ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
מעניין אותי איך הגעת למסקנות שלך?
כתבתי שאני בעד או תומך בהילרי?
ואגב מי בדיוק שטוף מוח? אני? או אתה שטוען שטראמפ חד וסופר אינטליגנט?
לא יודע, בינתיים אתה נשמע יותר מתנשא מכולם פה.
לא צריך משפט בשביל להבין שגבר שאומר שהוא תופס לנשים במפשעה (וזאת גרסא עדינה) מטריד מינית.חף מפשע כן, תמים ממש לא אז אולי אל תהיה תמים בעצמך.
אגב, לא ברור למה ימנים תמיד מכניסים לכול דיון שמאל וימין.
לא ברור למה דיון על הבחירות בארה"ב אוטומטית גולש לשמאל מתנשא ימין ברברי או כול טענה שחוקה כזאת.
אין קשר פה בכלל לפחות לא לי.
הטענה היא פשוטה:טראמפ לא ראוי להיות נשיא ארה"ב, ראבק לנהל סניף של בורגר קינג לא הייתי נותן לו.
היו מועמדים הרבה יותר ראוים ממנו, גם מהילארי אגב.
נכון, הוא נבחר דמוקרטית, וזה בסדר, אבל איש עסקים כושל, נוכל שמתחמק מתשלום מיסים,מטריד מינית (אשם או לא) וחסר כול ניסיון הנהגתי נבחר להיות האיש שעומד בראשות הצבא והכלכלה הכי חזקה בעולם, אני הייתי דואג.
אבל אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני שטוף מוח ע"י התקשורת, זה בסדר.
איש עסקים כושל שהגיע לביקור בבית הלבן עם מטוס פרטי פול סייז ושוקל לבקש שלא יתנו לו משכורת, כנראה זכה בלוטו במיליארדים.

מטריד מינית בחורה שאפילו לא יודעת להגיד אם זה היה הוא ועוד אחת שביום שהיא התלוננה האתר שלה למימכר צעצועי מין עלה לאינטרנט.
השלישית דמוקרטית קיצונית טוענת שנגה לה בציצי לפני 30 שנה.

טראמפ הוא פוליטיקאי מספר אחת בעולם! אי אפשר להגיע מאיש עסקים לנשיא ארצות הברית מבלי להיות כזה.
הטקטיקות הפוליטיות שלו זה משהוא שילמדו באוניברסיטאות עוד שנים רבות.

ויקיליס הוכיחו שהתקשורת האמריקאית שלחה עותקים לקמפיין קלינטון לאישור לפני פירסום.
רוב ערוצי התקשורת בארצות הברית וגרורותיהם כמו ווי נט בישראל היו לא פחות ולא יותר ערוצי פרופוגנדה למפלגה הדמוקרטית.

בראש ובראשונה בחירת טראמפ בשביל האמריקאים הייתה אצבע משולשת לממשל, וכמו כל ראש מדינה במדינה מערבית לא משנה כמה המועמד קיצוני שהוא מגיע לשלטון הוא מתמתן