גורטקס לא אומר שלא יהיה קר!
אל תיפול איך שאני נפלתי, קנית את כפפות הדגל של אלפיינסטארס עם גורטקס ונתקעתי עם כפפה שלא חוסמת קור.
שים לב שאתה קונה "כפפות חורף" עם גורטקס ולא סתם כפפה יותר עונתית.
גורטקס לא אומר שלא יהיה קר!
אל תיפול איך שאני נפלתי, קנית את כפפות הדגל של אלפיינסטארס עם גורטקס ונתקעתי עם כפפה שלא חוסמת קור.
שים לב שאתה קונה "כפפות חורף" עם גורטקס ולא סתם כפפה יותר עונתית.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מגניב, לא הכרתי את Motocard, תודה.
אני הזמנתי את Held Freezer II בחורף הקודם ממוטו אין. נורא מחממות, בוודאות עמידות למים (ימים של גשם במילואים ונשארה יבשה מבפנים) והכפפה עצמה גם די איכותית ועמידה.
יש כאלה שיראו בה מעט מסיבית מדי לאופנוע ועם מעט מדי רגש - לי נורא קר בידיים והעדפתי ידיים חמות עם קצת פחות רגש על יד קרה שלא מרגישים אותה...
העלתי כאן סקירה לפני די הרבה זמן:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...t=held+freezer
קראתי ביקורות גם ברווזילה של לקוחות שאומרים שהיא טובה לחורף סביר ואצלנו הוא כזה.
בכל מקרה.גם עם כפפות סקי של 300 דולר לי תמיד קר בידיים, הפתרון שאני למדתי עלה לי 20 שקל, ברכיבות ארוכות של שעה פלוס אני שם כפפה טרמית דקה מתחת. ככה אני לא מרגיש שקר. אבל תודה על הדאגה חבר,![]()
יש לי את הכפפה המדוברת כבר שנתיים בערך
עברתי איתה 2 חורפים, וזה מה שיש לי לומר לך :
1. אני מאוד אוהב את HELD, חברה איכותית וטובה
2. כפפה מאוד איכותית ועמידה, גם היום אחרי שנתיים נראת חדשה
3. הקטע של ה 2 "תעלות" קצת מיותר אם אתה מחזיק כפפות קיץ טובות, הן בהחלט לא ככפות קיץ בשום צורה שהיא
4. הם אינן גם כפפות חורף מחממות, אלא רק שומרות מהרוח.
5. בנסיעה בגשם רציני באיזה שהוא שלב ( כ10 דקות לדעתי) הן נספגות בסופו של דבר מים וגם צריך יום שלם לייבשם
6. בכף היד יש חורים לאיוורור, מכיוון שאתה אוחז את הידית זה לא ממש יעיל, הדבר היחידי שזה טוב בשבילו זה אם יש לך ידיות מתחממות ואז מרגישים את החימום יותר טוב, אבל במצב הזה זה גם המצב שהוא "פתוח" לרוח ולגשם
המסקנה, גימיקיות בלבד מבחינת הקטע של ה 2תעלות, מה שכן כל הציוד של הלד ובמיוחד ברמות האלה מאוד בטיחותי ועמיד.
אני הייתי מחפש כפפת חורף שגם קצת מחממת. אני לא ממליץ על הכפפה הנל
אני כנראה יקח את אלו לחורף הקרוב:
http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...ex::39063.html
הולכים לסגור לי את הפינה של קור ומים ב 4 שנים הקרובות.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
^^^
יש לי בעיה עם שכבות פליז פנימיות מנסיון.
אם היד שלך קצת נרטבת מלחות, או אם הורדת את הכפפה לרגע ונרטבת וכד', קשה מאוד להחזיר אותה ליד וגם להוריד אותה.
זה קרה לי בעבר עם ככפות גרועות, אומנם בחופשת סקי אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.
ברווזילה יש בחור שמספר בדיוק את אותו הסיפור.
מפחיד אותי להשקיע סכום כזה ואז לגלות שאם הורדתי אותה אי אפשר להחזיר אותה, או לחילופין לא להוריד אותה אף פעם.