פיאג'יו מייצרים בסין לא באיטליה.
זה זול בגלל שלייצר מחומרים מתקדמים עולה הרבה כסף כי לייצר אותם עולה הרבה כסף ולתכנן כמו שצריך..נחש מה?
לקימקו יש יותר ביקוש באיזה כלים? סדרת הקטנועים 125-250, סדרת הדינקים הישנה לא הייתה הצלחה גדולה בלשון המעטה - מי שקנה אחד ונפל לא קנה שוב.
ומה כן היה מבוקש?
הרואיזם 150,הג'וקי והמובי (סדרת המשך),dj50 - בכל אלו היו מנועים של הונדה אאל"ט אולי מכאן הסיבה (ה50 אני יודע שהיה,לגבי השאר מאמין שגם) שהיו מאוד אמינים,טוב הונדה..והיום יש את סדרת ה 300 - 125 DT פרימיום שמאוד פופולרית כי מיוצרת בסטנדרט גבוהה ורואים את זה היטב,לפחות מבחינת תכנון לא יודע לגבי איכות החומר.
היום אף אחד לא מייצר ביפן,לא ימאהה ולא הונדה וגם לא באיטליה כי זול יותר לייצר איפה שיש כוח עבודה גדול,אבל זה לא שייך לסטנדרט היצור.
סתם כדי להבין משהו, לא בהכרח רלוונטי לפוסט (או שכן), איך זה שתוצרת קוריאנית היא נחותה ואילו תוצרת טייוואנית משובחת? ואם כבר, אז למה תוצרת סינית היא פח אשפה? טייוואן זה סין, לפחות מבחינה מנטלית. איך זה שכמעט כולם מחזיקים תוצרת קוריאנית בכיס ובבית בצורת אלקטרוניקה והיא נחשבת חוד החנית ואילו הטייוואנית נחשבת רמה מתחת?
אני עוד מבין (נניח) כשמדברים על תוצרת יפנית (לא בהכרח נכון באלקטרוניקה) או אירופאית (גם לא לגמרי נכון, לא באלקטרוניקה ואף לא ברכב), אבל כשקוטלים קוריאנים מצד אחד ומהללים אותה מצד שני, ואותו דבר לגבי סינים/טייוואנים אני לא מצליח להבין מאיפה זה מגיע.
סתם נקודה למחשבה...
Tribal והשאר שמסבירים ומסבירים... אתם יכולים לתמצת ולהגיד את הנקודה העיקרית?
יעני - בקיצור - דיאלים זה פחות טוב מקימקו, סאן יאנג וכו בגלל שהחלקים והמנוע מיוצרים באיכות פחות טובה וכך מתקלקל יותר מהר?
ובואו ואתקיל אתכם - איך זה יכול להיות בהנחה שכן - אם אלבר מוטו נותנים 3 שנים אחריות על הכלים של דיאלים שהם, לכאורה, לא איכותיים? הרי לא כן, שאלבר לא היו מוכנים לתת תקופה כ"כ ארוכה של אחריות וללא הגבלת ק"מ, אם היה מדובר בכלים לא איכותיים?
תקשיב...לא קניתי דיאלים חס ושלום, אבל אם קראת בתחילת השירשור ציינתי שחבר טוב קנה ארומה וכבר בימים הראשונים סיפר לי כמה שהוא מבסוט וכאלה... ושקלתי לקנות גם, המחיר טוב וההטבות טובות. אבל לא רוצה למצוא את עצמי עם כלי מעפן מצד שני...
ובא לי דגם מיוחד, שלא סוחף את כל הרחובות. גם אם היו נותנים לי בחינם לא הייתי לוקח גוי רייד או מובי, הם בכל מקום וזה עושה לי בחילה.
אני לא יודע מה אתה מקשקש... פיאג'ו שייכת לאפריליה ואם תראה מה רשום על הקטנועים זה או Made in Spain או made in Malaysia.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
מה הקשר בירה נשר? לא מדובר בתוצרת של רכב או מכשירי חשמל מדובר בתוצרת של קטנועים.
לא היללתי אף אחד משם,להפך - קטנועים קוריאנים\טאיוואנים\סינים יותר או פחות באותה רמה וסטנדרט היצור שלהם נחות מסטנדרט אירופאי \ יפני.
תשים לב שציינתי את סאן יאנג כדוגמה למה שהעדר קונה.
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...D7%9D/page3#40
ולראיה לא מבוססת מכנית מעשית - תוצרת סינית שבאה לתת פייט לקטנועי משלוחנים לא שרדה כמעט כלום,סין זה אולי טיוואן מנטלית אבל סאן יאנג בארץ כמעט 30 שנה וlifan \ keeway למשל לא שרדו הרבה (אולי קיווי עדיין קיימים לא בדקתי).
ל 2STROKES אם התכוונת אליי ושכחת לצוטט - אז נכון מלסיה,אני מצטער ש"קשקשתיייי" אתה רושם שטויות פוסט כן פוסט לא - אל תעוף על עצמך.
האמת שרשור דיי מוצלח,נראה לי שאדון פות"הש מר TROHOLIO הטירון נועם כיף מבסוט.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 09-03-2017 בשעה 07:39.
קודם כל: נא לא לריב. אני לא נותן אזהרות כי נתתי לכם הרגע בשרשור אחר אבל תחסכו מאיתנו את השטויות שלכם.
ואון טופיק, טרייבלמיסטיק וקקטוב - אתם מפספסים את הפואנטה.
א. לא צריך ניסיון בפרוק והרכבת מנועים בשביל הדיון הזה. אולי זה עוזר אבל ממש ממש לא הכרחי. להיפך, אני מאמין שרוב אלו שאומרים שהם לא מוכנים לגעת בדאלים היו משנים את דעתם אם היו יודעים לפרק ולהרכיב אותו. אולי זה לא הונדה אבל הוא ממש לא רחוק מסאניאנג יקיר השוק.
ב. אין כאן השוואה בין תוצרת טיוואן ליפן. דווקא יותר מעניינת ההשוואה לסאניאנג שגם הכלים שלהם, אפילו אחרי 30 שנה בארץ, עדיין לא מצטיינים בהתנהגות, גימור ואורך חיי מנוע אבל הקטנועיסט הממוצע מתייחס אליהם כמו לאמינות של וולוו. אגב גם על התוצרת היפנית בהתחלה היו לועגים שהיא גרועה, חלקים מיניאטורים ועדינים לעומת התוצרת האירופאית/אמריקאית המאסבית. אבל השנים חלפו והשיטה היפנית הוכיחה את עצמה וניצחה... במקרה של טיוואן וקוריאה מה שמנצח זה המחיר. מחיר זול + ההבנה שממילא אף קונה לא ישאיר אצלו את הקטנוע 20 שנה. הקטנוע צריך לשרוד חמש שנים וזהו. הצלחה גדולה.
אני דווקא חושב שזאת כן הנקודה.
או ש...
זה מה שאתה רוצה לראות בדיון?
-"היה לי דיאלים, החזיק 20 אלף, התפרק".
-"היה לי דיאלים, החזיק 30 אלף, נסע מעולה".
כולם מרוצים. הרי לא צריך לדעת לפרק ולהרכיב מנועים! אין מה לדון באיכות חומרים!
אני רק שאלה:
מה זה שונה מדיון "מה עדיף - פורד פוקוס או מאזדה 3" בפורום של עקרות בית?
וכן - דיאלים לא היה לי, אינשאללה לעולם לא יהיה לי.
עם יוסאנגים התעסקתי מספיק. יכול לכתוב עליהם דוקטורט.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
העיניין זה בניה ידידי בניה.
נתחיל בנושא מעניין שתוצרת קוריאנית משובחת מבוססת על תוצרת אירופאית במקור.
כמו שתוצרת יפנית רובה המוחלט מבוסס על תוצרת אירופאית או אמריקאית (שגם האמריקאית מבוססת על תוצרת אירופאית)
זה עובדות היסטוריות
יפן נמצאים יותר זמן בשוק הרכב וען כן הם כבר פיתחו כמה דורות המשך משל עצמם.
קוריאנים פחות כרגע בדור המשך יחיד.
סינים עדיין מייצרים טכנולוגיה אירופאית מעולה אבל לפתח לבד עוד לא שם.
טאיוואנים גם כן כמו הסינים אבל עם יכולות פיתוח עדיפות , ליתר דיוק הם מוכנים לקנות פטנטים וטכנולוגיה מחברות אחרות ובגלל זה קטנועים טאיוואנים וקוריאנים עדיפים על סיניים לרוב.
מצד שני יש לנו את הבמוו 650 סינגלים שיוצרו בסין על ידי לונסין, עובדתית הם אמינים בידיוק כמו במוו ה650 שיוצרו על ידי אפריליאה בהתחלה.
אם כל הכבוד היפנים נמצאים 1-3 דורות בפיגור טכנולוגי אחרי אירופה, ארה"ב לרוב דור 1 או עדכניים.
קוראה טאיוואנים סינים וכל אלה נמצאים 2-4 דורות של פיגור טכנולוגי.
רק שים לב אני מדבר על הנדסה ותכנון בניה זה פחות רלוונטי כי גם הסינים בונים מוצרים מעולים רק לפקח עליהם ולדאוג לתכנן נכון.
עכשיו גם המחירים בהתאם, האירופאים יקרים יחסית לשאר.
וקוריאנים זולים יותר, לי יש ניסיון קטן עם האס1 של דיאלים, ויש מרחק שנות אור ממנו לבמוו 600 או קוואסאקי 300 ששניהם אגב מיוצרים בקימקו.
אין שום סיבה לקטול את הדיאלים רק להכניס דברים בפרופורציות, אם זו עולה זול, מתוכנן זול, ומרגיש זול, לא תקבל כאן כלי פרמיום. אתה מוכן לקבל את זה שאתה רוכב על כלי תקציבי? מספק אותך? מתאים לך המחיר? תתחדש!
מצד שני לא צריך לצאת בהצהרות שעדיף דיאלים על אקסאבו או הונדה או במוו.
כי טכנית דיאלים נחות בכל למעט מחיר.
אגב אותו הסיפור אפשר לראות בדיונים על אמטי 07/09/טרייסר
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
החכמתי... אז רגע בbmw העבירו את רוב הייצור שלהם מאירופה לאסייתים?
או שיש כלים שהם עדיין מעדיפים לתת לאפריליה לייצר?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk