עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 222

אשכול: קניות מאנשים פרטיים שמייבאים באופן פיראטי ציוד רכיבה ומוכרים בזול

Junior Member

אני פה רק לקרוא תגובות

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    2 דיאפרגמות ל-VMAX אליבא דה מטרו 1200 ש"ח לא כולל מע"מ

320 ש"ח עלו לי 4 כולל משלוח ועשרה ימי המתנה.....

Fuck the sistem
    אני מתקן ומתנצל 320$ לארבעה ולא כמו שנכתב בטעות.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member הסמל האישי של ofirus
    כאחד שמתעסק בתחום הרכש של ח"ח לרכבים המחירים שאני הייתי קונה ח"ח לרכבים היו נמוכים משמעותית בעשרות ואפילו במאות אחוזים מהמחירים שנמכרים בחוץ ללקוח סופי החזירות חוגגת בכל תחום כמעט במדינתנו במיוחד שמדובר על כלי רכב לא רק אופנועים במקרה הזה אז מדוע שאנשים לא יחפשו אלטרנטיבות כלכליות ויממשו אותם הרי בסופו של דבר מה שיוצא מהכיס הוא מה שחשוב אז כחומר למחשבה למי שכתב את הפוסט והתלונן לקוחות כבר לא "טיפשים" ולא שבויים אנו נמצאים בעידן הגלובליזציה בו אפשרי להביא ולקנות כמעט כל דבר מכל מקום בגלובוס הגיע הזמן שתתאימו עצמכם אלינו ולא אנחנו אליכם חוקי המשחק השתנו

Member
    יריבן!!!אתה פה!!!!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אני מתקן ומתנצל 320$ לארבעה ולא כמו שנכתב בטעות.
    System...

ze...

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    זמינות, אי התעסקות עם מכס (אגזוזים, סליפאונים, קסדות...), עדין יש רבים בארץ שנמנעים מחשש / חוסר ידע זה או אחר להזמין אונליין, אי הבנה איזה מוצר תואם להזמין ואח׳.

למרות שככלל אין לך אמא ואבא, רוב הציבור חופשי יסכים לשלם אקסטרא כסף כל עוד לא גוזרים אותו בגדולות.
    אנשים שמוכרים ציוד מחו"ל יכולים לעשות רווח שולי לכן כמו שROG כתב זאת תופעה שולית, מה שבאמת עומד מאחורי המכתב האנונימי זה היבוא האישי עצמו, אבל אותו אדם שכתב את זה בחר להסתתר מאחורי תופעה שולית, כנראה בקרוב חוקים או הגבלות של יבוא יכנסו והמכתב בסה"כ מנסה לעצב דעת קהל ככה שבמקום להאשים את חנויות הציוד הציבור יאשים את אותם אנשים שמוכרים ציוד שהביאו תחת חוקי היבוא האישי.

אני ראיתי את הכתבה הזו בפעם הראשונה באתר דוגגי"ם, גם אני חושב שמדובר בבעל אינטרס
    מסוים ולא בכותב תמים.

אני חושב שמן הראוי לאחר שהשוק הדו"ג גדל שהיבואנים וספקי המוצרים יעשו צעד לאחור,
    ויוזילו משמעותית את רמת המחירים של האביזרים לרמה מקובלת.

כולנו היום כפר קטן והקלות הבלתי נסבלת של יבוא מצורים מחו"ל פשוט עושה את העניין
    למשתלם וכדאי אז המלחמה לא צריכה להיות בעיצוב דעת קהל או להילחם ביבוא העצמי,
    להפך הראשון שימכור במחירים דומים לחו"ל ירוויח את שלל הקונים האלה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי RRfanatic צפיה בהודעה
    החנות האהובה עלי בשוקן - כלבוטקס.
    החנות השנואה עלי - איי.די. מוטורספורט... ---אבל--- הם טובים בשביל להגיע, למדוד ולהזמין מחו"ל חיסכון אדיר.
    אופנועית - יגידו מה שצריך על מנת למכור. מוכרים שם קסדות ישנות ומעילים ישנים.
    אופנוסנטר- טובים רק לחלפ"ס. כל השאר.... מה? AGV? פיסטה ב7 אלף שח? פחחח. לא מכיר פיסטיונר אחד שקנה אותה בארץ. הכל מחו"ל.

למדוד פה, להזמין מהבית

לגבי כל השאר... במידה ומחליטים לקנות בארץ, צריך לדעת טוב טוב היכן וממי לקנות. עם הזמן לומדים להכיר איך מתגלגלים העסקים שם.

עם הגישה הזו תמיד היה לי קשה להסכים ולקבל.
    פעם ראשונה נתקלתי בה כשהייתי ילד בחטיבה - אמא שלי שלחה אותי לריקושט למדוד נעלי הרים, ואחר כך הזמינה אותן עבורי מחו"ל דרך קרוב משפחה.

אין שום רע בלקבל מתנה מחו"ל.

