסיים ב: "עדיין אחורה ביחס להווה, אבל קדימה ביחס להארלי. אני מקווה שהבנתם."

הבנתם?

בפסקה זו מר שושנה וילדים יקרים, קובי מעלה תהייה הנדסית. הוא תוהה מדוע לחזק את המנוע, במקום פשוט להוריד קצת משקל.

בהמשך מתאר קובי דיאטה של 100-200 קילוגרמים לאופנוע ששוקל כ 400 קילוגרמים כסמלית.
כאן, מר שושנה וילדים יקרים. אנו רואים שקובי משתמש באפשרות ההגזמה כדי לתאר עד כמה לדעתו המצב מגוחך.
הוא משווה תוספת כוח של 10%, לאיבוד של בין רבע לחצי מכלל המשקל.

הבנתם?

בפסקה זו מר שושנה וילדים יקרים, קובי כבר מתחיל

פאק איט, אם את זה אתם כבר לא מבינים לבד, זאת בעייה של דארווין.

....

בהצלחה בבגרויות
שרשור קטן זה (ועוד כמה מהצד) העירו מתרדמתם את נפילי הדור ואת חחח.

אנשים בדקו בציציות, הביאו רבנים, וניסו להוכיח באותת ובמפותים למה לא...

אבל אף אחד, ממש אף אחד, לא אדיש לאופנוע הזה, בשעה שהרבה אופנועים טובים (ע.פ דעתכם)
מתייבשים בצד ואיש לא מתייחס אליהם.

בקיצור מישהו עושה עבודה טובה ואני לא מדבר רק על עצמי....

הארלי שולט!