תוצאות 1 עד 15 מ 28

אשכול: אין קומפרסיה במנוע - פיאג'יו איקס איבו 125

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    כשאין שמן נהרס כל המנוע,לכן אני ממליץ לך להעמיק ולבדוק יותר טוב - קומפרסיה 0 כשהיו שמן ומים זה מקרה לא הגיוני,זה יכול אולי להירגם משבירת שסתום ומשחיקה בטבעות אבל אתה אומר שהכל נראה נקי ותקין.

בקשר לקיט,לא מדובר בערכה "plug n play",ז"א כן מדובר בערכה שפשוט מתקינים והיא מתחילה לעבוד אבל,תיבת האוויר והמאייד המקוריים מתוכננים בדיוק גבוהה למנוע המקורי ותהיה לך הרבה התעסקות בלכוון את התערובת כי כשהיא לא תהיה מכוונת המנוע לא ייסע טוב והבלאי שלו יואץ (תערובת ענייה מידי והמנוע העליון ימות),כמו כן גם אם תגיע לאיזון יהיו לך בורות בסל"ד כזה ואחר.
    זה סיפור והרבה התעסקות ובנוסף מדובר בעומס יותר גבוהה לקראנק ולכל החברים.

בקשר למנוע העליון המקורי,אפשר להחליף הכל ולא להתעסק בחריטות ולא קונים שוב דבר מהיבואן.
    כדאי להזמין מחו"ל או לחפש תורם בישראל - ג'ילרה 125 אותו מנוע כמו שאתה צריך.
    ושוב בדוק היטב מה הבעיה לפני שאתה מתקדם,אולי פשוט לא הגיע דלק למנוע ואולי לא הייתה הצתה.
    אם אכן הבעיה בדחיסה - רינגים ואטמים חדשים לא עולים הרבה מידי,הקיט של מלוסי עולה הרבה יותר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    כשאין שמן נהרס כל המנוע,לכן אני ממליץ לך להעמיק ולבדוק יותר טוב - קומפרסיה 0 כשהיו שמן ומים זה מקרה לא הגיוני,זה יכול אולי להירגם משבירת שסתום ומשחיקה בטבעות אבל אתה אומר שהכל נראה נקי ותקין.

בקשר לקיט,לא מדובר בערכה "plug n play",ז"א כן מדובר בערכה שפשוט מתקינים והיא מתחילה לעבוד אבל,תיבת האוויר והמאייד המקוריים מתוכננים בדיוק גבוהה למנוע המקורי ותהיה לך הרבה התעסקות בלכוון את התערובת כי כשהיא לא תהיה מכוונת המנוע לא ייסע טוב והבלאי שלו יואץ (תערובת ענייה מידי והמנוע העליון ימות),כמו כן גם אם תגיע לאיזון יהיו לך בורות בסל"ד כזה ואחר.
    זה סיפור והרבה התעסקות ובנוסף מדובר בעומס יותר גבוהה לקראנק ולכל החברים.

בקשר למנוע העליון המקורי,אפשר להחליף הכל ולא להתעסק בחריטות ולא קונים שוב דבר מהיבואן.
    כדאי להזמין מחו"ל או לחפש תורם בישראל - ג'ילרה 125 אותו מנוע כמו שאתה צריך.
    ושוב בדוק היטב מה הבעיה לפני שאתה מתקדם,אולי פשוט לא הגיע דלק למנוע ואולי לא הייתה הצתה.
    אם אכן הבעיה בדחיסה - רינגים ואטמים חדשים לא עולים הרבה מידי,הקיט של מלוסי עולה הרבה יותר.
    הבנתי אותך , השסתומים נראים שחורים עם פיח או משהו כזה עליהם והבוכנה מלמעלה צהובה שרופה מעט אבל הבנתי שזה תקין , מנוע בעירה פנימית.
    בתוך הצילינדר איפה שהבוכנה נעה הצילינדר נראה טוב לא חרוט או משהו כזה כנ"ל לגבי הבוכנה מהצדדים שלה.
    הבנתי שאם שסתומים הולכים זה בדרך כלל כי הם התעקמו וזה משהו שאפשר לראות.
    אתה חושב שהחלפה של אטמים ורינגים במידה וכל השאר אכן תקין תפתור את הבעיה?

אכן היה שמן ומים ולפי המכונאי לא היית קומפרסיה כלל ואם אטמים ורינגים יכולים לפתור את הבעיה זה יהיה לי מעולה.
    בנוסף לכך - אני מחפש חלקים דרך האיביי , כל חלק בארץ עולה הון תועפות בצורה לא הגיונית לכן אם אתה מכיר אולי מישהו או איזה שהיא חברה שיכולה לתת אולי מחירים שפויים אשמח לשמוע

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי Elisb צפיה בהודעה
    אתה חושב שהחלפה של אטמים ורינגים במידה וכל השאר אכן תקין תפתור את הבעיה?
    אני לא יודע מה הבעיה,אתה על פניו מתאר שהכל תקין אבל שאין קומפרסיה.
    רינגים לא מתים בין רגע.
    שסתומים יכולים להתעוות מבלי להתעקם,ז"א להתעקם בצורה שקשה לראות אותה בעין בגלל שהם נשארים פתוחים מעט כל הזמן.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אני לא יודע מה הבעיה,אתה על פניו מתאר שהכל תקין אבל שאין קומפרסיה.
    רינגים לא מתים בין רגע.
    שסתומים יכולים להתעוות מבלי להתעקם,ז"א להתעקם בצורה שקשה לראות אותה בעין בגלל שהם נשארים פתוחים מעט כל הזמן.
    אז איך בכל זאת אפשר לדעת מה הבעיה בידיוק? ואיך אפשר לבדוק את מצב השסתומים?
    איך אפשר לבדוק את השסתומים?
    והקטנוע לא מת בין רגע, זה היה בהדרגה למשך חודש או חודשיים בהתחלה התקשה להניע והתקשה יותר ויותר עם הזמן עד שהפסיק להניע