עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 70

אשכול: עוד ילד שנקטף... עוד עולם שנחרב.

צפייה משולבת

Senior Member
    מה שכתבתי זה מה שהתכוונתי, לא יודע מה הקטע שלך... לטעמי בכלל ההתייחסויות שלך לא צריכות להיות חלק מדיון לזכרו של רוכב שנהרג.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    מה שכתבתי זה מה שהתכוונתי, לא יודע מה הקטע שלך... לטעמי בכלל ההתייחסויות שלך לא צריכות להיות חלק מדיון לזכרו של רוכב שנהרג.
    אין דבר כזה "דיון לזכר".
    יכול להיות "שרשור לזכר". כי ב"דיון" יעלו דעות כאלה ואחרות, ויתנגשו ביניהן. זאת מהותו של דיון.
    אם ההתייחסויות שלי כ"כ מפריעות לך, אתה יכול להסתיר את ההודעות שלי. אני דווקא חושב, שהדיבורים על ה"סיכון גדול פי 18", "מכונת מוות" וכו' מקומן לא בפורום אופנועים. בשביל זה יש את הטוקבקים בווינט.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אין דבר כזה "דיון לזכר".
    יכול להיות "שרשור לזכר". כי ב"דיון" יעלו דעות כאלה ואחרות, ויתנגשו ביניהן. זאת מהותו של דיון.
    אם ההתייחסויות שלי כ"כ מפריעות לך, אתה יכול להסתיר את ההודעות שלי. אני דווקא חושב, שהדיבורים על ה"סיכון גדול פי 18", "מכונת מוות" וכו' מקומן לא בפורום אופנועים. בשביל זה יש את הטוקבקים בווינט.
    מקומם דווקא כאן, כדי להגדיל את המודעות, ליצור הרתעה שתאלץ רוכבים צעירים להיות זהירים פי 1000.
    טוקבקים בווינט? תגיד לי אתה אמיתי?

ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    מקומם דווקא כאן, כדי להגדיל את המודעות, ליצור הרתעה שתאלץ רוכבים צעירים להיות זהירים פי 1000.
    טוקבקים בווינט? תגיד לי אתה אמיתי?
    את הדעה שלי על החיוניות של ה"הרתעה" הזאת כבר אמרתי, והיא לא השתנתה.
    אז כן, אני אמיתי.
    סליחה שהפרעתי, רשאים להמשיך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    דיון ושרשרור זה אותו דבר כשמדברים על פלטפורמה של פורום שבה כל ההודעות שטוחות מתחת לאותה כותרת.

למה אתה חושב שחופרים פה בלי סוף על ציוד מיגון, קורסי רכיבה ורכיבה זהירה ושקולה שמטרתם להקטין את הסיכון.
    סיכון גבוה פי 18 זאת עובדה (סטטיסטיקה), אם לדעתך עובדות מקומן לא באתר הזה, אז מה כן?
    לרוכב אופנוע אין את הפריוולגיה להתעלם מהמציאות.

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    דיון ושרשרור זה אותו דבר כשמדברים על פלטפורמה של פורום שבה כל ההודעות שטוחות מתחת לאותה כותרת.

למה אתה חושב שחופרים פה בלי סוף על ציוד מיגון, קורסי רכיבה ורכיבה זהירה ושקולה שמטרתם להקטין את הסיכון.
    סיכון גבוה פי 18 זאת עובדה (סטטיסטיקה), אם לדעתך עובדות מקומן לא באתר הזה, אז מה כן?
    לרוכב אופנוע אין את הפריוולגיה להתעלם מהמציאות.
    חופרים פה כי אוהבים לחפור פה.
    לגבי המציאות...
    אופנוע סופרספורט ליטר עולה בארה"ב 10K דולר. זאת המציאות.
    זה עוזר למישהו? המידע הזה שמיש עבור מי שלא עובר לארה"ב?
    לא, נכון?
    אז איך עוזר למישהו המידע על הסיכויים הסטטיסטיים להיהרג ע"ג אופנוע בהשוואה לרכב?
    זה אמור לגרום לוותר על האופנוע?
    או שאני פתאום אסגור את הגז, ויתחיל לשייט (לישון) במהירות המותרת בחוק?
    אוותר על מעברים בין רכבים, ואעמוד מאחריהם בפקק?
    מה המידע הזה נועד לעשות, חוץ מלהפחיד ולבאס?

