נכתב במקור על ידי
Mortar
אולי זה תלוי באיזה כלי רוכבים, אבל בנסיון שלי, תמיד תמיד תמיד, עדיף להתחיל בבלימה חזקה על האחורי, לחשוב אם רוצים לשנות מסלול, אם כן לזרום לנתיב פנוי ומהר לבלום עם הקידמי גם. כשיש זמן אתה צודק לגמרי וזה מה שאני עושה. אבל אם פות"ש היה עושה את זה כאן הוא היה עכשיו בגבס...
אם מתחילים ישר לבלום עם הקידמי, כל המשקל עף קדימה, תלמד להעביר משקל ולהתמודד עם בלימות חריפות, זה די הכרחי אין אפשרות בכלל לפנות, יש, פשוט דרוש מאמץ גדול יותר וכמובן שלא תוכל להגיע לזוויות חדה (השכבה) ואם שוברים חזק אז יש סיכוי גדול לאבד את הקידמי ולהחליק צריך לעשות הכל במינון הנכון, . והברקס האחורי מאוד חלש ולא משפיע.
עדיף לתת בלימה חזקה על האחורי אתה סותר את עצמך. האחורי חלש אבל אתה מתחיל עם האחורי? במקרים כמו בסרטון כשאין זמן להחליט, מתחילים בבלימה חזקה (וזה רק עם הקידמי) וחלקיק שנייה אחרי להכניס חזק את הקידמי. זאת אגב הסיבה שלא אהבתי את המערכת של הונדה של הבלימה המשולבת, גם במיוחד בכניסה לפניות שרציתי לזרוק קצת תחת ולהשכיב, בכלל בכלל אני לא מעוניין בבלימה ולא הקלה ביותר על הקידמי. הבלם הקידמי הוא החבר שלך בשעת צרה, הוא החבר שלך ברכיבה ספורטיבית, וכשהוא עובד חזק האחורי מייתר לחלוטין את הבלם האחורי כי הגלגל שלו כמעט באוויר. ממליץ לך בחום לקחת קורסי רכיבה, שימוש נכון בקידמי זה בסיסי ואני אישית לא הייתי עולה על 2 גלגלים בלי שאני יודע להשתמש בו כמו שצריך.