דף הבית / חדשות / בפסח: כביש 10 ייפתח לתנועת מטיילים
Road-10-Gutman-008

בפסח: כביש 10 ייפתח לתנועת מטיילים

כביש 10 היפהפה, הצמוד לגדר הגבול עם מצרים, ייפתח לתנועת מטיילים בחג הפסח הקרוב; מומלץ לצאת לטייל

כביש 10, הצמוד לגדר הגבול עם מצרים, ייפתח לתנועת מטיילים בחג הפסח הקרוב.

חטמ"ר פארן מודיעה כי בחג הפסח הקרוב – בין התאריכים 19.4.19 ל-27.4.19 – כביש 10 יהיה פתוח לתנועת מטיילים. הכביש, אשר סגור לתנועת אזרחים במהלך השנה, ייפתח מעזוז שבחלקו הצפוני, דרך המעבר להר כרכום, ועד החיבור לכביש 12 בדרום. הכביש יהיה פתוח ככל הנראה בין השעות 07:30 – 18:00. שעות מדויקות נעדכן בהמשך.

אנחנו ממליצים לנצל את ההזדמנות, לקבוע עם חברים לרכיבה ולצאת לרכב על הכביש היפהפה הזה. נדגיש כי אין מקום לרכיבה חזקה על כביש 10, אלא רכיבה רגועה לצורך טיול והנאה מהדרך ומהנוף. מומלץ להצטייד בציוד רכיבה איכותי ומחמם, שכן בחלקים מסוימים הכביש עובר ברום של כ-800 מ' מעל פני הים.

אודות מערכת פול גז

מערכת פול גז
המשתמש של מערכת פול גז, ממנו אנו מפרסמים ידיעות כלליות.

עשוי לעניין אותך

CFMOTO-675NK-Israeli-Launch-001

חדש בארץ: טלריה קומודו

מותג אופנועי השטח החשמליים טלריה מתרחב בישראל עם הקומודו, המציע משקל הנמוך מ־100 ק"ג וטווח רכיבה של 115 ק"מ; מחיר ההשקה: 32 אלף ש"ח

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן