עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 60

אשכול: מי היה מאמין - טראמפ מנצח

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    בישראל יותר מעניין איך יתנהג הדולאר, אם יעלה או ירד ויש לזה המון השפעה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    זה יוזיל את מחירי האינדיאנים?
    תיקנתי לך.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    הוא נבחר כי היה חייב להבחר ... למה?
    כל הסיבות רשומות כאן. ולמי שלא מכיר את האתר של גיא בכור, ממליץ בכל פה להתחיל להכיר ...
    http://www.gplanet.co.il/prodetailsa...sp?pro_id=3718
    מאמר מעולה, תודה. גיא בכור איש מבריק, הסיבה שהוא ממודר מרוב אתרי החדשות בארץ, כי השקפת העולם שלו נוגדת את הבועה הקטנה שלהם.
    אוסיף גם אני עוד מאמר אחד מצויין:
    מאמר על בחור שגדל בעיירה קטנה בארה"ב ועבר לעיר, ולטענתו מכיר את שני צדדי המתרס, מסביר בצורה מאוד מפורטת ומעניינת למה הציבור האמריקאי בחר בטראמפ. באמת מרתק. המאמר אגב, זכה למספר מטורף של 3000 תגובות עקב העניין הרב שיצר.:

http://www.cracked.com/blog/6-reason...e-talks-about/

ולעניין נוסף - הנה אתר מעולה שמציג את המפגינים באופן האמיתי והלא מצונזר, באופן בו התקשורת בארץ ובעולם עושה כל מאמץ להסתיר - Liveleak
    הנה סרטון ובו נראה אחד המפגינים לוקח דגל ארה"ב בכוונה לשרוף אותו! וזה חמור שבעתיים שהוא מתכוון לעשות זאת ביום שישי ה11.11 הveterans day שאפשר לומר שהוא מקביל ליום הזיכרון לחללי צה"ל אצלנו. אחד מהאנשים השפויים, לוקח לו את הדגל כדי שלא ישרוף אותו, והליברלי המתון כתגובה לוקח טייזר ומנסה להמם אותו איתו. אתם יודעים ש אפשר גם למות מטייזר כן? נסיון רצח לכל דבר ועניין:
    http://www.liveleak.com/view?i=022_1479069334

הנה פרצופה המכוער של התקשורת שמצנזרת את הפשעים שלהם בהפגנות הללו. תקשורת חד צדדית שמוטה לצד אחד. חשוב להבהיר - אף צד לא מושלם לא ימין ולא שמאל, ולשני הצדדים יש נקודות לחיוב ולשלילה ואין שחור ולבן. אבל תפקידה של התקשורת להציג תמונה מאוזנת של שני הצדדים וכאן היא חוטא חטא חמור. אני לא רוצה לחשוב איזו זעקות שבר היו בתקשורת אם הילרי הייתה זוכה והיו הפגנות מהצד השני, התקשורת הייתה עושה בהם לינץ וכל יפי הנפש היו יוצאים מהחורים שלהם וזועקים על הימין האלים והרס הדמוקרטיה.

להפגין זה דבר אחד, אבל להפגין נגד בחירה דמוקרטית זה דבר אחר. ולהפגין תוך כדי אלימות לצד השני וונדליזם לבתי עסק ולתשתיות זה גועל נפש. הייתי זורק את כל המפגינים האלימים מאחורי סורג ובריך לפחות לעשור ללמד קצת לקח ולמען יראו וייראו. ( והאלימים בלבד, אין בעיה עם מפגינים שלא נוקטים באלימות. הפגנה זה כלי דמוקרטי ולגיטמי כל עוד היא מתקיימת באופן תקין וחוקי) .

הליברלים ואנשי השמאל משתמשים בדמוקרטיה שזו נוחה להם, ברגע שהדמוקרטיה פועלת נגד השקפות העולם שלהם, הפרצוף האמיתי נחשף. מוזר, לא זכור לי שראיתי הפגנות המוניות של הימין בשמונה שנות כהונת אובמה. אז מי בדיוק האלים והמסוכן פה?

חשוב להגיד ולהזהיר - התקשורת באופן מכוון ומודע יוצרת הסתה לנשיא שנבחר בצורה דמוקרטית. התקשורת עושה שטיפת מוח מכוונת ושקרית בחלקה הגדול כנגד טראמפ. בצורה בלתי מאוזנת בעליל וזה מסוכן. לא רחוק היום בו עקב ההסתה הפרועה הזו של התקשורת, יהייה נסיון התנקשות בטראמפ. בכלל לא אתפלא אם זה יקרה. ומעבר לזה, גם אגדיל ואומר שכלל לא אתפלא אם זו כוונה נסתרת ומכוונת של חלק מבעלי השררה בתקשורת. מקרה ג'ון קנדי עלול לחזור על עצמו בארבע שנים הקרובות והדם על הידים הוא של התקשורת.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 14-11-2016 בשעה 19:14. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    בעידן הריקנות, החפיפניקיות, האינסטנט, האינסטגרם והפייסבוק, קל למכור רעיונות
    הפונים למכנה משותף רדוד ללאומיות מזויפת וגאווה מדומה.

הרבה יותר קשה להסביר דרך אמיתית המחייבת הקרבה, עבודה קשה ופתרונות לא קלים.

בהרבה מקומות ההמונים מאסו בקיים ומחפשים שינוי בכל מחיר, ואלה שיודעים לשלוט במדיה
    החדשה ומבנים את הרוחות שמנשבות בחוץ, יכולים לתפוס טרמפ נהדר על הגלים הללו.

מי אמר אורן חזן לראשות ממשלה?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    כבר אז הוא היה מאוד מרשים. חד, סופר איטיליגנט, ישיר, ולא מפחד מאף אחד. פשוט כיף לשמוע אותו מדבר לעניין, בלי פוליטיקי קורקט.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    כבר אז הוא היה מאוד מרשים. חד, סופר איטיליגנט, ישיר, ולא מפחד מאף אחד. פשוט כיף לשמוע אותו מדבר לעניין, בלי פוליטיקי קורקט.

הכול בולשיט, כול מילה שלו נבחרת בקפידה כדי שתחשובשהוא מדבר לעניין ולא מפחד.
    "ישיר,חד,סופר אינטליגנט"- מילים שלא מתארות אותו בכלל.
    אדם שפונה למענה משותף הכי נמוך וניצח בחירות לנשיא ארה"ב (!!!) כי מולו התמודדה הילרי שנתפסת כלא אמינה בשיט.
    פשוט מדהים, לפחות שאצלנו בחרו ביבי בחרו מישהו עם ניסיון (טוב או רע זה לא ממש משנה).
    אדם שהוא כישלון עסקי, מטריד מינית, מתחמק מתשלומי מס וכנראה אידיוט.
    כולם פה בישראל שמחים כי הוא אולי אוהב את ישראל, ביג פאקינג דיל.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    הכול בולשיט, כול מילה שלו נבחרת בקפידה כדי שתחשובשהוא מדבר לעניין ולא מפחד.
    "ישיר,חד,סופר אינטליגנט"- מילים שלא מתארות אותו בכלל.
    אדם שפונה למענה משותף הכי נמוך וניצח בחירות לנשיא ארה"ב (!!!) כי מולו התמודדה הילרי שנתפסת כלא אמינה בשיט.
    פשוט מדהים, לפחות שאצלנו בחרו ביבי בחרו מישהו עם ניסיון (טוב או רע זה לא ממש משנה).
    אדם שהוא כישלון עסקי, מטריד מינית, מתחמק מתשלומי מס וכנראה אידיוט.
    כולם פה בישראל שמחים כי הוא אולי אוהב את ישראל, ביג פאקינג דיל.
    עושה רושם מדברייך שאתה שטוף מוח של התקשורת המוטה באופן כה חד צדדי. כי היא מורכבת מאנשי שמאל מנותקים מהקרקע החיים בבועה הקטנה והשבעה שלהם, וחבל. באמת חבל, תגלה קצת חשיבה עצמאית. תפסיק לאכול בכפית כל מה שמוכרים לך בטלויזיה ובאתרי החדשות. התקשורת כבר מזמן היא לא השופר של הדמוקרטיה. התקשורת מקדמת את האג'נדה של עצמה. מנסה לשטוף מוח לאנשים ומציגה מציאות שקרית, כפי שהיא רואה אותה.
    למזלנו בזכות האינטרנט והרשתות החברתיות, השקר של התקשורת ידוע לרבים והיא איבדה מאמינותה ומכוחה בקרב הציבור החושב.

