עמוד 12 מתוך 18 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
תוצאות 166 עד 180 מ 269

אשכול: התחדשתי קאוואסקי gtr 1.4

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    http://www.motorcyclenews.com/news/n...d-ninja-h2-sx/
    סתם מניח את זה פה
    דיזל אולי היה שווה לחכות קצת עם הzzr.

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של diesel
    ראיתי את הכתבה היום, והשאלה עלתה בראשי מייד.
    התשובה לא ברורה לי, במיוחד שזו רק אלוסטרציית מחשב ונצטרך לחכות עד תחילת נובמבר לראות אך הדבר האמיתי ייראה. אך ללא קשר, בעולם שתקנות הפולטיקלי-קורקט הולכות ומשתלטות, כנראה שאהיה מבין האחרונים שהתחדשו בממוטת 4-בשורה עתיר נפח. הנישה הזו הולכת ונעלמת (מישהו אמר אספנות בעוד 30 שנה?)
    אישית, האופנוע מאוד מתאים לי לתפיסה: מנוע עתיר סמ"קים "טיפשים", הייתי מגזים ואומר "אולד סקול", אלקטרוניקה מועטה ובסיסית, עיצוב מוחצן ושרירי אך לא מצועצע. כאנקדוטה אציין, שרק אתמול העזתי (אחרי 1300 ק"מ) להעביר את ההגדרה למצב כוח מלא, ואמאלל'ה! נפתחו שערי הגיהנום.
    בעוד כשבועיים אשלים את תהליך ההתאמה הסופי. נשארו תיקי הצד והמשקף הגבוה ואז אוכל לומר מה אני חושב באמת. בינתיים הספקתי להתקין את ג'ק האמצע (וידית הרמה ייעודית שנראית פצצה) ומרגישים את השיפור באיכות החיים כבר מהדקה הראשונה.
    הולך להיות מעניין. אמשיך לעדכן.
    ואה, נזכרתי בך בטיול אתמול שכתבת הרבה על פליטת ופינוי החום ב- GTR. ב- ZZR זה עובד כמו קסם. לא יודע מה עשו המהנדסים של קוואסאקי, אך לא מרגישים כמעט כלום מתחנת הכוח, גם בתנועה עירונית צפופה כששעון החום על 98 והמאווררים עובדים. פשוט מדהים. להשוואה, ה- 800 סמ"ק של הב.מ.וו פלטו הרבה יותר חום, וזה בכלל אופנוע שנמצא בקצה ה- "קריר" של הסקאלה.
    -
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T

דיזל - הצלחת להעלות לי חיוך עם ההגדרה של נפתחו שערי הגיהנום אני מודה שאני קצת לוטש עיניים לכיוון הZZR או לחילופין היבוסה על מגוון הסייחים שיש להם בארווה (בכל זאת עוד 40 כוח סוס יותר ממה שיש לי כיום יש העדפה לאבניר אבל הZZR נראה לי יותר נח מבחינת התקנת ארגזים וכו').
    כמובן שאני שמח לשמוע שהמנוע לא מורגש (מיקי מה אתה אומר על צמד ZZR).

חזרה לGTR והפעם הפרטזילה והכנות האמריקאית:

כידוע לכם רכשתי את מערכת KDS3 שהיא מערכת הניהול של קאוואסאקי וזאת במטרה להשיג פטור משירות נהדר של מטרו.

הזמנתי שלט קירבה חדש מפרטזילה על פי מק"ט שהם סיפקו וכאשר ניגשתי להתאים אותו ( גילוי נאות השלט שכב אצלי כמה חודשים עד הגעת הKDS3) הסתבר לדאבוני שהמערכת אינה מזהה את השלט.
    הצלחתי לשכפל את האמובילייזר של השלט אבל את התשדורת לא.
    פרטזילה התנערו מאחריות לדבר אך מאידך הם הורידו את השלט קירבה מהאתר והזמנה שלו מצריכה יצירת קשר כפי הנראה בעקבות הפניות שלנו הם עשו שיעורי בית וגילו שיש הבדלים בין השלטים בשוק האירופי לשוק האמריקאי ופשוט היו צריכים לציין מק"ט לשוק האמריקאי או אזהרה כזאת או אחרת.
    לצערי קצת פגם לי באמונה ביושר האמריקאי אבל בכל זאת האתר מוצלח עם השירות טוב ואני למדתי שיעור בעלות של כ800 שקל חדש עדיין פחות משלט חדש דרך מטרו.

כאמור עשיתי שיעורי בית וכנראה ישנם הבדלים בתדרים האמריקאים והאירופים ולכן אי ההתאמה.
    דרך פורום קאוואסאקי קונקורס (באירופה GTR ובחלק מהשווקים ZJ14 ) מצאתי את המק"ט שאני צריך ( אימת את המק"ט שעוז השיג) ומצאתי אתר בשם MSP שעושה רושם טוב באירופה שיכול לספק את החלק ( מחיר כ1000ש"ח. בחישוב כולל בהנחה שההפעם אצליח לשכפל את השלט ייצא כמו לרכוש במטרו עם בונוס שיש לי את הKDS שמחר אוכל למכור אותו).
    ההתלבטות שלי כרגע היא לגבי חברת השילוח שלהם שהיא DHL ואני לא בטוח שזה טוב ( נראה לי עדיף דואר רגיל עם מספר מעקב) בהיבט של המכס וכל החרא מסביב.

המשך יבוא.

לגבי מערכת היחסים שלי עם הGTR ישנן עליות ומורדות. פקטור המשקל והמידות מקבל גושפנקא בתנועה עירונית.

אחד הטריקים שלמדתי מרוכבי הקטנועים הוא קיפול המראות דבר שמוריד לי 20 סנטימטר אולי יותר מהרוחב של הכלי וקצת מקל על המעבר בין כלי הרכב.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    דיזל - הצלחת להעלות לי חיוך עם ההגדרה של נפתחו שערי הגיהנום אכן .. ההגדרה הולמת ל GTR בטח ובטח לאח הבריון ZZR . לוקי ואני כתבנו על כך מס' פעמים. זו אחת התאוצות הכי מופרעות שאופנוע דוגמתו יכול להעניק בכל מהירות. התגובה למצערת מיידית והחלטית. היא מורגשת במיוחד בהילוכים 2-3 כשאתה בתנועה.
    כמובן שאני שמח לשמוע שהמנוע לא מורגש (מיקי מה אתה אומר על צמד ZZR). אוהב את המבט האגרסיבי הניבט מששת פנסיו ...אבל .. ראה בהמשך :
    לגבי מערכת היחסים שלי עם הGTR ישנן עליות ומורדות. פקטור המשקל והמידות מקבל גושפנקא בתנועה עירונית. אני מתקדם בגילגולי ענק לכיוון הטיפול השלישי כלומר 18K ק"מ על האופנוע ועדיין לא שלם עם עצמי. ככל שהאופנוע מהיר חזק ויפה, הוא צפוי ... אני יודע שבכל הילוך יש לי גיבוי של הרבה סוסונים שעובדים תחתי. זה טוב, אבל עשוי לסבך אותי עם החוק בגלל המהירויות ששנינו אוהבים... אני לא ממש שלם עם הבחירה . דומני ש 18K ק"מ על גבו של אופנוע אינם מה בכך... למען האמת שיתפתי את לוקי בלבטים. פזלתי לכיוון ה RT של BMW אבל להיכנס שוב להוצאות והתחיבויות כספיות .. לא לא מתאים לי כלכלית כרגע. ה GTR מספק הרבה דברים, אבל יש לי בעייה עם תנוחת הישיבה - כנראה שהכסא עשה את שלו ומחייב ריפוד חדש. רייזרים לכידון יעניקו הגבהה של 5 ס"מ אבל יחייבו שינוי צנרת בלימה + מצמד... לא רוצה להכנס לסרט הזה...
    מאחר והיום רכבתי לפגישה בת"א - רחוב מונטיפיורי שיא הפקקים והרחובות הצרים קיללתי כל דקה על גבו גז-ברקס רגל למטה... וחוזר חלילה.
    שני המאווררים עבדו נון סטופ ואני התבשלתי ושוב קיללתי את העיר המזורגגת הזו. מעולם לא רכבתי בלי המזוודות = רוחב של 2/3 סמארט ... מיותר לציין שברוב המקרים עמדתי כמו רכב, והופתעתי לטובה מכמה נהגים (בודדים ) שזזו הצידה ונתנו לי לעבור (עצרתי לשנייה , והודתי לכל אחד מהם). ה GTR לא אמור להיות בעיר . מרחב המחייה שלו הוא רק בינעירוני.

אחד הטריקים שלמדתי מרוכבי הקטנועים הוא קיפול המראות דבר שמוריד לי 20 סנטימטר אולי יותר מהרוחב של הכלי וקצת מקל על המעבר בין כלי הרכב.
    בקיצור, החלטתי לא להחליט ולהשאר לבנתיים עם ה GTR ... ה ZZR בהחלט קורץ ויפיפה בעיני ...רק שאני לא מגובש בדעתי מה אני באמת רוצה. תורר או ספורט תיור ואולי קאסטום דוגמת VN1700 וולקן של קאווסקי או וולקירי של הונדה או F6B .. מצד שני משפחת BMW קוראת לי לחזור לחיקה ...
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

Senior Member
    מה לגבי פרוייקט? למשל להפוך את הנוכחי לנייקד עצבני או משהו בסגנון?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    מה לגבי פרוייקט? למשל להפוך את הנוכחי לנייקד עצבני או משהו בסגנון?
    מצמץ לפי התשובות שלך הבוקר, שכחת לקחת רטלין.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מצמץ אתה מכיר אותי אני אוהב אורגינאל.
    מה גם שאני לא בטוח שלייצר נייקד מהGTR זו משימה פשוטה וסביר להניח שהיא תהיה מאוד יקרה.
    על פניו ישנו תיעול אוויר לרדיאטור שמחייב כונסי אוויר (מיקי היה חסר לו ספוג שמתעל אוויר וזה השפיע על חום המנוע של האופנוע במהירות איטית מיקי תקן אותי אם אני טועה ).

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    על פניו ישנו תיעול אוויר לרדיאטור שמחייב כונסי אוויר (מיקי היה חסר לו ספוג שמתעל אוויר וזה השפיע על חום המנוע של האופנוע במהירות איטית מיקי תקן אותי אם אני טועה ).
    לא טועה - אכן כך.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

Senior Member
    רן, תתפלא אבל דווקא הייתי רציני הפעם... זה אומנם לא זול אבל אם כבר יש בסיס מעניין שגם מאפשר השלת משקל אז אולי שווה לבחון דגדוד כחלופה לשדרוג. זה לא שיש ממש לאן להתקדם אלא אם פוזלים לחלופות אחרות.

לוקי, לגבי מראה זה כבר באמת עניין של טעם אישי.

מצמץ אני יודע מה שאתה לא יודע (או שכן) והוא שיש המון חלקי חשמל שמתחבאים תחת הפלסטיק כולל לוח שיושב מעל הפילטר אוויר.
    אפשר להגדיר את הקוואסאקי הזה כסיטרואן של האופנועים בכל הקשור למורכבות הכלי ותיכנון גרוע ( בהיבט של טיפולים שוטפים).
    אני חושב שעדיף שישאר לבוש שלא יצטנן.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    גזונטייט.
    אז ההתאמות הסטנדרטיות אכן ידרשו יותר משאבים...

לא נראה לי ריאלי ושווה את ההשקעה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    רן, תתפלא אבל דווקא הייתי רציני הפעם... זה אומנם לא זול אבל אם כבר יש בסיס מעניין שגם מאפשר השלת משקל אז אולי שווה לבחון דגדוד כחלופה לשדרוג. זה לא שיש ממש לאן להתקדם אלא אם פוזלים לחלופות אחרות.

