עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 40

אשכול: נהג "דן" לאופנוען שעקף אותו: "שתגמור מרוסק בבי"ח"

Member הסמל האישי של ofirus
    קטנועיסטים הם חבורת "ילדים" שמחשיבה את עצמה כאופנוענים כנראה שיש להם עוד הרבה אספלט לגרד מהתחת בכדי להבין את האחריות שיש במילה "אופנוען"
    כמובן שאני מדבר רק על המאותגרים מבניהם ולא מכליל את כולם

הדביל הזה מדבר כאילו נהגי האוטובוס הם בסדר ונוהגים הכי טוב בעולם.
    חותכים על רכבים נדחפים וחוסמים נתיבים בכוונה שלא יעקפו אותם בזמן שהם מעלים ומורידים אנשים בתחנה.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Senior Member
    בתור אחד שעושה את הנסיעות האלה כל יום, אני לגמרי מבין את נהג האוטובוס.
    היו לי הרבה יותר "כמעט״ים עם דבילים על קטנוע מאשר כל כלי רכב אחר.
    הם לא רואים בעיניים, לא מסתכלים לצדדים ואם אין דרך להגיע לרמזור בין הרכבים, הם יעלו על המדרכות.
    לא פעם אחת ראיתי רוכב שבפניה ימינה במקום לחכות לרמזור, פשוט חותך דרך המדרכה.

לא כולם כאלה אבל המצב באיזור תל אביב קשה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    בתור אחד שעושה את הנסיעות האלה כל יום, אני לגמרי מבין את נהג האוטובוס.
    היו לי הרבה יותר "כמעט״ים עם דבילים על קטנוע מאשר כל כלי רכב אחר.
    הם לא רואים בעיניים, לא מסתכלים לצדדים ואם אין דרך להגיע לרמזור בין הרכבים, הם יעלו על המדרכות.
    לא פעם אחת ראיתי רוכב שבפניה ימינה במקום לחכות לרמזור, פשוט חותך דרך המדרכה.

לא כולם כאלה אבל המצב באיזור תל אביב קשה.
    אכן איזור תל אביב מכה, שליחים, רוכבי ג'וירייד, מובי ועד טימקס, חותכים ימינה באדום מהמדרכה, נוסעים עשרות מטרים על מדרכה או בכיוון הנגדי של הכביש, מפתיעים נהגי רכבים והולכי רגל ועוד ועוד...אם אנחנו כרוכבי דו"ג שפויים נגעלים מהם תחשבו איך רואה אותם ואותנו האזרח הרגיל...
    Tracer 900

Senior Member
    תרבות הנהיגה בארץ של כולם (לא רק דו) היא קטסטרופה, והיא זו שגורמת לזה שיש 350 הרוגים בשנה בכבישים.
    נהיה ממש מפחיד לעצור עצירה מלאה בתמרור עצור.
    אי אפשר לדעת אם הרכב מאחוריך יעצור גם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    תרבות הנהיגה בארץ של כולם (לא רק דו) היא קטסטרופה, והיא זו שגורמת לזה שיש 350 הרוגים בשנה בכבישים.
    נהיה ממש מפחיד לעצור עצירה מלאה בתמרור עצור.
    אי אפשר לדעת אם הרכב מאחוריך יעצור גם.
    יותר מפחיד כשאתה עובר בצומת ולאחרים יש עצור. לך תדע אם הנהג יתעלם מהשלט או לא.

Senior Member
    אתה מעלה לי את הלחץ דם

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ורק אני... בודד וגלמוד.. חושב שהמצב בארץ די סביר..
    לא שאין איזה חולה נפש פה ושם.. אבל בסה"כ בסדר. לא חותכים אותי כל היום על ימין ועל שמאל. למען האמת זה די נדיר.. אולי פעם בשבוע. נהגתם פעם בחו"ל? יש מקומות שהרבה יותר גרוע.
    נהג בתפקיד לא יכול להתנהג ככה ולא משנה מה עשו לו. כל אדם בתפקיד ציבורי ולא משנה איזה לא יכול להתנהג ככה. בעצם אפילו לא בתפקיד ציבורי. בכלל כאדם אסור להתנהג ככה.

Senior Member
    גם אם המצב שלנו הוא לא כמו בהודו, יש עדיין הרבה מקום לשיפור וכדאי לשפר!

ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    אכן איזור תל אביב מכה, שליחים, רוכבי ג'וירייד, מובי ועד טימקס, חותכים ימינה באדום מהמדרכה, נוסעים עשרות מטרים על מדרכה או בכיוון הנגדי של הכביש, מפתיעים נהגי רכבים והולכי רגל ועוד ועוד...אם אנחנו כרוכבי דו"ג שפויים נגעלים מהם תחשבו איך רואה אותם ואותנו האזרח הרגיל...
    תתפלא! יש גם הרבה אופנועים שעושים אותו דבר! לא רק קטנועים...האם אתה נגעל גם מהם? אה הם רוכבי אופנוע סליחה.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Member

תראו איזה מפולגים אתם, פלא שלא מצליחים להשמיע את קולנו כאן בארץ?

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    קטנועיסטים הם חבורת "ילדים" שמחשיבה את עצמה כאופנוענים כנראה שיש להם עוד הרבה אספלט לגרד מהתחת בכדי להבין את האחריות שיש במילה "אופנוען"
    כמובן שאני מדבר רק על המאותגרים מבניהם ולא מכליל את כולם

שאני קורא פה תגובות כמו שלך ואת מרבית התגובות פה בפוסט הזה נגד רוכבי הקטנועים, הכוללים הכללות הגסות ועד כדי הצדקות לנכות ואיחולי מוות לאחיכם לנשק על הכביש, וכל זה דווקא כאן בפורום דו"ג, ולא מהטוקבקים של וינט, אני מתחיל להבין למה הקהילה הזאת לא מצליחה להגיע להישגים בהורדת מחירי הביטוח, מעקות בטיחות, תשתיות וכו'.מהסיבה הפשוטה שאין אחדות בנינו.

זאת קהילה מפולגת וזה נובע עקב מספר לא קטן של אנשים זחוחים ונרקיסיסטים הנמצאים בתוכה שחושבים שהם טובים מהשאר ויודעים הכל. ובכך בעצם מפלגים את כולם. ממש עד כדי שמחה לאיד שרוכב קטנוע גמר על כיסא גלגלים לשארית חייו רק כי רכב בצורה לא אחראית, לשיטתם. כאילו שחסרים רוכבי אופנוע שרוכבים בצורה לא אחראית. כאילו שחסרים נהגי מכוניות, אוטובוסים משאיות שמסכנים אחרים בנהיגתם הפרועה. אף צד לא מושלם ושכל אחד יסתכל על עצמו. לכל אחד יש חלק בתרבות הנהיגה כאן בארץ.

לסיכום, מסתבר שיש פה הבדלי מעמדות בין רוכבי אופנועים עם הדם הכחול לרוכבי הקטנועים משכונות העוני. יותר מדי אנשים זחוחים נמצאים פה בפורום. חושבים שהם טובים מהשאר כי הם עשו איזה קורס רכיבה מקצועי או רכבו על אופנוע כבד בזמן שאחרים רכבו "רק" על אבוי, קטנוע..

Member הסמל האישי של Mill3r
    אתה חי בסרט, חבר.
    אתה קורא כותרות, כפי שמובן גם מהכתבה המפגרת שהעלת כאן, ואני שולח אותך לקרוא שוב ולהבין על איזה סוג של "רוכבים" אנחנו מדברים.
    לא אלה שזה תחביב או הנאה בשבילם אלא אלה שבשבילם זו דרך מהירה להגיע ממקום למקום נטו, אלה עם הקטנועים המוזנחים והזלזול בשאר משתמשי הדרך.
    אולי אתה מסרב להבין כי אתה אחד מהם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    לסיכום, מסתבר שיש פה הבדלי מעמדות בין רוכבי אופנועים עם הדם הכחול לרוכבי הקטנועים משכונות העוני. יותר מדי אנשים זחוחים נמצאים פה בפורום. חושבים שהם טובים מהשאר כי הם עשו איזה קורס רכיבה מקצועי או רכבו על אופנוע כבד בזמן שאחרים רכבו "רק" על אבוי, קטנוע..
    היום הראשון שלך בפול גז?
    זה היה ידוע עוד לפני שהפורום קם מחדש שאי אפשר לפתוח דיון שקול והגיוני לגבי קטנועים, ואם הזכרת טימקס בדרך כזו או אחרת, השיחה אוטומטית הופכת לשיחת עולם תחתון.
    זה לא ייחודי לארץ, כל עולם ההילוכים מול אוטומט עובד כך.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    שאני קורא פה תגובות כמו שלך ואת מרבית התגובות פה בפוסט הזה נגד רוכבי הקטנועים, הכוללים הכללות הגסות ועד כדי הצדקות לנכות ואיחולי מוות לאחיכם לנשק על הכביש, וכל זה דווקא כאן בפורום דו"ג, ולא מהטוקבקים של וינט, אני מתחיל להבין למה הקהילה הזאת לא מצליחה להגיע להישגים בהורדת מחירי הביטוח, מעקות בטיחות, תשתיות וכו'.מהסיבה הפשוטה שאין אחדות בנינו.

זאת קהילה מפולגת וזה נובע עקב מספר לא קטן של אנשים זחוחים ונרקיסיסטים הנמצאים בתוכה שחושבים שהם טובים מהשאר ויודעים הכל. ובכך בעצם מפלגים את כולם. ממש עד כדי שמחה לאיד שרוכב קטנוע גמר על כיסא גלגלים לשארית חייו רק כי רכב בצורה לא אחראית, לשיטתם. כאילו שחסרים רוכבי אופנוע שרוכבים בצורה לא אחראית. כאילו שחסרים נהגי מכוניות, אוטובוסים משאיות שמסכנים אחרים בנהיגתם הפרועה. אף צד לא מושלם ושכל אחד יסתכל על עצמו. לכל אחד יש חלק בתרבות הנהיגה כאן בארץ.

אין קשר לקטנוע או אופנוע, אין הכללה כי לא חסרים גם חמומי מוח על אופנועים ולהפך יש הרבה חבר'ה רציניים על קטנועים. מי שמשתולל, לא מציית לחוק או מסכן אחרים הוא לא אחי או אחי לנשק והוא מכפיש אותי ואת קהילת הדו"ג השפויה שמנסה לבנות פה תרבות כלשהי. את הערס הממוצע שלא משלם ביטוח ונוסע עםלוחית מקופלת וכפכפים לא מעניין מאבק הביטוח כי רוב הסיכוי שהוא לא משלם ביטוח או שאין לו רשיון מתאים אפילו.
    Tracer 900

Senior Member
    רכבנו על הכל גם קטנועים גם אופנועים, חתכנו, נחתכנו אבל אני יום יום סופר לפחות 30 נהגי רכב שמרוכזים כלכך בטלפון ולא מסתכלים מה הולך מסביב.
    וזה בצפון, מעניין איך במרכז.
    וזה לא קשור לקטנוע אופנוע. כשהתחלתי עם האופנוע הייתי רוכב כמו אידיוט מטורף, עד שעפתי כמה פעמים.
    עכשיו אני עם קטנוע ונוהג מאוד רגוע.
    והקטנוע הזה לא רואה את האופנוע בפתיחה\סגירה.
    הכל בראש.