דף הבית / חדשות / הונדה: ה-CB650F וה-CBR650F מתעדכנים
17YM CB650F

הונדה: ה-CB650F וה-CBR650F מתעדכנים

ה-CB650F וה-CBR650F מקבלים מתיחת פנים, וגם כמה שיפורים כמו תוספת הספק ושיפור בבולמים

צמד אופנועי הכניסה של הונדה – ה-CB650F וה-CBR650F – מקבלים מתיחת פנים וסדרת שיפורים ל-2017. ניתן להניח שבהונדה קיבלו את הביקורת על מנוע חלש מדי ובולמים פשוטים מדי, ושיפרו בדיוק את הנקודות האלה.

הונדה CBR650F דגם 2017
הונדה CBR650F דגם 2017

המנוע, 4 צילינדרים בנפח 650 סמ"ק, מקבל תוספת של כ-4 כוחות סוס, וכעת ההספק מדגדג את ה-90 כ"ס מלמטה. גם המומנט השתפר במעט, כשבהונדה מציינים שהגרף טוב יותר מ-5,000 סל"ד והלאה. התוספת הזו התקבלה על-ידי שינויים במערכת היניקה ובסעפות היניקה, וגם על-ידי מערכת פליטה חדשה ומשוחררת יותר. צמד הכלים, שיושבים על פלטפורמה זהה, מקבלים גם בולם קדמי חדש של שוואה, ומעתה הוא מתכוונן. שינויים נוספים נעשו בגיר – בהילוכים 2 עד 5, וכעת, עם יחס העברה קצר יותר, צמד ה-CB אמורים להאיץ חזק יותר מבעבר, במיוחד ברול-אונים ותאוצות ביניים, וגם הבלמים הקדמיים שופרו ונעשו שינויים קלים בגלגלים.

צמד הכלים מקבלים גם מתיחת פנים עיצובית, שנועדה לטענת הונדה לשפר את האווירודינמיקה שלהם וכן לשפר את זרימת האוויר אל תיבת האוויר והמנוע. פרט לכך יש פנסי LED מלפנים ומאחור, יש לוח שעונים חדש, מושב חדש (גובה 810 מ"מ בשני הדגמים), וכמו בדגם הקודם – ה-ABS מגיע כסטנדרט.

צמד ה-CB650F וה-CBR650F יגיעו ארצה בחודשים הקרובים, אולם המחיר טרם נמסר.

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

MY26_DIAVELV4_RS_DYNAMIC _12__UC843616_High

דוקאטי מציגה: גרסאות קצה RS לדיאבל ולמולטיסטראדה

בדוקאטי מציגים את הדיאבל V4 RS ואת המולטיסטראדה V4 RS – גרסאות קצה המיועדות לאספנים או אלו שרוצים את הטופ של הטופ עם המכלולים הטובים ביותר והאלקטרוניקה המתקדמת ביותר

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן