ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
יש פה סתירה פיזיקלית... אתה לא יכול "להעמיס" על הבולם האחורי ככל שאתה נותן בו יותר ברקס. הוא נפתח עם הברקס (כל ברקס, לא משנה קדימה או אחורה) ולא נסגר. זה מה שאני מנסה להגיד, ככל שתבלום יותר (לא חשוב עם איזה בלם) לאחורי תהיה פחות אחיזה כי ישב עליו פחות משקל, כי בבלימה המשקל עובר קדימה.

שמע, אני יכול לחפור לך פה עד מחר, אני יכול להביא לך ציטוטים ממקורות אחרים כמו הציטוט הזה:
Applying the front brake and/or chopping the throttle, in contrast, will transfer an adverse amount of weight onto the front tire and test tire traction limits, which could ultimately result in a crash. In all cases, using the rear brake will flatten the bike out and make it steer a small amount slower, but the added stability quickly offsets what’s lost in regards to agility
לקחתי מהאתר הזה http://www.sportrider.com/sportbike-...ing-rear-brake אחרי חיפוש קצר בגוגל.

אבל סביר להניח שזה גם לא יעזור. אז אני אומר תשפוט בעצמך ותעשה ניסוי באיזה כביש מבודד או מגרש ריק. תתחיל בלימה עם הקידמי ואז תוסיף את האחורי ותיראה אם אתה מרגיש את התחת של האופנוע עולה או יורד (אתה יכול להעזר במישהו שיסתכל מהצד ויגיד לך מה הוא רואה אם אתה לא מרגיש שינוי). אתה יכול גם לעשות את הניסוי הזה רק עם בלם אחורי.
או עוד ניסוי שאפשר לעשות. תעמיס את הבלם הקידמי לנקודה שהאופנוע כמעט עולה לסטופי ואז תוסיף את הבלם האחורי. לפי מה שאתה אומר בשלב הזה האופנוע אמור להתחיל לעלות לסטופי. (ספויילר: הוא לא יעלה).