עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 40

אשכול: נהג "דן" לאופנוען שעקף אותו: "שתגמור מרוסק בבי"ח"

Member

נהג "דן" לאופנוען שעקף אותו: "שתגמור מרוסק בבי"ח"

"הלוואי שכל יום יילכו עשרה. כל יום שעשרה אופנועים יילכו - מתחת לגלגלים. שלא יגמרו את היום בכלל. שזה יהיה הסוף שלהם".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4903098,00.html

Member הסמל האישי של Mill3r
    אני בתל אביב כחודשיים בקורס ואחרי שראיתי איך רוכבי קטנועים רוכבים כאן הייתי רוצה להגיד ולאחל להם הרבה יותר.
    אני יכול להבין תסכול של נהג אוטובוס שנמצא כל היום על הכביש כאשר המפגרים האלה זורקים את עצמם מתחת לגלגלים שלו כדי להגיע ראשון לרמזור.

אני נתקל גם בכאלה שמנסים להראות לי את מיומנות הרכיבה שלהם גם בלי שביקשתי ומנסים לפתוח איתי ברמזור וחותכים אותי בנתיבים כדי להגיע לפני לרמזור הבא המיוחל תוך כדי שהם מסתכלים עליי כדי לוודא שראיתי את הביצועים המרשימים שלהם.
    לי דווקא הייתה התקלות נעימה עם נהג דן שעצר את האוטובוס לידי כאשר האופנוע החליק לי בפניה איטית אחרי הגשם הראשון כדי לוודא שהכל בסדר ושאני לא צריך עזרה.
    אני לא מחשיב את רוכבי הקטנועים של המרכז ל"רוכבים" (אתם יודעים בדיוק לאיזה סוג אני מתייחס. לא כל רוכב קטנוע נכנס לקטגוריה).

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mill3r צפיה בהודעה
    אני בתל אביב כחודשיים בקורס ואחרי שראיתי איך רוכבי קטנועים רוכבים כאן הייתי רוצה להגיד ולאחל להם הרבה יותר.
    אני יכול להבין תסכול של נהג אוטובוס שנמצא כל היום על הכביש כאשר המפגרים האלה זורקים את עצמם מתחת לגלגלים שלו כדי להגיע ראשון לרמזור.

אני נתקל גם בכאלה שמנסים להראות לי את מיומנות הרכיבה שלהם גם בלי שביקשתי ומנסים לפתוח איתי ברמזור וחותכים אותי בנתיבים כדי להגיע לפני לרמזור הבא המיוחל תוך כדי שהם מסתכלים עליי כדי לוודא שראיתי את הביצועים המרשימים שלהם.
    לי דווקא הייתה התקלות נעימה עם נהג דן שעצר את האוטובוס לידי כאשר האופנוע החליק לי בפניה איטית אחרי הגשם הראשון כדי לוודא שהכל בסדר ושאני לא צריך עזרה.
    אני לא מחשיב את רוכבי הקטנועים של המרכז ל"רוכבים" (אתם יודעים בדיוק לאיזה סוג אני מתייחס. לא כל רוכב קטנוע נכנס לקטגוריה).
    וואו, אתה אשכרה מצדיק איחולי מוות ונכות לאנשים רק כי הם רוכבים שלא לרוחך, אין מילים. אין מילים.

Member הסמל האישי של Mill3r
    כשאני רואה את המפגרים האלה נוסעים על המדרכות, עוקפים בנתיב נגדי על קו לבן לפני צומת, נדחפים לכל רווח פנוי בין מכוניות (ואופנועים) ומאלצים אותם לבצע בלימה פתאומית רק כי "הוא רוכב קטנוע" ומותר לו אז כן, מבחינתי שיקבל שלל איחולים.
    מותר לו לסכן אחרים וזה בסדר, אבל לי אסור לאחל לו כלום.

Senior Member
    נהג של מטרו נתן לי להשתלב כשיצאתי מחניה.
    לא כולם רוצים שנמות...

מצד שני, כל יום קטנוע אחר פוגע לי (מכופפים לי מראות, משפשפים כל מיני דברים) באופנוע בחניית האופנועים המסודרת של עיריית רמת גן
    גם כן הזעקה האחרונה, מקבל התרעה אחרי 3 דקות מרגע הפגיעה...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    נהג של מטרו נתן לי להשתלב כשיצאתי מחניה.
    לא כולם רוצים שנמות...

מצד שני, כל יום קטנוע אחר פוגע לי (מכופפים לי מראות, משפשפים כל מיני דברים) באופנוע בחניית האופנועים המסודרת של עיריית רמת גן
    גם כן הזעקה האחרונה, מקבל התרעה אחרי 3 דקות מרגע הפגיעה...
    אף צד לא מושלם. גם לנהגי הרכבים לא חסר. והבעיה עם רכבים שנוסעים בחוסר אחריות, שהם הרבה יותר מסוכנים לדו"ג מאשר הדו"ג להם.

Senior Member
    לא מצדיק את נהג האוטובוס אבל מסכים לגמרי עם מילר לגבי התופעה, שלא לומר מכה.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    אכן מדובר בפחי אשפה אנושיים ולא ברוכבים, סובל מהם יום יום כמו הכותבים כאן.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תשמע, ממש לא יכול להעיד על עצמי כחובב אוטובוסים, או את הדרך שבה רובם מתנהלים בכבישים בכלל ובכבישי ת''א בפרט, ובטח שלא מצדיק את התנהגות הנהג הזה, אבל בתור רוכב קטנוע בת''א כמות הקטנועים שחתכו אותי הוא שווה בערך לרכבים. כמוכן כבר יצא לי לדבר עם נהג דן או שניים בכביש וממש לא קיבלתי מהם תחושה שכולם רוצים שנמות. מה שאני יכול להבין זה שכנראה הקטנועיסט עשה משהו שגרם לאוטובוסן להתפרץ ככה.

לא ראיתי מה קרה לפני רצף הקללות, אבל אני כן יודע שזה ממש לא "אופנוען" שהוא מקלל, אני רוצה להאמין שאדם שמחשיב עצמו לאופנוען הוא לא אדם שיסכן את עצמו ויגרום לרכבים סביבו לחוסר נעימות, אופנוען עושה את הדברים באלגנטיות ובשיקול דעת.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    "הלוואי שכל יום יילכו עשרה. כל יום שעשרה אופנועים יילכו - מתחת לגלגלים. שלא יגמרו את היום בכלל. שזה יהיה הסוף שלהם".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4903098,00.html
    יש לך את זה ביותר מצתדק פופוליסטי וזול מהכותרת?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    וואו, אתה אשכרה מצדיק איחולי מוות ונכות לאנשים רק כי הם רוכבים שלא לרוחך, אין מילים. אין מילים.
    כנראה שכן...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    אכן מדובר בפחי אשפה אנושיים ולא ברוכבים, סובל מהם יום יום כמו הכותבים כאן.
    אכן מכה ואכן פחי זבל אנושיים, חלקם גורמים לי לרצות לפעמים להגיע לאלימות מרוב הרכיבה הפושעת מסכנת החיים שלהם...
    Tracer 900

Senior Member
    אני אפילו לא קורא.

אני אומר בפה גדול, שהנהג לא בסדר באימרה שלו (אני מצדיק את מה שהוא אמר כי אם הוא פוגע באופנוען אז הוא תמיד אשם לא משנה למה עד לסיום החקירה וזה אם דן בכלל יעסיקו אותו אם הוא שכיר).

ובתור אופנוען שהוא חרא שהזמן לוחץ עליו, גם אם אני אגמור בבית חולים לא יהיה אכפת לי כי המדינה הזאת כל כך לוחצת ככה שאין לי זמן מ A ל B.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Member
    גועל נפש שנהג האוטובוס התנהג בצורה כזאת ועוד בתפקיד . מקווה שימצו עימו את הדין ! בטח שלא צריך להשמיץ את כל האופנוענים ולאחל להם למות
    זאת לא התנהגות שמצופה מנהג מקצועי שנוהג ברכב ציבורי !!!! .

Sent from my iPhone using Tapatalk

האמת שאני דווקא אוהב את אלה שחיים בסרט ורוצים "פתיחות ברמזור".
    לרוב זה איזה טימקס שחיי בסרט , ברמזור הוא מפמפם גז ואומר לי " בוא פתיחות" ואני תמיד זורם איתם.. הם תמיד נכנסים למצב ספורט כזה..
    מסתכלים קדימה איך שמתחלף לכתום הוא טס עד הרמזור הבא והוא לא שם לב שאני בכלל לא מתייחס אליו ורוכב רגיל