עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 117

אשכול: הרכיבה המסורתית למצדה בראש השנה – פרטים

Senior Member
    וואו את מעצבנת

Banned
    העיקר שמחקו לי את התמונה של הזקנים מהחבובות. מבטיח להביא פופקורן ובירה ולצפות מרותק בדיון הזה.
    שירן עם כל החיבה שלי להתלהמות שלך את חייבת להודות (ואני לא יודע אם הוא הזכיר או ארגן את זה) שמארשלים, ניידות תנועה שמכוונות/מתריאות על כיכר חדשה או חול כתם שמן לדוגמה זה משהו מאד מבורך. דוכני ספונסרים שמחלקים פחיות של קפאין וסוכר - פחות.
    אז.
    אולי תפני את האנרגיות הנפלאות שלך לכיוון הזה?
    מצדה כבר מזמן (אבל מזמן) יצאה מהשליטה של כל מי שטוען לבעלותה.

Junior Member הסמל האישי של Mitsu
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shiran81 צפיה בהודעה
    קודם כל אני היא ולא הוא.
    תודה על ההסבר ההיסטורי.

אני לא כתבתי שאתה לא אירגנת את הארוע האחרון שכמעט סיים את ההיסטוריה של מצדה והניסיון הוא יפה אבל לא צריך לעשות טררם כזה גדול כאילו הכניסו אותך למרתפי המוסד ותלשו לך את הציפורניים,כי ככה אני זוכרת את הפוסטים שלך.אני זוכרת את החברה ייושבים ובוכים על בירה אצל אחד החברים על הניסיונות שלך לקבל את המחיאות הכפיים בצורה הכי הזוייה שיש.
    אני לא בברנז'ה שלכם אבל מי שסביבי קצת כן וקצת עצוב שאתה שוב כותב שאתה עשית ואתה גם עשית ואת זה גם אתה עשית כי אם לדייק אז היו הרבה אנשים שעשו ורצו ואתה רק ישבת בבית וביקשת. זה מה שאני יודעת מאנשים שיותר קרובים למערכת הבכיינית הזו.
    בואו נתנהג כמו אנשים בוגרים ונפסיק להתקוטט צריך לעבור את מצדה בלי תאונות ועננים מיותרים.
    אפשר לנהל דיון גם בצורה תרבותית ומסודרת, ולא צריך להעליב, להשמיץ או לנבל את הפה. אין לך מושג מה קרה שם, אין לך מושג כמה מאמץ אנשים עשו כדי שבבונים נמוכי מצח יוכלו לקטר למה לא היה זה ולמה לא היה זה.

לא מרתפי השב"כ ולא עליית הגג של המוסד, הכל טוב, אפשר להרגיע ולכבות את הסירנות. השנה, אגב, המשטרה לא תהיה נחמדה כמו בפעמים הקודמות, פשוט בגלל שאין אף אחד שעובד מולה ומסדר את העניינים. למזלי, השנה זו לא הבעיה שלי.

שיהיה בשמחה ובאהבה, תהנו ברכיבה, תהנו מהרכיבה בחזרה, ונקווה שכולם יחזרו בשלום.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אני רואה ילדת A1 על DUKE200 עם אגזוז של ראמוס במקרה הטוב.

או

מורכבת A1 שמושפעת קשה מהענף במקרה הרע.

עם כמה שאת מדברת על לקיחת אחריות למה את לא לוקחת אחריות בעצמך על הארוע ופותחת איוונט?

אתה יכולה להדגיש גם שאת אחראית לכל משתתף....

קיצור חמודה Avance!
    נערך לאחרונה על ידי shushu; 05-09-2016 בשעה 21:58.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    שירן תסעי השנה למצדה ותראי מה יהיה שם . ואז אולי תלמדי להעריך כמה הושקע לארוע כזה.
    וכן לארגן ארוע שבו משתוללים ואז המארגן הולך לתת על זה תשובות במשטרה, זה מאוד לא נחמד!
    וזה ממשיך בתשובות כמו שלך אז הגיוני שהבן אדם לא יהיה מעוניין להרים ארוע כזה

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mitsu צפיה בהודעה
    אפשר לנהל דיון גם בצורה תרבותית ומסודרת, ולא צריך להעליב, להשמיץ או לנבל את הפה. אין לך מושג מה קרה שם, אין לך מושג כמה מאמץ אנשים עשו כדי שבבונים נמוכי מצח יוכלו לקטר למה לא היה זה ולמה לא היה זה.

לא מרתפי השב"כ ולא עליית הגג של המוסד, הכל טוב, אפשר להרגיע ולכבות את הסירנות. השנה, אגב, המשטרה לא תהיה נחמדה כמו בפעמים הקודמות, פשוט בגלל שאין אף אחד שעובד מולה ומסדר את העניינים. למזלי, השנה זו לא הבעיה שלי.

שיהיה בשמחה ובאהבה, תהנו ברכיבה, תהנו מהרכיבה בחזרה, ונקווה שכולם יחזרו בשלום.
    איפה ניבלתי את הפה? אפשר ציטוט?
    אני כתבתי שלא נעשה דבר? נעשה המון אבל לבוא ולבכות אחכ שאכלו לי שתו לי חקרו לי זה אי לקיחת אחריות משוועת.אף אחד לא ציפה לארוע מושלם כי לא חברת הפקות הרימה את הארוע אלא מספר לא קטן של אנשים שהיה איכפת להם.
    הכל בסדר.ואם מישהו נפגע מכל ניבולי הפה שלי אני מצטערת.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    שירן תסעי השנה למצדה ותראי מה יהיה שם . ואז אולי תלמדי להעריך כמה הושקע לארוע כזה.
    וכן לארגן ארוע שבו משתוללים ואז המארגן הולך לתת על זה תשובות במשטרה, זה מאוד לא נחמד!
    וזה ממשיך בתשובות כמו שלך אז הגיוני שהבן אדם לא יהיה מעוניין להרים ארוע כזה

כמובן שאסע לשם וכבר כתבתי את זה.
    לא מבינה מה אתם רוצים.אז נתן תשובות למשטרה ,זה תפקידו! אם הוא לא ידע שבמקרה פדיחה יצטרך לדבר עם המשטרה שלא יארגן.את מי רציתם שיתשאלו את רונלד רייגן? אתם לא רציניים.הוא לא אוהב את ההודעות שלי?לא מסוגל לקבל ביקורת?נעלב? כותב שניבלתי את הפה כשבכלל לא עשיתי דבר כזה?אז תיסלח לי הוא לא פרסונה לארגן ארוע כזה.שינסה לארגן אולי אסיפת ועד אצלו בבנין בחייאת.
    אני בעד שלא ירים ארוע,לא כתבתי באף הודעה שלי שאני רוצה שהוא יארגן .לדעתי האחרון היה כישלון ענק למרות המאמץ הגדול.תודה לאל שהוא לא מארגן שוב.זה טוב בשבילו ובשבילנו.

שתהיה אחלה רכיבה.
    נערך לאחרונה על ידי Shiran81; 05-09-2016 בשעה 23:34.

Member הסמל האישי של danielk
    בתור אחד שמצדה תמיד היה אתגרי בשבילו, לראשונה על 125, אחר כך 250, ושנה שעברה 390, יש במצדה משהו, אבל הוא נהרס ויצא משליטה, איבד מהקסם שלו, אני זוכר את ההרגשה לפני שנתיים שאמרתי לעצמי שלא אעשה זאת שוב, ושנה שעברה שאמרתי שלא אעשה זאת שוב, ואני די מקווה שהשנה אם אחליט להגיע שלא אצא בהרגשה כזו שוב.

כולי תקווה שבגלל חוסר הפירסום והעדר הפסטיבל בחניון, האירוע ימשוך אליו השנה רק את החברה הטובים.

השקט הזה בחניון, שכולם צופרים בזריחה, שאגות מנועים... זה הדבר האמיתי, לא כל הליכלוך, לא הרכבים החוסמים, לא המשתוללים למינהם, ובטח שלא דימטרי וואגס בפול ווליום.

מה שבטוח, השנה אגיע בפנאן ולא אאתגר את עצמי, אעבור לראות מה מתרחש ואברח במידת הצורך.
    השנה הזו זה הצאנס האחרון של מצדה.

