שלום לכולם
מחפש שוב את המחליף. אני מחפש משהו בסגנון VFR800 או הדוקאטי ST3.אחרי שסרקתי את הרשת ראיתי שכיום יש מגוון נייקדים אבל ימי הספורט תיור נראה שעברו מהעולם.
אשמח להמלצות הארות בנושא, התקציב הוא עד 50000 ש"ח.
תודה
שלום לכולם
מחפש שוב את המחליף. אני מחפש משהו בסגנון VFR800 או הדוקאטי ST3.אחרי שסרקתי את הרשת ראיתי שכיום יש מגוון נייקדים אבל ימי הספורט תיור נראה שעברו מהעולם.
אשמח להמלצות הארות בנושא, התקציב הוא עד 50000 ש"ח.
תודה
יכול לתת המלצה חמה על הf800st
אם תמצא אחד תהיה מאוד מרוצה עולה סביב ה40-30 אלף תלוי מצב
אתה יכול למצוא גם f800gt אבל הוא יותר תיורי ולדעתי די פיספס והוא יותר דומה לvfr800 ולא האסטי.
האסטי הוא זריז מאוד קליל וחסכוני מאוד אבל סביב ה180 קמש זה המגבלה שלו ושם הוא כבר לא מרגיש בבית
הגיטי והויאף אר איבדו מהזריזות לטובת יציבות ומהירות שיוט גבוהה יותר.
הגיטי הוא עדיין זריז יותר מההונדה וחסכוני יותר , ההונדה טיפה מהיר יותר וחזק יותר.
והאיבזור והפרקטיות הבמוו לוקח הייתי בהתלבטות הזו בפולגז הישן ובסוף קניתי אסטי ואין מרוצה ממני שלי כבר על 170 אלך קמ מתוכם 130 אלף כמעט שאני עשיתי
אם אתה רוצה את ההונדה יש לך כאן משהו שמוכר את הויאפאר800
אבל הם לא מספקים את רמת האיבזור של במוו בכלל , לא מתקרבים לזה ולא לצריכת דלק ולא לעלויות תחזוקה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 06-11-2016 בשעה 12:31.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
להיפך, יש היצע גדול של ספורט תיור רק שהם חדשים יחסית לתקציב שלך:
וורסיס 1000
ורסיס 650
Z1000SX
S1000XR
בנדיט (יתכן שיכנס לתקציב)
קאפונורד
איזה יופי, גם אני מתלבת לכיוון זה לאופנוע הבא שלי ולצערי אני לא קורה לאף אחד מ - וורסיס, Z1000SX, S1000XR אופנועי ספורט תיור (הכידון גבוהה מידי). תליתי תקוות גדולות מידי לצערי בדוקטי החדש שהתבדו. מה שכנראה משאיר לי את ה VFR או נייקד עם משקף. לאן נעלמה קטגוריה שלמה.
המליצו לך על ה-F800GT/ST של במוו שדי דומים ל-VFR (או בעצם - למה לא VFR? מה יש לך כרגע?).
ה-Z1000SX הוא יחסית קרוב בקונספט למה שאתה מחפש, שהיא סוג של קטגוריה שכמעט עברה מהעולם (או בגלגולה הנוכחי שהוא אדוונצ'רים ספורטיביים ללא נטיית שטח - רובם עדיין מחוץ לתקציב שלך ובכל מקרה לא מה שאתה מחפש). אני חושב שאם תחפש כאלה מהמודלים הראשונים תמצא בתקציב שלך.
גם FAZER1000 עם קצת התאמות יכול להיות כיוון טוב כי באופיו הוא ספורט טורינג קלאסי רק בלי הקליפאונים הגבוהים שיש ל-VFR.
בנדיט 1200 כנ"ל, רק עם פחות דגש על יכולות ספורטיביות (לא שה-VFR איזה גרזן...).
FAZER800 יכנס לך יופי בתקציב ויאפשר לך ללכת על שנתון טיפה יותר גבוה.
אם אין לך בעיה ללכת אחורה בשנתונים, אתה יכול לחפש במוו R1150S/R1200S או אפילו הונדה VTR1000F פיירסטורם, שניהם ישאירו לך עודף מהתקציב אבל (ובעיקר הבימר) הם יחסית יקרים לשנתונים שלהם. גם סוזוקי SV1000 יושב בערך על אותה משבצת של אופנועי ספורט-טורינג ששמים את הדגש על הספורט.
אם לא אכפת לך לרדת קצת בנפח, אולי תחשוב על CBR600F, או מהדור האחרון (שזה בעצם הורנט עם פיירינג) או שוב, ללכת אחורה בשנים ולחפש F5. ראה פירוט נוסף בכתבה המעולה של אביעד על שושלת ה-CBR600.
או.... שתעלה מאוד בנפח ותחפש לך משהו מהמפלצות הגדולות כמו ההונדה CBR1100XX, סוזוקי היאבוסה, ZZR1400 ודומיהם.
בקיצור, אם חושבים יצירתית יש לא מעט דגמים, גם בתקציב שלך, שעונים פחות או יותר על מה שאתה מחפש.
בהצלחה!![]()
הקטגוריה לא נעלמה היא תמיד הייתה נישה של כמה יצרנים בודדים
יש בגדול את השילוש שקיים כבר קרוב לעשור
Vfr800
F800st/gt
Shiver 750gt
זה הספורט תיור בקטגוריה
יש גם דושים לכביש למיניהם שהם שוק חם היום ויש ורסיס ויסטרום במוו 800 ורדרו ועוד.
יש גם את הערומים למיניהם שאפשר להוסיך להם משקף ואפשר לרכב עליהם אם כי בפחות נוחות מספורט תיור פרופר
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כפי שאסף ציין בתקציב של 50K תוכל למצוא פייזר 800 משנתון 2014 האחרון שהגיע לארץ, כבעלים של אחד כזה עם חצי פירינג ומיגון רוח אני מאוד מרוצה ממנו, אפקטיבי מאוד ברכיבה בעיר וגם בבינעירוני בזכות מיגון הרוח, נוחות טובה ותנוחת רכיבה טובה מאוד ( אני כמעט 190) וכמובן המנוע הנהדר שמקורו בפייזר 1000 . החסרון -אין ABS.
Tracer 900
CBF650F שנתון 2015 יש במחיר של 50 אלף, יש לי כזה. זה ספורט תיור אמיתי.
לא זה לא.