לאובמה היה סה"כ שנתיים נסיון כסנטור זוטר לפניי. רונלד רייגן הגיע עם נסיון של סטאר הוליודי. כישלון עסקי? כן אה? בטח.
    מה הייתה האלטרנטיבה? הילרי - מושחתת. אחראית למחדל בנגזי. מקבלת מימון ממדינות תומכות טרור כגון קטאר וסעודיה. ועל פרשת האימיילים לא צריך להרחיב כמובן.
    30 פאקינג שנה הייתה בבית הלבן, תן לי דבר אחד טוב יצא מזה.

טראמפ - מטריד מינית? חף מפשע עד שלא הוכח אחרת. אתה לא שופט ולא דיין. התזמון המתוזמן להפליא של המתלוננות כבר מראה לנו מי מטריד את מי כאן.
    אבל המשפט שלך : " פונה למענה המשותף הכי נמוך" , נו, זו ה-בעיה של חלק נכבד מהשמאל והליברלים.
    ההתנשאות הדוחה הזו, היא בין היתר מה שגרם להם להיכשל גם כאן בארץ בבחירות וגם שם. הם חושבים שהם נאורים וחכמים יותר "מהכפריים הימנים", אבל הפרצוף האמיתי שלהם מתגלה עכשיו בהפגנות הונדליזים האלימות ברחבי ארה"ב. כל הנאורים לכאורה, מתגלים כאנשים אלימים,תמהונים ומסוכנים שמסרבים לקבל דמוקרטיה כשזו, לא נוחה להם.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 11-11-2016 בשעה 13:47. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    עושה רושם מדברייך שאתה שטוף מוח של התקשורת המוטה באופן כה חד צדדי. כי היא מורכבת מאנשי שמאל מנותקים מהקרקע החיים בבועה הקטנה והשבעה שלהם, וחבל. באמת חבל, תגלה קצת חשיבה עצמאית. תפסיק לאכול בכפית כל מה שמוכרים לך בטלויזיה ובאתרי החדשות. התקשורת כבר מזמן היא לא השופר של הדמוקרטיה. התקשורת מקדמת את האג'נדה של עצמה. מנסה לשטוף מוח לאנשים ומציגה מציאות שקרית, כפי שהיא רואה אותה.
    למזלנו בזכות האינטרנט והרשתות החברתיות, השקר של התקשורת ידוע לרבים והיא איבדה מאמינותה ומכוחה בקרב הציבור החושב.

לאובמה היה סה"כ שנתיים נסיון כסנטור זוטר לפניי. רונלד רייגן הגיע עם נסיון של סטאר הוליודי. כישלון עסקי? כן אה? בטח.
    מה הייתה האלטרנטיבה? הילרי - מושחתת. אחראית למחדל בנגזי. מקבלת מימון ממדינות תומכות טרור כגון קטאר וסעודיה. ועל פרשת האימיילים לא צריך להרחיב כמובן.
    30 פאקינג שנה הייתה בבית הלבן, תן לי דבר אחד טוב יצא מזה.