Senior Member
    אשתדל להחליף צמיגים עד ראש השנה ולהגיע. אנחנו נבוא כ-Moto Squad IL, קבוצת רכיבה "עד 500 סמ"ק" של כ-20 אנשים, רובם בני 20 וקצת, חלק נכבד על GS500.
    קצת חושש מהרכיבה בלילה אבל אם הקבוצה יוצאת אני גם אבוא בשביל החוויה. לא בא ממש בציפיות אז מעניין לראות איך יהיה.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Member
    לא מבינה מה אתם רוצים.אז נתן תשובות למשטרה ,זה תפקידו! אם הוא לא ידע שבמקרה פדיחה יצטרך לדבר עם המשטרה שלא יארגן.את מי רציתם שיתשאלו את רונלד רייגן? אתם לא רציניים.הוא לא אוהב את ההודעות שלי?לא מסוגל לקבל ביקורת?נעלב? כותב שניבלתי את הפה כשבכלל לא עשיתי דבר כזה?אז תיסלח לי הוא לא פרסונה לארגן ארוע כזה.שינסה לארגן אולי אסיפת ועד אצלו בבנין בחייאת.
    אני בעד שלא ירים ארוע,לא כתבתי באף הודעה שלי שאני רוצה שהוא יארגן .לדעתי האחרון היה כישלון ענק למרות המאמץ הגדול.תודה לאל שהוא לא מארגן שוב.זה טוב בשבילו ובשבילנו.

שתהיה אחלה רכיבה.
    מר בכייני וחוצפן זה השמצה, לא ביקורת.

מה שהכי מציק לי זה שאת לא מציעה אלטרנטיבה לארגון האירוע (ויש המון דברים לארגן)
    אלא רוכבת לשם בסבבה שלך וחוזרת הביתה בבוקר ומצידך שכל הזבל ישאר שם, אנשי מצדה כבר ינקו אחרינו.
    ואם חלילה יקרה משהו לך או לאחד מחבריך בחניון או בדרך אז כן תבואי בטענות ואפילו תביעות ל"מארגנים" שלא לקחו אחריות
    כי ככה זה אצלנו, כולנו האופנוענים אחים מגובשים וקהילה למופת.... בסדר...
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    טוב אני אסתום. אתן לערן השני לענות, למרות זאת הוא 1100, אני כולה 99i

שתהיה אחלה רכיבה.
    ולא חשבת שללא הנקיון הזבל שאתם משאירים הסופנסורים התיאום מול המשטרה,תחנות דלק,קפה בדרך וכל זה השנה איך שהוא תשרדו רק שהשנה השוטרים לא יכוונו אלא יעמדו על מנת לחלק דוחות.
    והתחנות דלק ישררו סגורות במתכונת מצומצמת?
    ואז החניון של מצדה עצמה יהיה סגור כי אין מי שתיאם
    ואם בכל מקרה תכנסו זה יהיה פריצה ואז המשטרה תבוא להעיף אתכם משם בכוח ושנה הבא יקבלו אתכם בברכת אזיקים והשגת גבול? כי לא ירצו אתכם שם?

אני מכיר את כל העסק הזה מתחום האיירסופט שהיו מארגנים מסודרים והיינו בכיף מקבלים יערות קקל לארועים וללא בעיות ואז בגלל דברים דומים המארגנים לא רצו לארגן.
    אנשים באו בכל מקרה השאירו מלוכלך קיבלו קנסות ופעם הבא פשוט לא נתנו להם להיכנס בכלל לאזור וזהו.
    אז אפשר להיות בבון שהכל מגיע לו ולא להבין את גודל ההשקעה ואת ה"באסה" של המארגן שצריך לתת תשובות למשטרת ישראל על התנהגות בבונית.
    שנה שעברה אני נתתי מאנס אחרון למצדה השנה אני לא שם אני אמצא לי ולחברים שלי "מצדה" משלנו שלשם נעלה בכיף בשקט ובחברותא לפגוש זריחה ובלי השתוללות

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    כמה סיבות למה האירוע הזה התפוצץ לנו בפנים, ולמה הוא יתדרדר עד לאסון או תקלה חמורה.

