עבדתי בדיאלים כמעט שנה.
במהלך התקופה הזאת התניידתי באופן שוטף על הS3 250. עשיתי עליו כמעט 20 אלף ק"מ בתקופה הזאת.
לא חייב להם יותר שום דבר- ולכן אתם מוזמנים להתייחס לתגובה שלי איך שאתם רוצים, אני מרגיש שאני אוביקטיבי.
הכלים האלה הם קטנועי תקציב - בפער קטן במחיר בין סאן יאנג לקימקו כנראה שעדיף ללכת על הטיוואנים, הפער הוא בעיקר באיכות הגימור והחלקים ואיכות הנסיעה. זה לא שהמצב בדיאלים לא טוב. הS3 שלי היה שלם ועבר חיים קשים מאוד - שלוש פעמים בשבוע רעננה- עמק יזרעאל ועבודה מאסיבית בכל אזור גוש דן במהלך היום. הכלי לא צייץ ונשאר יצוק ובנוי לאורך כל הדרך , היה נוח (אני 1.84) והיו לו כמה פי'צרים טובים כמו המפתח החכם, הבלימה המשולבת והמדרס הארוך לעומת הדאון טאון שהיה לי לפני כן, לדוגמא.
בסופו של דבר הכלים שלהם הם כרטיס כניסה זול לעולם האופנועים, מההכרות שלי עם הכלים הם בסך הכל אמינים מאוד, כן, היו כל מיני טענות של לקוחות כאלה ואחרים כמו שקרה בכל מוצר , לזכות אלבר יאמר שהם עומדים מאחורי האחריות שהם נותנים ( אני יודע את זה כאיש מכירות שלהם לשעבר כאמור) והשירות טוב, לתקופת אחריות של שנתיים דאז ( היום כבר שלושׂ) מדובר בראש שקט ולא בכדי הם מעניקים את האחריות הזאת, בין היתר כי הכלים אמינים וגם כי היצרן מאוד מאוד קשוב לאלבר ולצרכן הישראלי ומסוגל להגיב בזריזות ולבצע שינויים בכלים בהתאם לשוק הישראלי . ( לפחות בתקופה שלי שם, השוק הישראלי היה השוק בו דיאלים מכרו הכי הרבה בכל העולם!) . דוגמאות; שינוי מיכלי הדלק ( שלא היו מתאימים לאקלים הישראלי בדגמים הראשונים והיו נסדקים) שיפור המתלה הקדמי בS3 , ועוד...

לגבי "ערך הכלים בעקבות המבצע שהיה בהתחלה" כפי שנאמר למעלה, אין קשר בין המבצעים שהיו בחדירת המותג לערכם או " כמה הם שווים". אלבר בחרו (ואולי בצדק) לקחת את תקציב הפרסום והשיווק לחדירת המותג ולהשקיע אותו בסבסודים לטרייד אין ובכך הציפו את השוק בכלים שלהם.