levil צודק כשהוא דיבר על ה"בועה". לבועה הזאת, שהיא פרי של יכולת ההדחקה וההסתגלות יש תפקיד אבולוציוני חשוב.
    בניגוד למה שחלק מהחבר'ה כאן חושבים (ע"ע שרשור סרטוני תאונות) פחד שנובע מעודף מודעות - לא משפר את התפקוד. הוא פוגע בו. אילו במשך כל זמן הרכיבה היינו חושבים על ההתרסקות, הפציעות והמוות - לא היינו יכולים להיות משוחררים, מפוקסים וחדים כמו שרכיבה על האופנוע דורשת - כי פחד גוזל מגופינו המון משאבים, פיזיים ונפשיים. המודעות הראשונית לסיכון נצרבת תוך זמן קצר מתחילת ההתעסקות בתחום, ומשם ה"בועה" היא זאת שמאפשרת לנו להמשיך לתפקד.

אולי אצלי זה מובהק יותר מהסטנדרט, אבל כל התאונות שלי קרו דווקא בתקופות שהתעסקתי יותר בתאונות של אחרים - בשרשורים, בסרטונים ומה לא. זה לקח את המחשבה שלי למקומות האלה, ואז מצאתי את עצמי עושה תאונה במציאות. חשיבת ה"לי זה לא ייקרה/ אופנועים זה כיף/ארכב גם בגיל 60" היא זאת שעושה לי טוב. אז נכון, אני חי בתוך בועה - אבל מה אכפת לי, אם זה מה שמשפר לי את התפקוד?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    משתתף בצערך אבל...
    "מכונת מוות"? זה פורום אופנוענים או מה? WTF?
    אופנוע הוא כלי. הוא עושה מה שאתה אומר לו לעשות.
    אם אתה לא מספיק מיומן, זהיר, אחראי - זה מעיד עליך, לא על המכונה.

מי שרואה בחייו ערך עליון, שאין דבר שמצדיק את סיכונו - מוטב שלא ייצא מהבית. בטח לא ברכיבה על אופנוע.
    ובשלב של ה"פייר", אבדתי אותך לגמרי. אתה בן 23 לדבריך, ועדיין לא הבנת שבעולם אין צדק (לפחות לא במובן המקובל של המילה), והוא לא "פייר" כלפי אף אחד?
    אז אתה באמת "ילד בן 23", ולא "גבר צעיר".

נאמר בחיבה. כנקודות למחשבה.
    נכון, אתה מכיר אותי כדי לקבוע שאני ילד בן 23 ולא גבר צעיר כמו שאתה אומר.
    תחסוך ממני את הפדגוגיה הזולה שלך, ולך חפש רגישות אולי תמצא אותה.
    פה סיימנו.

ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
    על מה אתה רוצה שנחשוב, על זה שאופנועים זה מסוכן? היית צריך לחכות שחבר שלך ימות כדי לדעת את זה? אני חושב שידעת את זה גם לפני כן.
    כואב הלב על ההרוג אבל אף אחד לא קונה אופנוע ספורט בלי לחשוב על הסיכונים, לא משנה כמה צעיר ומתלהב.
    זה מסוכן, זה מרגש, מאבדים חברים בדרך וזה חלק מהעניין.

שלא תדעו עוד צער.
    בוודאי שידעתי, פשוט כמו שמישהו פה אמר, הבועה די מתנפצת כי אתה לא חושב שאלייך זה יגיע.
    אני לא רכבתי איתו בטיולים של סדום ערד וכל האיזורים שם פשוט מאוד כי פחדתי, עם כל הרצון והסקרנות שלי להתנסות.
    וגם לא אעשה את זה.
    תודה על החיזוק.

חופרים פה כי אוהבים לחפור פה.
    לגבי המציאות...
    אופנוע סופרספורט ליטר עולה בארה"ב 10K דולר. זאת המציאות.
    זה עוזר למישהו? המידע הזה שמיש עבור מי שלא עובר לארה"ב?
    לא, נכון?
    אז איך עוזר למישהו המידע על הסיכויים הסטטיסטיים להיהרג ע"ג אופנוע בהשוואה לרכב?
    זה אמור לגרום לוותר על האופנוע?
    או שאני פתאום אסגור את הגז, ויתחיל לשייט (לישון) במהירות המותרת בחוק?
    אוותר על מעברים בין רכבים, ואעמוד מאחריהם בפקק?
    מה המידע הזה נועד לעשות, חוץ מלהפחיד ולבאס?

levil צודק כשהוא דיבר על ה"בועה". לבועה הזאת, שהיא פרי של יכולת ההדחקה וההסתגלות יש תפקיד אבולוציוני חשוב.
    בניגוד למה שחלק מהחבר'ה כאן חושבים (ע"ע שרשור סרטוני תאונות) פחד שנובע מעודף מודעות - לא משפר את התפקוד. הוא פוגע בו. אילו במשך כל זמן הרכיבה היינו חושבים על ההתרסקות, הפציעות והמוות - לא היינו יכולים להיות משוחררים, מפוקסים וחדים כמו שרכיבה על האופנוע דורשת - כי פחד גוזל מגופינו המון משאבים, פיזיים ונפשיים. המודעות הראשונית לסיכון נצרבת תוך זמן קצר מתחילת ההתעסקות בתחום, ומשם ה"בועה" היא זאת שמאפשרת לנו להמשיך לתפקד.

אולי אצלי זה מובהק יותר מהסטנדרט, אבל כל התאונות שלי קרו דווקא בתקופות שהתעסקתי יותר בתאונות של אחרים - בשרשורים, בסרטונים ומה לא. זה לקח את המחשבה שלי למקומות האלה, ואז מצאתי את עצמי עושה תאונה במציאות. חשיבת ה"לי זה לא ייקרה/ אופנועים זה כיף/ארכב גם בגיל 60" היא זאת שעושה לי טוב. אז נכון, אני חי בתוך בועה - אבל מה אכפת לי, אם זה מה שמשפר לי את התפקוד?
    שוב, תחסוך מהפוסט הזה את הדיונים האלה בבקשה. בוא נמשיך הלאה.

Member
    תודה לכולם על החיזוקים והתמיכה.
    למי שלא הבין אותי, אולי לא ניסחתי את עצמי טוב.
    בוודאי שידעתי שזה מסוכן מאוד, שיכול להיות שיקרה משהו. אבל לא חשבתי שלו.
    מי שהכיר אותו יודע שהוא הכי זהיר ואחראי בעולם, כאילו רוכב בן 60 שרוכב 40 שנה על אופנוע. ממש ככה.
    ממה שהצלחנו להבין, הוא יצא לעקיפה של רכב פרטי, תוך כדי העקיפה החליק מהחול שהיה שם, ופגע עם הגוף בגלגלי המשאית, נהרג מעוצמת הפגיעה
    במקום.

וואוו לאיזה מקומות השרשור הזה אגיע!!!
    אתם קצת טוחנים מים בגלל שאין פה צודק ולא צודק. יש פה דעות שלא נראה שמשהוא פה הולך להשתכנע מהם
    - האם צריך לפרסם כאן סרטוני תאונוות? מצד אחד חשוב להעלות את המודעות לרמת סיכון. כי אין ספק שקיימת רמת סיכון גבוהה ברכיבה על אופנוע!
    מצד שני אני מסכים עם כמה רוכבים פה שאסור לעלות על האופנוע אם אתה חושש/מפחד/חושב על הסיכוי שתעבור תאונה!
    - לגבי ה"בועה" שמדובר עליה פה! ברור שהיא קיימת אצל כולם.. אחרת כולם פה היו נוסעים בקטנועים מינימליסטים/רכבים/תחבורה ציבורית שתביא אותנו ממקום למקום.

כולנו פה באמת מצטערים ומשתתפים באבל וכואב לנו על כל פרסום של תאונה אבל כן לצערנו זה חלק מהאופנוענות :/

Senior Member
    מודעות יש לכולם. אבל יש הדחקה. אפשר לקרוא לזה בועה.
    כולנו מודעים לזה שזמנינו קצוב. אבל אם נחשוב על הסוף כל היום נשתגע..
    אז מדחיקים עם הרבה רעש.
    לרכב זה בטוח? לא, אבל אם נהנים מזה למה לא.
    השאלה היא איפוא המודעות עוזרת ואיפוא היא מפריעה.
    הכל עניין של איזון. תפחד על מנת לחיות.?
    או לחיות בפחד ?

Senior Member
    ראיתי משאית גדולה בתמונה,אמת שאני מפחד מהם אפילו ברכב,משתדל לברוח שלא יהיה מאחורה ולא מצד.
    מנסה להבין מה קרה , כתוב
    בנתיבי איילון, בסמוך למחלף דב הוז.
    אני גר לא רחוק,עובר שם די הרבה
    ...ממה שהצלחנו להבין, הוא יצא לעקיפה של רכב פרטי, תוך כדי העקיפה החליק מהחול שהיה שם, ופגע עם הגוף בגלגלי המשאית, נהרג מעוצמת הפגיעה
    במקום.
    חול ?... באיילון?

Senior Member הסמל האישי של R86
    באופן כללי, לאו דווקא סדום-ערד. לא ניתפס לקטנות. הבנת את הרעיון, הוא היה הכי זהיר ואחראי בעולם.
    כן כן..רוכב זהיר ואחראי..על R6
    דיי עם הבולשיט,גם חבר שלי עוזי,הרוכב הכי טוב שהכרתי באופן אישי היה זהיר ואחראי
    ונהרג לפני חצי שנה על הR1 שלו,כי הוא נסע רגוע...עלאק
    את הבולשיט הזה כבר האכילו אותי,בודדים הרוכבים שהכרתי שהמוות שלהם נגרם כאשר הם "חפים מפשע",טל"ש היה אחד...
    "כשאני משחיז אני עושה זאת בצורה הכי אחראית בעולם",משפט שאמר לי חבר,אמרתי לו שאם הוא ימות על אופנוע אני לא מגיע להלוויה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    ראיתי משאית גדולה בתמונה,אמת שאני מפחד מהם אפילו ברכב,משתדל לברוח שלא יהיה מאחורה ולא מצד.
    מנסה להבין מה קרה , כתוב
    אני גר לא רחוק,עובר שם די הרבה חול ?... באיילון?
    תקרא טוב
    זה קרה ליד פארק השלולית בנתניה,עוד אחד נהרג באיילון יום לפני.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    כן כן..רוכב זהיר ואחראי..על R6
    דיי עם הבולשיט,גם חבר שלי עוזי,הרוכב הכי טוב שהכרתי באופן אישי היה זהיר ואחראי
    ונהרג לפני חצי שנה על הR1 שלו,כי הוא נסע רגוע...עלאק
    את הבולשיט הזה כבר האכילו אותי,בודדים הרוכבים שהכרתי שהמוות שלהם נגרם כאשר הם "חפים מפשע",טל"ש היה אחד...
    "כשאני משחיז אני עושה זאת בצורה הכי אחראית בעולם",משפט שאמר לי חבר,אמרתי לו שאם הוא ימות על אופנוע אני לא מגיע להלוויה.

תקרא טוב
    זה קרה ליד פארק השלולית בנתניה,עוד אחד נהרג באיילון יום לפני.
    לצערי עם כל האחראיות והזהירות שלו על הכלים האלה אי אפשר תמיד לרכב זהיר.
    שלא נדע עוד צער גם אני וגם אתה.

Banned
    לצערי עם כל האחראיות והזהירות שלו על הכלים האלה אי אפשר תמיד לרכב זהיר.
    שלא נדע עוד צער גם אני וגם אתה.
    אי אפשר להיזהר?

תסביר לי איך ' אי אפשר להיזהר '. ולדבר על אחריות באותה הנשימה, לא פחות.

חבר, אולי הגיע הזמן שלך לרדת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    מנסה להבין מה קרה , כתוב
    אני גר לא רחוק,עובר שם די הרבה חול ?... באיילון?
    אתה מתבלבל בין 2 מקרים שונים...