מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הביטוח חובה מכסה?,
כי אמור להיות טיפול רפואי חינם כביכול במדינה שלנו או מהקופת חולים.
במיקרה שאני פוגע במישהו אחר, הוא מקבל פיצויים מסויימים בלי קשר עם הוא נפצע קשה או לא?
מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הביטוח חובה מכסה?,
כי אמור להיות טיפול רפואי חינם כביכול במדינה שלנו או מהקופת חולים.
במיקרה שאני פוגע במישהו אחר, הוא מקבל פיצויים מסויימים בלי קשר עם הוא נפצע קשה או לא?
מישהו יודע מתי הדיון בבית המשפט?
צריך שתהיה נוכחות שלנו שם.
כי במדינות אחרות (נורמליות) הביטוח הרפואי שלך (קופת חולים) מכסה גם את זה ולמעשה הביטוח חובה הוא צד ג', כלומר למי שתפגע בו חלילה, ומשם אתה יכול להוסיף איזה ביטוח שאתה רוצה (אובדן כושר עבודה, פיצויים כאלו ואחרים וכולי). אתה בכל מצב מכוסה מבחינה רפואית ע"י הביטוח הרפואי הרגיל שלך. כאן בארץ - לא.
ותודה למועדון אופנועים הישראלי שב-10 שנים האחרונות הביא אותנו לנקודה הזו.
איפה משלמים חברות? אני רוצה טיולים מומחזים+פסק זמן+דרושות.
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian
ביטוח הפול והחומוס
רוכב
בלי ביטוח
עד שאריאלה ממפעל הפיס תתקשר
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
נראה לי שאשמת המחירים ההזויים האלה היא על הרוכבים שעל כל החלקה עושקים את הביטוח, למה שיעניין אותם בכמה מייקרים את הביטוח, הרי בסוף הוא זה שמממן אותו.
בעצם הפיתרון הוא הוזלה משמעותית של הפרמיות עם ההשתתפות וייקור של הפרמיות הרגילות,
ולמה באמת לא הרבה רוכבים משתמשים באופציה של השתתפות עצמית? זה דווקא רעיון מצויין למי שמעוניין בביטוח זול, שיכסה אותו מפני נזקים לא צפויים של מאות אלפי שקלים,
נושא למחשבה
חשבתי על זה, אם אני הופך להיות סוכן ביטוח מורשה משרד האוצר
ואני מחליט לעשות ביטוח במחיר יותר הגיוני, יש מישהו שיכול למנוע את זה?
זאת אומרת אם לדוגמא היום דורשים 2500 שח על חובה ואני החלטתי שאני גובה 1500 שקל על פוליסה
האם יש מי שיכול למנוע את הדבר?
זאת אומרת בכך להפיל את הפול ולעשות ביטוח לכל רוכב דרכי
ואם אתם חושבים שאני יפסיד באיזה שהיא דרך בתביעה של רוכב, אם הפול מרוויח אז גם אני יכול להרוויח
האם אני טועה במחשבה?
אני חושב שצריך להעלות את הביטוח לדו"ג ב-60% אני לא רואה שום סיבה
שאלפי אופנועים יסתובבו בכבשים. מצידי שכולם יעברו למכוניות ויעמדו בפקקים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!