1. באירוע התחיל מקומץ חברים שהחליטו לקבל את השנה החדשה במצדה, וגדל לאירוע של אלפים.

2. חניון מצדה לא מסוגל להכיל את על האופנועים אם לא יהיה מי שיסדר אותם בצורה מאורגנת.

3. בעבר לא הורשו מכוניות להיכנס לשטח החניון במהלך השנים יותר ויותר רכבים נכנסו פנימה.

4. כניסת אלמנטים מסחריים (גזלנים ואחרים) תפסה מקום של אופנועים ופגמה באירוע.

5. התנהגות הרוכבים הפכה לפחות ופחות נעימה (הפרעות מוכוונות, גנבות, ואלמנטים לא רצויים שלא
    קשורים לאופנוענות שנכנסו לתמונה).

6. ללא נוכחות מארגנים וכיבוד הכללים הבסיסים, האירוע יהפוך מהר מאוד לאירוע רע ופורק עול.

7. קיים צורך אדיר של הרוכבים לאירוע כזה אבל אם האירוע הזה יגדל פרא זה יחזור וינשוך אותנו בתחת.

8. לדעתי יש להיערך מחדש ובצורה מתוכננת ומאורגנת, אם רוצים לשמר את הצד היפה של האירוע.

במתכונת הנוכחית אני צופה צרות צרורות. - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי eran1100 צפיה בהודעה
    מר בכייני וחוצפן זה השמצה, לא ביקורת.

מה שהכי מציק לי זה שאת לא מציעה אלטרנטיבה לארגון האירוע (ויש המון דברים לארגן)
    אלא רוכבת לשם בסבבה שלך וחוזרת הביתה בבוקר ומצידך שכל הזבל ישאר שם, אנשי מצדה כבר ינקו אחרינו.
    ואם חלילה יקרה משהו לך או לאחד מחבריך בחניון או בדרך אז כן תבואי בטענות ואפילו תביעות ל"מארגנים" שלא לקחו אחריות
    כי ככה זה אצלנו, כולנו האופנוענים אחים מגובשים וקהילה למופת.... בסדר...
    וואוו ערן אתה ממש נביא. אתה כבר יודע שאני יתבע אותם אם יקרה לי משהו ושלא איכפת לי מהניקיון שישאר אחרי.אתה מוכשר ומדהים ביכולות הפנומנליות שלך.אדיר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    ולא חשבת שללא הנקיון הזבל שאתם משאירים הסופנסורים התיאום מול המשטרה,תחנות דלק,קפה בדרך וכל זה השנה איך שהוא תשרדו רק שהשנה השוטרים לא יכוונו אלא יעמדו על מנת לחלק דוחות.
    והתחנות דלק ישררו סגורות במתכונת מצומצמת?
    ואז החניון של מצדה עצמה יהיה סגור כי אין מי שתיאם
    ואם בכל מקרה תכנסו זה יהיה פריצה ואז המשטרה תבוא להעיף אתכם משם בכוח ושנה הבא יקבלו אתכם בברכת אזיקים והשגת גבול? כי לא ירצו אתכם שם?

אני מכיר את כל העסק הזה מתחום האיירסופט שהיו מארגנים מסודרים והיינו בכיף מקבלים יערות קקל לארועים וללא בעיות ואז בגלל דברים דומים המארגנים לא רצו לארגן.
    אנשים באו בכל מקרה השאירו מלוכלך קיבלו קנסות ופעם הבא פשוט לא נתנו להם להיכנס בכלל לאזור וזהו.
    אז אפשר להיות בבון שהכל מגיע לו ולא להבין את גודל ההשקעה ואת ה"באסה" של המארגן שצריך לתת תשובות למשטרת ישראל על התנהגות בבונית.
    שנה שעברה אני נתתי מאנס אחרון למצדה השנה אני לא שם אני אמצא לי ולחברים שלי "מצדה" משלנו שלשם נעלה בכיף בשקט ובחברותא לפגוש זריחה ובלי השתוללות

מה זאת אומרת הזבל שאתם משאירים אחריכם.אתה לא משאיר זבל,רק אחרים? חחחחחחחחחח איזו התנשאות אלוהים ישמור.

