אז ככה.. אני קורא ותיק גם בפולגז הישן, אבל לא מרבה לכתוב

לפני שנה חיפשתי אופנוע ולאחר בדיקה של Super Duke 990 שבה עלה סדק בשילדה קניתי Z800 2015, מדוגם מכל טוב.

העניין הוא כזה, האופנוע נהדר, אני לא צריך יותר כח ואני לא צריך יותר מומנט, אני לא פריק של מהירות אבל כן אוהב את הtorque ואלו לא הדברים שחסרים לי באופנוע.
העניין הוא שזה האופנוע ה4 בשורה הראשון שלי והוא פשוט יותר מידי נעים, הוא חלק מאוד ולא מווברץ בכלל ובסה"כ הוא חבילה מאוד טובה, חסכוני ואמין.

אני מחפש כלי, שלא אצטרך להוסיף כסף אבל אקבל הרגשה קצת יותר "מכנית" מהאופנוע, שיהיה קצת פחות נעים וקצת יותר ברברי.
מה שאני לא מחפש להחליף זו אמינות - טוב לי עם סדר הגודל של ההוצאות שלי כרגע על האופנוע ושלא יהיה פחות מומנט מבZ800 - זה חסם תחתון מבחינתי.
האופנוע משמש להתניידות ביום יום, 95% מנהלתי (לרוב מחוץ לעיר) ו5% טיולים שקורים לעיתים נדירות.

אז אילו כלים מתאימים לי?

אציין מראש שאני לא אוהב מונסטרים, ככה שהם לא באים בחשבון, בזמנו התעניינתי גם בNuda אבל הוא נעלם מיד 2 ואני גם לא יודע אם היה מתאים להתניידות יום יומית
בזמנו התעניינתי גם ב09MT, אבל כל הכלים יד שניה היו מוגזמים במחירים שביקשו עליהם... אז אפילו לא עשיתי נסיעת מבחן עליו (עשיתי על MT07 ולא אהבתי)