שלום לכולם 
שמי דרור ואני הקב"ט של "סקיילוק - רב בריח איתור לוויני לרכב" .
מתנצל על התגובה המאוחרת , לקח זמן לקבל את המידע על ההתכתבות כאן בעניין הגניבה של הלקוח וכן לקבל אישור להרשמה לפורום. 
בכל מקרה להלן התייחסות "סקיילוק" לאירוע, מבלי לפגוע בפרטיות של הלקוח, למעט פרטים שנמסרו בפורום זה על ידו: 
קודם כל צר לנו על האירוע , כל אירוע גניבה הינו אירוע מצער וכואב, אשר על כן, איננו מודדים את הלקוח על התבטאויותיו בעניין בשירות של "סקיילוק" בעת צערו , שהרי בתחילתו של עניין הוא בחר בשירות של "סקיילוק" על פני שאר החלופות והוא כנראה ידע למה הוא עושה זאת...
ולעצם האירוע ולשאלות / תהיות / תגובות שעלו באשכול :
בתור התחלה, הייתי לוקח בעירבון מוגבל הרבה ממה שנאמר באשכול לעניין שירות כזה או אחר (איתוראן, זעקה אחרונה, גיל דוד וכו') – רצוי שכל אחד יבדוק לעומק את השירות שכל חברה מציעה , כולל המסלולים השונים וכמובן העלות . צאו מנקודת הנחה שכל שירות עולה כסף , ככל שהוא יותר מורכב , מסובך ומעניק ביטחון – כך הוא יותר יקר. 
האירוע המצער קרה בכפר סבא , מסלול הנסיעה של הגנבים היה 12 ק"מ ממקום הגניבה ועד להיכן שהגיעו בתוך קלקיליה . סה"כ זמן מהעמסת האופנוע על רכב ועד הגעה לתוך קלקיליה כחצי שעה בלבד. 
הגנבים הגיעו ברכב, גזרו את השרשרת והעמיסו את האופנוע על רכב כלשהוא ופתחו בנסיעה. מוקדני "סקיילוק" קיבלו התראה ויצרו קשר מיידי עם הלקוח שקיבל התראה במקביל משירות מעקב שקיים אצלו בנייד. 
מהסתכלות בנתונים אלה , אני מסופק איזה שירות של איזו חברה יכול לתת מענה לגניבה.
ל"סקיילוק" פריסה של סיירים ברחבי הארץ, הסייר הכי קרוב שהה באזור התעשייה הדרומי של נתניה ועל פי ניתוח זמן מורחב לא היה יכול לתת מענה למרות שיצא אל אזור האירוע. סיירים אחרים היו במרחק דומה , כך שההתמקדות הייתה במענה של משטרת ישראל והמחסום הרלוונטי בציר התנועה.
נוצר קשר עם המשטרה והתקיימה הכוונה של המשטרה למקום, כולל הקמת מחסום של מג"ב (מצרף לינק להקלטות להתרשמות) , אך לאור הנתונים שציינתי , הסיכוי לסיכול הגניבה היה קטן . יש לציין כי מאחר שהאופנוע היה על רכב , מכוסה או מוסתר בארגז , ולא היה מידע לגבי הרכב, גם למחסום "שער אליהו" לא היה סיכוי לעצור את הרכב שנשא את האופנוע , אלא אם היו משנים נהלים במחסום והדבר אינו תלוי בנו מטבע הדברים. 
מאחר שהתקיים מרדף והכוונה של המשטרה , ברור שהמוקד היה עסוק בכך, וברור שהלקוח רצה לקבל פרטים בזמן אמת ולכן ככל הנראה לא ניתן לו מענה בשלב זה , מטעמים מובנים (ניתן לשמוע בהקלטה). 
כקב"ט החברה , אני מתעסק אישית עם כל אירוע שכזה , ולכן יצרתי קשר עם הלקוח מיד בתום האירוע לקבלת פרטים ולעדכן , לא זוכר שציינתי שהמשטרה לא עשתה דבר , כן עדכנתי לגבי הסייר , מה ניתן לעשות ומה לא . 
אני בוחר שלא להתייחס לתגובות כאלה ואחרות שעסקו בטיב השירות שלנו לעומת שירות של חברות מתחרות , ברור לי שקיימים אינטרסים סמויים או גלויים , מצד גורמים כאלה ואחרים , ואין לי כוונה להתנצח בפורום זה עם אף גורם. כל אחד רשאי להחליט בהתאם לצרכיו , ידיעותיו , ניסיונו ורצונו איזה שירות לקבל מאיזו חברה. כן אציין שכל לקוח שלנו מוזמן להיות איתי בקשר אישי על מנת לקבל מענה בשגרה ובאירוע . אנחנו נעשה את כל הניתן על מנת לעצור כל אירוע גניבה , עם זאת איננו מתיימרים להצהיר הצהרות שאינן ריאליות - אין לנו חברת הפקה של אפקטים , פעלולים ומרדפים שרואים בסרטים , איננו נכנסים לשטחי A ואיננו מתנגשים בגנבים. אנחנו פועלים על פי החוק וההיגיון , בבטיחות ומתוך כוונה לעמוד בייעוד החברה ולתת ללקוחות מענה . זה הרי ברור שיש לנו אינטרס שאף רכב אשר בו מותקנת מערכת שלנו לא ייגנב , ואם נגנב , שנוכל לסכל את הגניבה ולהשיב אותו לבעליו. 
אשמח להשיב על כל שאלה בעניין , גם בפורום זה וגם במייל שלי: 
dror_n@skylock.co.il