לוקי, לגבי מראה זה כבר באמת עניין של טעם אישי.
    הבעיה הספציפית של ינון להבדיל משאר הבעיות, שהוא עדיין שבוי בקסמי האקס המיתולוגי.

אם כל ההתלהבות והרצון הטוב ינון מחפש את מה שאבד לו ביחד עם עלומיו.

בעוונותיי רכבתי גם אני על האקס וקשה לי להבין על מה המהומה, אבל אומרים שהאהבה עיוורת.

מניסיון אי אפשר לאנוס אופנוע ולגרום לו היות משהו שהוא לא, וי מקס לא יהיה לעולם אופנוע תיור
    גולדווינג לא יהיה קליל וספורטיבי, והמפלצת לא תהיה קטנוע שליחים.

איך פותרים את הבעיה, בוחרים נכון לפי הצרכים האמתיים, משקעים מטבע קשה וכן מתפרשים.

אני יכול להגיד שהיום אחרי אין ספור טעויות מהנות שהתאימו לי אז, היום אני יכול לספר שפגעתי
    בול.

אני מקווה שגם לינון זה יקרה בקרוב.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שושנה
    קלעת בול בכל הנוגע לעלומיי שעברו.
    לגבי האקס ללא ספק היתה כלי מושלם בכל היבט.

הGTR כבודו במקומו מונח כלי טוב חזק אבל בשימוש הנוכחי הוא קצת כבד.
    אנ חיי עם זה אבל אם אני אמצא מתכון משופר למה לא ללכת עליו כולל על באנדיט מתקדם יותר?

אני חייב לציין שהGTR יודע לתת ריגושים שהבאנדיט לא ידע לתת אבל בסופו של דבר אם אני אשים יתרונות מול חסרונות הבאנדיט מנצח אל אף היותו כלי תקציב ואולי דווקה משום היותו מין מולטי טאסק הוא מנצח.

ציינתי בעבר שהבאנדיט לא מצטיין בכלום:
    הוא מהיר אבל לא הכי מהיר

הוא ספורטיבי אבל לא הכי ספורטיבי

הוא נח אבל יש נוחים ממנו

הוא עם בלמים לא רעים אבל טעונים שיפור

הוא יקר להחזקה אבל לא הכי יקר להחזקה

בקיצור הביינוניות שלו היא המעלה הכי חזקה שלו וכיום אני יכול לכתוב זאת מאחר ויש לי כלי שהוא זן של פרימיום ( יש יותר אבל לא צריך להגזים).

בבאנדיט לא טעיתי וגם בGTR לא סך הכל אני נהנה ממנו אל אף הקשיים בעיר ( למדתי לקפל מראות ועוד כמה טכניקות השרדות כגון לבחור כבישים קצת יותר רחבים)

לחזור לבאנדיט בהחלט כשם שאם תחזור האקס שלי מצרפת היא תעמיד את אותי בדילמה בשל ביצועים סוף הדרך ואל אף עלומיי שעברו אני עדיין בבוקר קם עם זיקפה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של diesel
    השרשור הזה מרתק בעיניי, כיוון, אך לא רק, שהוא תופס אותי בהמון מקומות אישיים ומחשבות דומות.
    ניכר המתח בין המצוינות הדורשנית לפשטות הסלחנית והתנועה שביניהם. בעולם אוטופי הפתרון אולי להחזיק שני כלים: בהמת סמ"קים וטכנולוגיה וכלי נוסטלגיה בנוסח אינפילד/גוצי ושותפיהם, או בכלל אופנוע אספנות.
    עוד מוקדם לי לתת אמירה ברורה ומגובשת על ה- ZZR, אך טרם הקניה חשבתי על הבמוו 1200RS שיושב בול באיזון "הנכון" בין שני העולמות. כנראה שההורמונים ניצחו הפעם. אולי זה הגיל, או השלב בחיים.
    נראה מה העתיד טומן עוד בחובו
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T