עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 54 מ 54

אשכול: (כ"ע) התייעצות בעניין רכישת sm990 שנת 2008

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    תיקנתי אותך
    מזכיר לי שאבא שלי קנה אלפא רומאו 33 בשנת 84 כולם אמרו לו שהוא עושה טעות ושאין הרבה כאלו אבל בסוף מכוון שלא היו הרבה כאלו הגיע מתלהב שלקח את הרכב במקום ללא בדיקה.

עוד סיפור זה הביואל שהיה לי בגרמניה, לא רק חברה שלא מכרה הרבה אלה גם דגם נדיר (STT), האופנוע נמכר במהירות שיא בחורף בתקופה שאף אחד לא רוכב באותו מחיר שקניתי אותו 3 שנים לפני.

זה הימור אבל לפעמים לאופנוע נדיר יש קהל יעד מצומצם אבל מאד נחוש

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    אז תלך עם הלב
    בוודאי אחי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    היו שנים שכל השלושה נמכרו במקביל באירופה.
    ההבדלים הם בגודל מיכל הדלק פלסטיקה ומתלים טיפה קצרים יותר בSMR אבל חוץ מזה אותו אופנוע בשינויים קלים
    אני מקווה לסגור את העסקה ולקחת את הכלי, מה שיהיה בעתיד יהיה. לא חושב על זה יותר מדי.

Member
    טוב אז כמה עידכונים-

יש תוספות ב12 אלף שח לפי מה שהבחור ציין-
    סט אגזוזי FMF עלו 5K, קיט פילטר אוויר פתוח לדבריו עלה לו גם 5K, ידיות ברקס, ידית קלאץ' ועוד כמה שטויות, הכל מסתכם ב12 אלף שח
    לפי מה שהוא אומר.
    ז"א שהמחירון 40 לפני שיקלול ק"מ/יד ביחס לשנה. אם נשקלל את ה14 אחוז מהמחירון המקורי, ז"א שהמחירון הוא 45.6 לפני תוספות.

השאלה היא כמה נהוג לדרוש על תוספות? חצי מחיר?
    הבחור ירד ל48, אני הצעתי 45 והוא סירב. לא נפגשנו באמצע, נותן לו קצת להתבשל לבינתיים.

דעתכם?

Senior Member
    האופנוע הזה לעולם לא יהיה להיט מכירות פה. ואין סיבה לשלם עליו מעל מחירון. ובכלל כמעט חמישים אלף על אופנוע בן שמונה, לא הגיוני בעליל. תתן לו להתבשל עם עצמו לפי דעתי

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    האופנוע הזה לעולם לא יהיה להיט מכירות פה. ואין סיבה לשלם עליו מעל מחירון. ובכלל כמעט חמישים אלף על אופנוע בן שמונה, לא הגיוני בעליל. תתן לו להתבשל עם עצמו לפי דעתי
    תודה אחי.

אחכה בבקשה לעוד עצות.

Senior Member
    וכמה אופנועים כאלה נמכרו בארץ? יש בתור 990 שמחכים שתקנה אותם.
    אני אומר זה אופנוע יחודי מאוד . שאין כאלו מכונות חדשות. אם זה מה שאתה רוצה. אז למה לא?
    מחירון טוב נגיד לקטנועים שנמכרו פה באלפים. אופנוע כל כך מיוחד המחירון הוא יריה באפלה של שמאי (כי אין באמת שווי שוק לאופנוע שנמכר ביחידות בודדות).
    בקיצור אם כמה אלפים מפרידים בינך לבין החלום (ולפי העיתונות זה ווחאד חלום). אז שווה לשקול.
    במידה ואתה לא נעול אז תמשיך ותקנה mt בן שנתיים בתקציב.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    וכמה אופנועים כאלה נמכרו בארץ? יש בתור 990 שמחכים שתקנה אותם.
    אני אומר זה אופנוע יחודי מאוד . שאין כאלו מכונות חדשות. אם זה מה שאתה רוצה. אז למה לא?
    מחירון טוב נגיד לקטנועים שנמכרו פה באלפים. אופנוע כל כך מיוחד המחירון הוא יריה באפלה של שמאי (כי אין באמת שווי שוק לאופנוע שנמכר ביחידות בודדות).
    בקיצור אם כמה אלפים מפרידים בינך לבין החלום (ולפי העיתונות זה ווחאד חלום). אז שווה לשקול.
    במידה ואתה לא נעול אז תמשיך ותקנה mt בן שנתיים בתקציב.
    בהחלט זה אופנוע שאני מתחבר אליו. לmt אני לא מתחבר, אני דוגל במחשבה של לא לקנות אופנוע שאתה לא מתחבר אליו כי זו לא ברירת מחדל.
    האחרון שהיה לי היה הסופרמוטו690 של קטמ, וה990 המאסיבי הזה בא לי בול בעין וללב.
    לא אחזור ל690 כי כבר היה לי ובמחיר הזה יש לי אופציה לקנות את ה990 שיש הבדל של שמיים וארץ בינו ובין הsmc, וגם לא אקנה כלי שאני לא מתחבר אליו .

תודה על העצה איש.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    בוא נדבר תכלס.
    לא משנה אם תקנה ב46-7-8 או 50, אתה בכל מצב תפסיד לא מעט כסף כשתרצה למכור, וקניה של אופנוע נישה זה אף פעם לא קניה כלכלית או כדאית.
    עכשיו תחליט אם בא לך להתפנק ולבזבז על עצמך או שבא לך להיות מודאג ממחירון ומכמה תפסיד בעתיד על משהו שכרגע מאוד מדבר אליך ויותר מסביר להניח שיתן לך כיף כל יום.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-10-2016 בשעה 00:27.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    בוא נדבר תכלס.
    לא משנה אם תקנה ב46-7-8 או 50, אתה בכל מצב תפסיד לא מעט כסף כשתרצה למכור, וקניה של אופנוע נישה זה אף פעם לא קניה כלכלית או כדאית.
    עכשיו תחליט אם בא לך להתפנק ולבזבז על עצמך או שבא לך להיות מודאג ממחירון ומכמה תפסיד בעתיד על משהו שכרגע מאוד מדבר אליך ויותר מסביר להניח שיתן לך כיף כל יום.
    אמת. תודה!