ארומה ודומיו לא חייבות להיות פתוחות בשבילנו.לנו יש בתיקים חטיפים ושתיה ואנחנו תמיד מסודרים.מעולם לא עצרנו לעמוד בדוחק של מאות האנשים שרוצים קפה ארומה. אתם חיים בסרט שאי אפשר בלי זה.צאו מזה הכל אפשרי. שכל אחד ידאג לעצמו ויפסיק להתפנק ולחכות שיעשו הכל עבור כולל יתאמו שארומה תהיה פתוחה.הזויים.
    למה שהשוטרים הפעם יעמדו ויחלקו דוחות? על מה? על שאנחנו רוכבים באמצע הלילה למצדה? באיזה סרט אתם חיים? למי שמגיע דוח על מספר או הרמת גלגל או ללא טסט או ביטוח או השתוללות אז מגיע לו שיכניסו לו גם הורדה מהכביש.אתה בא לומר לי שהמארגנים מדברים עם השוטרים שיוותרו לעבריינים?חחחחח
    אתם פשוט כל כך מפונקים ועצלנים שהמארגנים נראים לכם מינימום אלוהים שמשגיח עליכם ושומר על חייכם.קחו אחריות על עצמכם רכסו בזהירות קחו איתכם שתיה ואוכל שלא תצטרכו חעמוד בדוחק ובתורים המטורפים בארומה ותהנו.

מה זאת אומרת הזבל שאתם משאירים אחריכם.אתה לא משאיר זבל,רק אחרים? חחחחחחחחחח איזו התנשאות אלוהים ישמור.

ארומה ודומיו לא חייבות להיות פתוחות בשבילנו.לנו יש בתיקים חטיפים ושתיה ואנחנו תמיד מסודרים.מעולם לא עצרנו לעמוד בדוחק של מאות האנשים שרוצים קפה ארומה. אתם חיים בסרט שאי אפשר בלי זה.צאו מזה הכל אפשרי. שכל אחד ידאג לעצמו ויפסיק להתפנק ולחכות שיעשו הכל עבור כולל יתאמו שארומה תהיה פתוחה.הזויים.
    למה שהשוטרים הפעם יעמדו ויחלקו דוחות? על מה? על שאנחנו רוכבים באמצע הלילה למצדה? באיזה סרט אתם חיים? למי שמגיע דוח על מספר או הרמת גלגל או ללא טסט או ביטוח או השתוללות אז מגיע לו שיכניסו לו גם הורדה מהכביש.אתה בא לומר לי שהמארגנים מדברים עם השוטרים שיוותרו לעבריינים?חחחחח
    אתם פשוט כל כך מפונקים ועצלנים שהמארגנים נראים לכם מינימום אלוהים שמשגיח עליכם ושומר על חייכם.קחו אחריות על עצמכם רכסו בזהירות קחו איתכם שתיה ואוכל שלא תצטרכו חעמוד בדוחק ובתורים המטורפים בארומה ותהנו.
    במקרה עזרתי כמה פעמים לארגן ארוע גדול.
    אתם כן כן אתם! התנשאות? לא עובדות בשטח.
    נכנסתי עם בקבוק שטויה וקופסאת סנדוויץ וערכת קפה חזרתי עם 3 שקיות זבל נוספות.

הממממממ קסם אורי גלר פיזר שם זבל בשושו.

אם זה מה שאת חושבת שלא דיברו עם מתנא שלא יחלקו דוחות את טועה!
    ודיברו איתם שיחסמו כבישים לטובת הרכיבה ויעזרו בכל ההכוונה והליווי.
    את רוצה להגיד לי שאם שוטר רוכב לידך את טאטלה והכל מתוקתק אצלך?
    נו באמת אני מאמין שרק מבדיקת מסמכים הם סוגרים תקציב דוחות רבעוני
    ואם גם בודקים מהירות עם לייזר ועושים מחסום מטרים אחרי זה ומחלקים דוחות על השתוללות ומהירות הם סוגרים תקציב דו שנתי.
    בחייך