לזעוק ואפילו לקלל את בעלי העסקים בארץ בגלל מחיריהם הגבוהים של המוצרים אותם הם מציגים בחנות - ובאותה עת להודות בפומבי על 'למדוד בחנות ולהזמין מחו"ל'? איפה ההגינות?
    ייתכן והמחירים גבוהים, ייתכן והיבואנים נוכלים, אבל בעל החנות, שמעמיד לרשותך מבחר מוצרים, בשלל מידות, מספק מוכר שיהיה שמה לשרותך. אותו מוכר יביא ויחזיר עבורך מוצרים שבחנת - ואז לפטור אותו ב-'טוב אני אחשוב על זה', כשהעמוד של המוצר כבר פתוח על הדסקטופ בנייד שלך? זה מכוער.

הEDGE היחיד שיש לבעלי העסקים - הפריבילגיה שלך, מוצר שתכל להחזיק אותו בידיים ולהרגיש את המרקם\בד\חומר\משקל\מידה - דווקא אותו מקללים. איפה היושר וההגינות שלך כצרכן? בעיני זה מכוער.

מכאן, עולה הפתח לרעיון של חנות תצוגה אולי? תשתמש בפרבילגיות, תעשה מה שבא לך עם המוצר, אבל שזו תהיה המטרה של החנות. בחינה ותו לא. מצדי שכל 'העצמאיים' והיבואנים ישכרו את שירותיה של חנות שכזו, ואחר כך לך תזמין ממי שמתאים לך. זו אפשרות אחת לגישור בין חווית הרכישה של פעם לזו רוויות האפשרויות היום.

הנקודה שלי - להזדעק על מחירי מוצרים ובו זמנית להשתמש בEDGE של חנות ולהזמין דרך גורם אחר? זה לא נכון בעיניי.

Member
    אני חושב שלמרות שרובכם פה מודעים לזה, אתם מזלזלים בכמות המיסים שתוקעים על בעלי עסק.
    מכס , מע"מ , מס הכנסה , רישום שנתי ברשם החברות וכו'.

הרווח הרבה הרבה יותר נמוך ממה שאתם חושבים.
    ולא , אני לא מוכר שום ציוד ואין לי שום חנות.

פשוט יש לי עסקים בתחומים אחרים ואני רואה כמה עושקים אותי כל המיסים , אגרות ודרישות שגוררות עלויות (רו"ח לחברה בע"מ יקר משמעותית מעוסק מורשה וכו') שהכל מצטבר.
    זה ישמע לכם מגוחך , אבל גם בעסק עם אפס , ואני רציני שאני אומר אפס הוצאות. פחות מאיזור ה100,000ש"ח הכנסה בחודש לעסק כזה זה לא שווה.
    יותר מידי כאב ראש וסיכון , אפשר להרוויח יותר טוב כשכיר.

ציטוט נכתב במקור על ידי van.hezkel צפיה בהודעה
    עם הגישה הזו תמיד היה לי קשה להסכים ולקבל.
    פעם ראשונה נתקלתי בה כשהייתי ילד בחטיבה - אמא שלי שלחה אותי לריקושט למדוד נעלי הרים, ואחר כך הזמינה אותן עבורי מחו"ל דרך קרוב משפחה.

אין שום רע בלקבל מתנה מחו"ל.

לזעוק ואפילו לקלל את בעלי העסקים בארץ בגלל מחיריהם הגבוהים של המוצרים אותם הם מציגים בחנות - ובאותה עת להודות בפומבי על 'למדוד בחנות ולהזמין מחו"ל'? איפה ההגינות?
    ייתכן והמחירים גבוהים, ייתכן והיבואנים נוכלים, אבל בעל החנות, שמעמיד לרשותך מבחר מוצרים, בשלל מידות, מספק מוכר שיהיה שמה לשרותך. אותו מוכר יביא ויחזיר עבורך מוצרים שבחנת - ואז לפטור אותו ב-'טוב אני אחשוב על זה', כשהעמוד של המוצר כבר פתוח על הדסקטופ בנייד שלך? זה מכוער.

הEDGE היחיד שיש לבעלי העסקים - הפריבילגיה שלך, מוצר שתכל להחזיק אותו בידיים ולהרגיש את המרקם\בד\חומר\משקל\מידה - דווקא אותו מקללים. איפה היושר וההגינות שלך כצרכן? בעיני זה מכוער.

מכאן, עולה הפתח לרעיון של חנות תצוגה אולי? תשתמש בפרבילגיות, תעשה מה שבא לך עם המוצר, אבל שזו תהיה המטרה של החנות. בחינה ותו לא. מצדי שכל 'העצמאיים' והיבואנים ישכרו את שירותיה של חנות שכזו, ואחר כך לך תזמין ממי שמתאים לך. זו אפשרות אחת לגישור בין חווית הרכישה של פעם לזו רוויות האפשרויות היום.

הנקודה שלי - להזדעק על מחירי מוצרים ובו זמנית להשתמש בEDGE של חנות ולהזמין דרך גורם אחר? זה לא נכון בעיניי.
    לקחת את זה קצת קשה מידי...אתה בעל חנות אנונימי במקרה?
    גם אני חשבתי על חנות תצוגה אבל ממה היא תתקיים איזה הכנסות?
    שורה תחתונה ,יפה או לא אנחנו הצרכן מעניין כמה יוצא מהכיס וכמה אפשר לחסוך במדינה שגם ככה הכל יקר ואתה נלחם על כל חודש שתוכל להתקיים בכבוד.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Member
    דרך אגב, למרות שזו לא סטטיסטיקה אני מתרשם שכמו באופנועים עצמם כך באביזרים, התחרות עושה את שלה והמחירים כן יורדים. זה אולי לא מופיע על התווית, אבל המחירים שאני משלם הם תמיד משמעותית נמוכים מהמחיר הרישמי. אישית, אני לא נוהג להתמקח. שואל למחיר ואז או שקונה או שלא. שמתי לב שבכמה המקומות שאני נוהג לפקוד כשאני שואל מה המחיר אני מקבל מיד מחיר מופחת. אולי כבר מכירים אותי. לא יודע. יש גם המון מבצעים. אני בד"כ קונה בארץ, למרות שאני נמצא לא מעט בחו"ל, פשוט כדי לחסוך את בילבול המח, מה גם שאני לא נזקק לזה לעיתים קרובות מדי. לפעמים אני בודק מתוך סקרנות את מחיר הפריט שקניתי בארץ (Amazon, eBAy, ודומיהם) ורואה שבדרך כלל הפערים לא ענקיים. יש מקרים שכן ואז גם אני מזמין מחו"ל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
    לקחת את זה קצת קשה מידי...אתה בעל חנות אנונימי במקרה?
    גם אני חשבתי על חנות תצוגה אבל ממה היא תתקיים איזה הכנסות?
    שורה תחתונה ,יפה או לא אנחנו הצרכן מעניין כמה יוצא מהכיס וכמה אפשר לחסוך במדינה שגם ככה הכל יקר ואתה נלחם על כל חודש שתוכל להתקיים בכבוד.
    דווקא נראה שהוא העלה נקודה חשובה ובאופן מאוד מתון, אל תרד לפסים אישיים. אם יש לו חנות או אין לא רלוונטי.
    יחד עם זאת המציאות הזו לא תשתנה ועל בעלי העסקים למצוא דרכים יצירתיות להשאיר את הלקוחות אצלם ולנצל עד תום את אותו EDGE.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ROG צפיה בהודעה
    דרך אגב, למרות שזו לא סטטיסטיקה אני מתרשם שכמו באופנועים עצמם כך באביזרים, התחרות עושה את שלה והמחירים כן יורדים. זה אולי לא מופיע על התווית, אבל המחירים שאני משלם הם תמיד משמעותית נמוכים מהמחיר הרישמי. אישית, אני לא נוהג להתמקח. שואל למחיר ואז או שקונה או שלא. שמתי לב שבכמה המקומות שאני נוהג לפקוד כשאני שואל מה המחיר אני מקבל מיד מחיר מופחת. אולי כבר מכירים אותי. לא יודע. יש גם המון מבצעים. אני בד"כ קונה בארץ, למרות שאני נמצא לא מעט בחו"ל, פשוט כדי לחסוך את בילבול המח, מה גם שאני לא נזקק לזה לעיתים קרובות מדי. לפעמים אני בודק מתוך סקרנות את מחיר הפריט שקניתי בארץ (Amazon, eBAy, ודומיהם) ורואה שבדרך כלל הפערים לא ענקיים. יש מקרים שכן ואז גם אני מזמין מחו"ל.
    זה שעל התוית יש מחיר ומיד עושים לך הנחה, זה תרגיל שיווקי כדי לגרום לך להרגיש טוב ושדפקת את המערכת. למעשה, מחיר ההנחה לרוב גם הוא יקר מאוד.

לא מזמן הייתה כתבה עלכך שרוצים לחוקק חוק בעניין אותן הנחות ומבצעים בדיוק בגלל ההתנהלות הזאת של מבצע תמידי\הנחה תמידית רק כדי לגרום ללקוח להרגיש טוב ושיקנה במקום. זאת הסיבה שאני נמנע מחנות ADmotor-sport, תמיד המחיר על התוית מפוצץ ופתאום עושים לך הנחה של עשרות אחוזים.
    אם אתה עושה תמיד הנחה, למה לא תשים על התוית את המחיר הסופי ללא הנחה וזהו? למה לעשות תרגילי פסיכולוגיה כדי למכור עוד? האם זה הוגן לגרום לי לקנות ממך בצורה שכזאת? אני רואה בזה ניצול חולשה כדי להפיק רווח אישי על חשבוני

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי van.hezkel צפיה בהודעה
    זה מאוד מכוער.
    זה גם לא מפתיע כשהמחירים בחנות הם פי 2 מהמחיר בהזמנה מחו"ל.

כולם פה מכוערים, זאת הבעיה.