דף הבית / חדשות / ימאהה: גרסת GT לנייקן התלת-גלגלי
Yamaha-NIKEN-GT-002

ימאהה: גרסת GT לנייקן התלת-גלגלי

ימאהה משחררת גרסת GT לנייקן שמרחיבה את טווח שימושי התיור של האופנוע התלת-גלגלי ומצטרפת לשאר דגמי ה-GT של החברה

רק שנה עברה מאז חשפה ימאהה את הנייקן – האופנוע התלת-גלגלי הראשון בעולם – שבבסיסו מנוע ה-CP3 של ה-MT-09 (רכיבה ראשונה מההשקה העולמית – בקישור), וכבר יוצאת גרסה נוספת של האופנוע המעניין: ימאהה חושפת הערב (ב') בתערוכת מילאנו גרסת GT לנייקן, מאובזרת יותר ומרחיבה את טווח שימושי התיור של הנייקן.

ימאהה נייקן GT - גרסה תיורית יותר לאופנוע התלת-גלגלי של ימאהה
ימאהה נייקן GT – גרסה תיורית יותר לאופנוע התלת-גלגלי של ימאהה

גרסת ה-GT של הנייקן מגיעה עם סט מזוודות צד, משקף רוח גבוה, מושב נוח יותר, ידיות מחוממות, רגלית אמצע, שקע 12V שני בנוסף לאחד שיש בנייקן, וכן בצביעה סולידית יותר בצבע כחול-מט עם טלסקופים זהובים במקום הכחולים של הנייקן הרגיל.

הנייקן GT מצטרף למשפחת ה-GT של ימאהה, הכוללת את הטרייסר 700GT, הטרייסר 900GT וה-FJR1300 שאינו מיובא ארצה. גרסת ה-GT תגיע לשווקים האירופאים ובכלל זה לישראל במהלך חודש ינואר 2019.

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 48, רוכב על אופנועים 32 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

Speedtwin1200_Caferacer_MY26_03_MP_V07

טריומף מציגה: ספיד טווין 1200 במהדורה מיוחדת

בטריומף מציגים את הספיד טווין 1200 בגרסת קפה רייסר מיוחדת ומוגבלת ל־800 יחידות בכל העולם

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן