ראיתי את הכתבה היום, והשאלה עלתה בראשי מייד.
התשובה לא ברורה לי, במיוחד שזו רק אלוסטרציית מחשב ונצטרך לחכות עד תחילת נובמבר לראות אך הדבר האמיתי ייראה. אך ללא קשר, בעולם שתקנות הפולטיקלי-קורקט הולכות ומשתלטות, כנראה שאהיה מבין האחרונים שהתחדשו בממוטת 4-בשורה עתיר נפח. הנישה הזו הולכת ונעלמת (מישהו אמר אספנות בעוד 30 שנה?)
אישית, האופנוע מאוד מתאים לי לתפיסה: מנוע עתיר סמ"קים "טיפשים", הייתי מגזים ואומר "אולד סקול", אלקטרוניקה מועטה ובסיסית, עיצוב מוחצן ושרירי אך לא מצועצע. כאנקדוטה אציין, שרק אתמול העזתי (אחרי 1300 ק"מ) להעביר את ההגדרה למצב כוח מלא, ואמאלל'ה! נפתחו שערי הגיהנום.
בעוד כשבועיים אשלים את תהליך ההתאמה הסופי. נשארו תיקי הצד והמשקף הגבוה ואז אוכל לומר מה אני חושב באמת. בינתיים הספקתי להתקין את ג'ק האמצע (וידית הרמה ייעודית שנראית פצצה) ומרגישים את השיפור באיכות החיים כבר מהדקה הראשונה.
הולך להיות מעניין. אמשיך לעדכן.
ואה, נזכרתי בך בטיול אתמול שכתבת הרבה על פליטת ופינוי החום ב- GTR. ב- ZZR זה עובד כמו קסם. לא יודע מה עשו המהנדסים של קוואסאקי, אך לא מרגישים כמעט כלום מתחנת הכוח, גם בתנועה עירונית צפופה כששעון החום על 98 והמאווררים עובדים. פשוט מדהים. להשוואה, ה- 800 סמ"ק של הב.מ.וו פלטו הרבה יותר חום, וזה בכלל אופנוע שנמצא בקצה ה- "קריר" של הסקאלה.
-