עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 60 מ 60

אשכול: מי היה מאמין - טראמפ מנצח

Member
    מענין, כל הנצחון של טראמפ בגלל 100 אלף קולות.
    http://www.themarker.com/wallstreet/1.3119885

"4. 100 אלף הקולות הקריטייםההצלחה המשמעותית ביותר של טראמפ היתה בקרב חסרי השכלה אקדמית. במידה רבה, הם אלה שהביאו לו את הניצחון במדינות המתנדנדות של המיד-ווסט, שבהן הם הרוב.
    אבל שיעור ההצבעה הנמוך, והכישלון של קלינטון בהבאת מצביעים, מגלים שהניצחון של טראמפ הושג בזכות מספר מצביעים קטן מאוד: את 40 האלקטורים הקריטיים של פנסילבניה, ויסקונסין ומישיגן - כולן ביחד - טראמפ השיג בכ-100 אלף קולות בלבד."

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    עם ישראל לא מסוגל להתאגד לשום דבר ועניין.
    Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    אתה לא פראייר וגם לא הוא,תאכלו אחד את השני והאיש העשיר יגזור את הקופון.
    זה התתחיל בעדות שבאו מארצות ערב (וכנראה בצדק עם היחס החם שקיבלו כאן ממתיישבי אירופה) והיום זה כבר כל כך עמוק שלא יודע אם אי פעם זה ישתנה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    מעניין אותי איך הגעת למסקנות שלך?
    כתבתי שאני בעד או תומך בהילרי?
    ואגב מי בדיוק שטוף מוח? אני? או אתה שטוען שטראמפ חד וסופר אינטליגנט?
    לא יודע, בינתיים אתה נשמע יותר מתנשא מכולם פה.
    לא צריך משפט בשביל להבין שגבר שאומר שהוא תופס לנשים במפשעה (וזאת גרסא עדינה) מטריד מינית.חף מפשע כן, תמים ממש לא אז אולי אל תהיה תמים בעצמך.
    אגב, לא ברור למה ימנים תמיד מכניסים לכול דיון שמאל וימין.
    לא ברור למה דיון על הבחירות בארה"ב אוטומטית גולש לשמאל מתנשא ימין ברברי או כול טענה שחוקה כזאת.
    אין קשר פה בכלל לפחות לא לי.
    הטענה היא פשוטה:טראמפ לא ראוי להיות נשיא ארה"ב, ראבק לנהל סניף של בורגר קינג לא הייתי נותן לו.
    היו מועמדים הרבה יותר ראוים ממנו, גם מהילארי אגב.
    נכון, הוא נבחר דמוקרטית, וזה בסדר, אבל איש עסקים כושל, נוכל שמתחמק מתשלום מיסים,מטריד מינית (אשם או לא) וחסר כול ניסיון הנהגתי נבחר להיות האיש שעומד בראשות הצבא והכלכלה הכי חזקה בעולם, אני הייתי דואג.
    אבל אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני שטוף מוח ע"י התקשורת, זה בסדר.
    איש עסקים כושל שהגיע לביקור בבית הלבן עם מטוס פרטי פול סייז ושוקל לבקש שלא יתנו לו משכורת, כנראה זכה בלוטו במיליארדים.

מטריד מינית בחורה שאפילו לא יודעת להגיד אם זה היה הוא ועוד אחת שביום שהיא התלוננה האתר שלה למימכר צעצועי מין עלה לאינטרנט.
    השלישית דמוקרטית קיצונית טוענת שנגה לה בציצי לפני 30 שנה.

טראמפ הוא פוליטיקאי מספר אחת בעולם! אי אפשר להגיע מאיש עסקים לנשיא ארצות הברית מבלי להיות כזה.
    הטקטיקות הפוליטיות שלו זה משהוא שילמדו באוניברסיטאות עוד שנים רבות.

ויקיליס הוכיחו שהתקשורת האמריקאית שלחה עותקים לקמפיין קלינטון לאישור לפני פירסום.
    רוב ערוצי התקשורת בארצות הברית וגרורותיהם כמו ווי נט בישראל היו לא פחות ולא יותר ערוצי פרופוגנדה למפלגה הדמוקרטית.

בראש ובראשונה בחירת טראמפ בשביל האמריקאים הייתה אצבע משולשת לממשל, וכמו כל ראש מדינה במדינה מערבית לא משנה כמה המועמד קיצוני שהוא מגיע לשלטון הוא מתמתן

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני לא כלכך מבין כרגע את הקשר לעדות המזרח ולעובדה שאנשים יודעים שמטרו ( לצורך העניין) גובה עשרות אחוזים רווח על המוצרים והרצון לשנות או שינוי במדיניות המסוי של הממשלה על ידי הפגנות או בחירה של מפלגות שחורטות על דגלן שינוי.
    בתחילתו של דבר דופקים אותנו ללא הבדל דת, גזע, מין, אוריאנטציה מינית או רמת משכל.
    העשיר מתעשר והשאר פה לשרת אותם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

הלא פראייר,זה התחיל בעדות המזרח.
    עדות המזרח היו מקופחות בקום המדינה וזה הוטמע גם בדורות של היום.
    בגלל אותו יצר הישרדות נוצרו הרבה עניינים לא כשרים במגוון ענפים והיום זה כבר חלק מהתרבות פה,אם אתה ישר אתה לא בסדר!
    אז מה שאני מנסה לומר הוא שהגיע הזמן להפסיק,ההישרדות מזמן נגמרה,אם אנשים יהיו מעט יותר ערכיים ומעט יותר צנועים לכולם יהיה טוב ואז אפשר יהיה להיכנס בגנבים האמיתיים.
    נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 13-11-2016 בשעה 13:13.

Member
    קראתי השערה מענינת לגבי האמירות הקיצוניות של טראמפ במהלך הקמפיין,
    טראמפ פשוט רצה לשפר את תנאי החוזה עם NBC בתור מנחה תוכנית והלך על המירוץ לנשיאות כלומר בהתחלה רק אמר שילך בשביל לעשות קצת רוח
    ולהפחיד את ההנהלה, אחר כך כשהמשחק נמשך יותר מידי ולא היה לו איך לרדת מהעץ הוא ניסה לחרב לעצמו את המירוץ עם ההצהרות הפרועות שלו
    זה לא הלך והוא נתקע עכשיו עם תפקיד שלא ממש רצה בו, הוא עוד שאל את היועצים שלו אם הוא חייב לישון בבית הלבן או כמה ימים בשבוע הוא חייב לשהות שם.

נשמע כמו קשקושים זו לא הפעם ה - 1 שהוא מנסה להיות נשיא או לא הפעם ה - 1 שהוא משתתף בפוליטיקה.
    מעבר,ההצהרות לעשות בלאגן אם לא יזכה והשת"פ עם הרדנקס שמתסובבים עם רובים סותר את זה.

Member
    אני לא הייתי מזלזל במייקל מור הוא צפה את הזכייה שלו בין השאר.
    https://www.theguardian.com/film/201...o-be-president

"Documentary film-maker Michael Moore has said he knows “for a fact” that Donald Trump does not want to be president of the United States and claims the Republican nominee is now sabotaging his own campaign in order to avoid the Oval Office.Moore, writing on The Huffington Post, says that Trump ran for president as a negotiating tactic, hoping to leverage a higher pay packet from NBC. The broadcaster had formerly employed Trump as the star of the reality TV show The Apprentice, but fired him after he called Mexican immigrants “drug dealers” and “rapists” at his campaign launch.
    According to Moore, who does not name his source, Trump continued his campaign only to increase his stock with other television networks.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    אני לא הייתי מזלזל במייקל מור הוא צפה את הזכייה שלו בין השאר.
    https://www.theguardian.com/film/201...o-be-president

"Documentary film-maker Michael Moore has said he knows “for a fact” that Donald Trump does not want to be president of the United States and claims the Republican nominee is now sabotaging his own campaign in order to avoid the Oval Office.Moore, writing on The Huffington Post, says that Trump ran for president as a negotiating tactic, hoping to leverage a higher pay packet from NBC. The broadcaster had formerly employed Trump as the star of the reality TV show The Apprentice, but fired him after he called Mexican immigrants “drug dealers” and “rapists” at his campaign launch.
    According to Moore, who does not name his source, Trump continued his campaign only to increase his stock with other television networks.
    רק פרט אחד חסר, דונלד טראמפ לא צריך כסף בטח לא מNBC, הוא אוהב את המסך וכנראה גם היה מופיע בחינם כמו שהופיע דקה פה דקה שם בסרטים הוליוודים
    אתמול הוא הודיע שהוא מוותר על משכורת הנשיא.

Member הסמל האישי של miki
    הוא נבחר כי היה חייב להבחר ... למה?
    כל הסיבות רשומות כאן. ולמי שלא מכיר את האתר של גיא בכור, ממליץ בכל פה להתחיל להכיר ...
    http://www.gplanet.co.il/prodetailsa...sp?pro_id=3718

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    הוא נבחר כי היה חייב להבחר ... למה?
    כל הסיבות רשומות כאן. ולמי שלא מכיר את האתר של גיא בכור, ממליץ בכל פה להתחיל להכיר ...
    http://www.gplanet.co.il/prodetailsa...sp?pro_id=3718
    מאמר מעולה, תודה. גיא בכור איש מבריק, הסיבה שהוא ממודר מרוב אתרי החדשות בארץ, כי השקפת העולם שלו נוגדת את הבועה הקטנה שלהם.
    אוסיף גם אני עוד מאמר אחד מצויין:
    מאמר על בחור שגדל בעיירה קטנה בארה"ב ועבר לעיר, ולטענתו מכיר את שני צדדי המתרס, מסביר בצורה מאוד מפורטת ומעניינת למה הציבור האמריקאי בחר בטראמפ. באמת מרתק. המאמר אגב, זכה למספר מטורף של 3000 תגובות עקב העניין הרב שיצר.:

http://www.cracked.com/blog/6-reason...e-talks-about/

ולעניין נוסף - הנה אתר מעולה שמציג את המפגינים באופן האמיתי והלא מצונזר, באופן בו התקשורת בארץ ובעולם עושה כל מאמץ להסתיר - Liveleak
    הנה סרטון ובו נראה אחד המפגינים לוקח דגל ארה"ב בכוונה לשרוף אותו! וזה חמור שבעתיים שהוא מתכוון לעשות זאת ביום שישי ה11.11 הveterans day שאפשר לומר שהוא מקביל ליום הזיכרון לחללי צה"ל אצלנו. אחד מהאנשים השפויים, לוקח לו את הדגל כדי שלא ישרוף אותו, והליברלי המתון כתגובה לוקח טייזר ומנסה להמם אותו איתו. אתם יודעים ש אפשר גם למות מטייזר כן? נסיון רצח לכל דבר ועניין:
    http://www.liveleak.com/view?i=022_1479069334

הנה פרצופה המכוער של התקשורת שמצנזרת את הפשעים שלהם בהפגנות הללו. תקשורת חד צדדית שמוטה לצד אחד. חשוב להבהיר - אף צד לא מושלם לא ימין ולא שמאל, ולשני הצדדים יש נקודות לחיוב ולשלילה ואין שחור ולבן. אבל תפקידה של התקשורת להציג תמונה מאוזנת של שני הצדדים וכאן היא חוטא חטא חמור. אני לא רוצה לחשוב איזו זעקות שבר היו בתקשורת אם הילרי הייתה זוכה והיו הפגנות מהצד השני, התקשורת הייתה עושה בהם לינץ וכל יפי הנפש היו יוצאים מהחורים שלהם וזועקים על הימין האלים והרס הדמוקרטיה.

להפגין זה דבר אחד, אבל להפגין נגד בחירה דמוקרטית זה דבר אחר. ולהפגין תוך כדי אלימות לצד השני וונדליזם לבתי עסק ולתשתיות זה גועל נפש. הייתי זורק את כל המפגינים האלימים מאחורי סורג ובריך לפחות לעשור ללמד קצת לקח ולמען יראו וייראו. ( והאלימים בלבד, אין בעיה עם מפגינים שלא נוקטים באלימות. הפגנה זה כלי דמוקרטי ולגיטמי כל עוד היא מתקיימת באופן תקין וחוקי) .

הליברלים ואנשי השמאל משתמשים בדמוקרטיה שזו נוחה להם, ברגע שהדמוקרטיה פועלת נגד השקפות העולם שלהם, הפרצוף האמיתי נחשף. מוזר, לא זכור לי שראיתי הפגנות המוניות של הימין בשמונה שנות כהונת אובמה. אז מי בדיוק האלים והמסוכן פה?

חשוב להגיד ולהזהיר - התקשורת באופן מכוון ומודע יוצרת הסתה לנשיא שנבחר בצורה דמוקרטית. התקשורת עושה שטיפת מוח מכוונת ושקרית בחלקה הגדול כנגד טראמפ. בצורה בלתי מאוזנת בעליל וזה מסוכן. לא רחוק היום בו עקב ההסתה הפרועה הזו של התקשורת, יהייה נסיון התנקשות בטראמפ. בכלל לא אתפלא אם זה יקרה. ומעבר לזה, גם אגדיל ואומר שכלל לא אתפלא אם זו כוונה נסתרת ומכוונת של חלק מבעלי השררה בתקשורת. מקרה ג'ון קנדי עלול לחזור על עצמו בארבע שנים הקרובות והדם על הידים הוא של התקשורת.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 14-11-2016 בשעה 19:14. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    ... איש עסקים כושל, נוכל שמתחמק מתשלום מיסים.
    יש הרבה אנשי עסקים טובים שכשלו במהלך עסקי זה או אחר ולקרוא למישהו נוכל כיוון שהוא מנצל הפסדים לצורך קיזוז מס כדין ובעל רואי חשבון טובים שמבצעים תכנון מס אגרסיבי לטובתו זה מעורר הרמת גבה במקרה הטוב... אפשר לחשוב שאתה, משפחתך ומכריך לא נהנים מכל מיני הטבות מס, יכולות קיזוז וכיוצ״ב. אז אתה נוכל?!

המהלכים העסקיים שלו סיפקו עבודות לאלפי אנשים שיכלו לכלכל עצמם ושבין היתר הכניסו למדינה תשלום מס לא קטן.

אם לממשל ולציבור יש בעיה עם התנהלותו אז שישנו את החוק! אבל לבוא לאדם שנוהג כדין ובהתאם לאמות המידה שקבעו לו ואח״כ להתבכיין ולרמוס אותו זו חוצפה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    הם משתפים פעולה, הכל הסחת דעת אחת גדולה כי לשניהם יש את אותם הבוסים.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    תכלס.

Member
    גיא בכור ניג'ס לא רגיל שחייב לדחוף את תואר הדוקטור שלו בכל הזדמנות.

Member
    ממש משעשע לצפות בזה עכשיו אחרי תוצאות הבחירות :