טראמפ - מטריד מינית? חף מפשע עד שלא הוכח אחרת. אתה לא שופט ולא דיין. התזמון המתוזמן להפליא של המתלוננות כבר מראה לנו מי מטריד את מי כאן.
    אבל המשפט שלך : " פונה למענה המשותף הכי נמוך" , נו, זו ה-בעיה של חלק נכבד מהשמאל והליברלים.
    ההתנשאות הדוחה הזו, היא בין היתר מה שגרם להם להיכשל גם כאן בארץ בבחירות וגם שם. הם חושבים שהם נאורים וחכמים יותר "מהכפריים הימנים", אבל הפרצוף האמיתי שלהם מתגלה עכשיו בהפגנות הונדליזים האלימות ברחבי ארה"ב. כל הנאורים לכאורה, מתגלים כאנשים אלימים,תמהונים ומסוכנים שמסרבים לקבל דמוקרטיה כשזו, לא נוחה להם.
    מעניין אותי איך הגעת למסקנות שלך?
    כתבתי שאני בעד או תומך בהילרי?
    ואגב מי בדיוק שטוף מוח? אני? או אתה שטוען שטראמפ חד וסופר אינטליגנט?
    לא יודע, בינתיים אתה נשמע יותר מתנשא מכולם פה.
    לא צריך משפט בשביל להבין שגבר שאומר שהוא תופס לנשים במפשעה (וזאת גרסא עדינה) מטריד מינית.חף מפשע כן, תמים ממש לא אז אולי אל תהיה תמים בעצמך.
    אגב, לא ברור למה ימנים תמיד מכניסים לכול דיון שמאל וימין.
    לא ברור למה דיון על הבחירות בארה"ב אוטומטית גולש לשמאל מתנשא ימין ברברי או כול טענה שחוקה כזאת.
    אין קשר פה בכלל לפחות לא לי.
    הטענה היא פשוטה:טראמפ לא ראוי להיות נשיא ארה"ב, ראבק לנהל סניף של בורגר קינג לא הייתי נותן לו.
    היו מועמדים הרבה יותר ראוים ממנו, גם מהילארי אגב.
    נכון, הוא נבחר דמוקרטית, וזה בסדר, אבל איש עסקים כושל, נוכל שמתחמק מתשלום מיסים,מטריד מינית (אשם או לא) וחסר כול ניסיון הנהגתי נבחר להיות האיש שעומד בראשות הצבא והכלכלה הכי חזקה בעולם, אני הייתי דואג.
    אבל אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני שטוף מוח ע"י התקשורת, זה בסדר.
    נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 11-11-2016 בשעה 20:20.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    נתחיל בזה שאני לא משווה את טראמפ להיטלר כאם את הנסיבות לבחירתו של טראמפ.

ההסטוריה בקצרה ועל רגל אחת.

שנות השלושים של המילניום הקודם.
    גרמניה נמצאת במצב כלכלי קשה אחרי מלחמת העולם הראשונה,אחוז מובטלים גבוהה שהביא לתסכול והפגנות.
    הינדרברג כבר זקן ועייף נשאר לכהונה נוספת ומכשיר את פון פאפן להיות יורשו.
    פון פאפן מקשיח את החוקים וקובע עונשי מוות אך לשווא ולאחר מספר חודשים הודח ובמקומו עלה שליכר (סביב 1932 אם זכרוני לא מטעה אותי).
    שלייכר החל ברפורומות כלכליות וספג ביקורות מהיונקרים ( בני מעמד אצולה גרמני זוטר) וכמובן מעשירי גרמניה (מקביל לציבור הבוחרים של הילרי).
    מבעד לצללים מגיח גמד משופם העונה לשם אדולף היטלר שמבטיח להקים את האימפריה העונה לרייך השלישי ובעזרת דמגוגיה ומסע הפחדות מונה לקנצלר שיושיע את גרמניה.
    את הסוף הטראגי כולנו מכירים.

אם נביט על המצב בעולם ישנה התעוררות על רקע כלכלי שמתבטאת באביב הערבי במזרח התיכון (לבנתיים גם הפך למלחמות דת ), ובאירופה במידה מסוימת ועל פי תוצאות הבחירות גם בארה"ב.
    אפילו פה בארץ הקודש ישנה התעוררות ראה המחאה החברתית.
    על פניו ההגמוניה הכלכלית שולטת באוכלוסיה והציבור מבקש שינוי.

סוג של תרחיש לא ריאלי אולי, אפשרי בהחלט.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    שמעתי נאומים שלו.. הוא מדבר בן זונה.. סוחף את הקהל.. הילרי מדברת כמו איזה נכלולית מיובשת. נראה לי בזה הסתכם הכל.

Member
    לא השתנה מאז, הוא חוזר על אותו משפט לפחות עשר פעמים בשיחה, מייבש.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אמריקאים.. כמה צביעות יש בהם.

Member
    אבל הבריג'יט מרקס שווה אחושלוקי !

יש נשיא שלא אוהב את ישראל? זו הסיסמה הראשונה שהם מוציאים מהפה.
    כפי שראיתם בתמונה למעלה, טראמפ ומשפחת קלינטון הם לא אויבים, הם מכירים כבר המון שנים, יש תמונות שלהם יחד עוד כשהיו יותר צעירים.
    הם משתפים פעולה, הכל הסחת דעת אחת גדולה כי לשניהם יש את אותם הבוסים.
    תקראו לי משוגע, אבל אני את המחקר שלי עשיתי. ואתם?
    אגב, היידה ביבי.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk