עמוד 41 מתוך 79 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
תוצאות 601 עד 615 מ 1175

אשכול: פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בעוונותינו יש לנו מש פח טומתית מזן קורולה הייבריד שתחת גלגליה עבורו 6000 קילומטר
    היא החליפה את האוריוס שהיא החליפה את ההונדה אינסייט שהחליפה את הג'אז.

כולן זבל הברידי כאשר אחד יותר מגעיל מהשני (האמת שהאוריוס לפחות הייתה קצת יותר חזקה מהקורולה).

האוריוס עברה אצלנו במשך 3 שנים מאה אלף קילומטר במהלכן הוחלפו המצברים של ההבריד.
    לא מעט איפוס תקלות והרכב פשוט מתפרק (פלסטיקה וכו').

חלק מהעניין אני מניח שזו רמת התחזוקה של הרץ שלמעט טיפול אחד במוסכי טויוטה כל השאר היו בכל מני מוסכים אחרים וכמעט אף אחד לא בוצע בזמן (סוג של סינגור על הרכב).

תכלס כיום אין אופי לכלי הרכב.

הרעש הרעל של העופרת והריח של הפיח העיצוב והתחושות הכל נעלם בשם השקר הירוק .
    הוסיפו חטא על פשע ודחפו עזרי בטיחות והגה חשמלי.

אז נכון כלי הרכב מאוד בטוחים בהשוואה לעבר אבל אמינות ויכולת פתרון תקלות שואפת ל0 ( היום הכל עם סורקי תקלות סלנואיד ומחשב)

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    איזה חרטטן יאוואראדי !

אם אתה לא מסוגל להחליף שמן לבד ... יודע מה עזוב. לכוון ידית קלאץ' לבד ונותן למכונאי לעשות את זה
    אז מה זה אומר עליך?

לאחרונה אני חוטא שוב בטיפה ומכאן הפוסט הלא מובן הזה באמצע השבוע אבל
    איך אומר הבעש"ט שיבדל"א הפלג הצפוני? - "המכונה שלך מתקתקת כמו מכונת תפירה"
    והיא באמת מתקתקת. עדיין. רק שצריך (כדאי) להחליף לה שמנים ואני כבר לא בטוח שברגי הפילטר יסגרו מעט הפעם... צריך הליקויילים וזה

ובחיאת רן מה זה מכונת תפירה לעומת שעון?
    ניסית פעם לעשות סרביס לדבר כזה ?

עזוב! לא שמעת על אפל וואטש? עוף על זה אתמול!

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    לפני שנתיים נתת לי סיבוב על הוורסיס. בסיכום אמרתי שהוורסיס מרגיש כמו אופנוע חשמלי ואתה אמרת שבמבי הרגיש לך כמו טרקטור.

זה נשמע שאתה מתגעגע לוימקס או לבימר הישן. בסופו של יום הוורסיס הוא סוג של מנוע חשמלי, עובד חלק ובלי נזילות.

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    לפני שנתיים נתת לי סיבוב על הוורסיס. בסיכום אמרתי שהוורסיס מרגיש כמו אופנוע חשמלי ואתה אמרת שבמבי הרגיש לך כמו טרקטור.

זה נשמע שאתה מתגעגע לוימקס או לבימר הישן. בסופו של יום הוורסיס הוא סוג של מנוע חשמלי, עובד חלק ובלי נזילות.

אבל יש צליל תחושות וריח שאף מכונת כביסה לא תדע לייצר.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה

הורסיס רחוק מלהיות מנוע חשמלי אפילו רחוק מאד, מדהים אותי איך בכלי אחד מסתתרים 2 יצורים שונים בתכלית, רכוב רגוע
    במוד מנהלי לחבר לעבודה או סתם בין נק' א' לנקודה ב' יש לך שותף נפלא אתה גבוה מעל התנועה מספיק צר להידחק לכל מקום
    סופג את התעללות העירייה והכבישים באופן מעורר הערצה ואתה מרגיש בטוח, בטוח לבלום בזמן בטוח להאיץ ולברוח, בטוח לעשות
    הכל, צא לכמה רגעים ותחליט ללחוץ ויש לך לפתע ג כלי שיודע לתת בראש יש לך מספיק כוח לשחק כל משחק שיבחר, בלי רגשי נחיתות.
    אני הכי אוהב שהתנוחה כמעת לא משתנה עדיין גבוה עדיין נוח אבל מתנהג כמו אופנוע ספורט, אוהב לקחת אותו לכבישים הכי טכניים
    ושם להחזיק אות על הגבול של בין מהיר ומאיים מדיי לבין בטוח ורגוע וזה כבר מספיק מהר לכל הדעות.

כשהיינו יותר צעירים היה לנו משחק לזהות אופנוע/רכב לפי צליל המנוע, אח"כ היינו בודקים עד כמה פגענו בניחוש על פי השמיעה,
    זכור לי לטוב הרגשת האופנוע המווברץ ימן שמאל ימין שמאל בבימר ברמזורים או ריח ההתנעה בבוקר של סופי הוספה, כן חלק
    מהנאה שלי מהרכבה זה בדיוק התנהגות המנוע הצליל הריח התנודות, למנוע חשמלי אין נשמה וכולם ירגישו אותו הדבר, אז אם אופנוע
    פונה לכל החושים האלה וקונים אותו בגלל תשוקה להרגשות הנ"ל, לקנות כלי חשמלי זה לקנות כלי בלי נשמה.

...29980 טיפול 30000

הגעתי למוסך מוקדם בבוקר להיות הראשון יחד איתי הגיעו כל החלקים שייעדתי לטיפול:
    פילטר שמן
    פילטר אוויר
    פלאגים
    רפידות בלם ברמבו קדמיות
    מסנן דלק
    כל החלפים נרכשו בחו"ל במחיר של מסנן האוויר שרצו כאן במטרו.

הורדת המיכל הדלק היא פעולה מורכבת בוריס ומחייבת פירוק של הכנפונים והפריינג הראשי ההגעה לפלגים מחייבת פירוק של
    תיבת האוויר הקוהיילים הייחודיים ושליפה עמוקה של מתוך המנוע, החלפת פילטר דלק מחייבת שליפת משאבת הדלק והמצוף
    מתוך המיכל עצמו פירוק משני של משאבת הדלק והחלפה של כל הגומיות והאטמים.

בהתייעצות עם המכונאי הראשי הוחלט מראש כי את הפלאגים אחליף אחרי 18000 אלף ק,מ ביחד עם פילטר האוויר בכדי שבכל
    טיפול "גדול" נוריד מיכל ובכל טיפול קטן רק חלפת שמנים.

מיותר לציין שהפלגים היו במצב מציין והראו עבודת מנוע מושלמת, הרפידות היו בסוף חייהם והחזיקו 30 אלף יתכן והיה אפשר
    למשוך עוד אבל כיוון שכבר היו לי רפידות כאלה החלפתי-מנוף מעצור היד עלה הכמה מילימטרים ומגיב עכשיו גבוה קצת יותר,
    התחושה שרגש הבלימה עלה וניתן לשלוט בו טוב יותר העצמה כרגע זה לדברי המכונאי ככל שהחלקים יקבלו את שטח הפנים שלהם
    העצמה תעלה קצת. הרפידות האחוריות הוחלפו לאחר 18000 ק"מ אם אני זוכר נכון.

כל חלק שפורק מאופנוע נוקה ונרחץ על ידי וכל הטיפול היה תחת העיניים שלי גלוי ופתוח לשאלות.

פילטר הדלק היה שחור ונראה כמו מוצר היגיינה נשי ולא הפילטר המוכר לי, מה שמעיד על איכות הדלק שנמכר כאן. הטיפול לקח כשעתיים
    וכבונוס חוברנו למחשב קאוואסקי לדיאגנוסטיקה, המחשב פירט את היסטורית הטיפולים והיסטורית המנוע מרגע ההתנעה הראשון של האופנוע
    ולא נדרשו כל תיקונים אפס תקלות, אפס חריגות מהגדרות היצרן. מושלם.

רכבתי עליו קצת אחרי הטיפול, מרגיש חלק יותר תגובה טובה יותר וקצת יותר שקט. כל הטוב הזה עלה 850 ש"ח לעבודה ולשמן מנוע מוטול.

אני בהחלט מרוצה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    פנקותו אולי יפנק אותך חזרה.
    שטיפה לקחתותו?
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

30260 ק"מ

"בוא ניסע לכפר הרוא"ה" ככה הג'ינג'ית ביום חמישי בערב. "אומרים שיהיה חם ויפה".

"מה איבדנו שם" (שונא כבישים רגילים ולא הצלחתי למצוא בשלוף כביש מעניין לשם).

"יש המלטה נדירה של כלבי מאלמוט"

"אבל יש לנו כבר שני כלבים" (כרגע שלושה אבל זמני).

"רק לראות"

ב-ט-ח....

סקירה כלילית בגוגל מאפ זה לא ממש רחוק ויהיה חם וכייף, וג'ינג'ית שמחה זה ברכה...נרכוב.

בדיקה עם א'... יצטרף, למרות כל דברי הכפירה תן לו הזדמנות והוא על האוכף, עדיין לא יודע כמה זה בוער בו.
    כביש 1 עובר מהר הנאה מלאה וניידת עצבנית שצועקת לי ברמקול בירידות של שער הגיא, לא הבנתי מה אבל
    הורדתי מהירות, תדלוק, ניפוח צמיגים מפגש עם א' ויאללה לדרך, כביש 1 עוד סביר אם אתה משחק סלאלום עם
    הפחיות שעל הכביש, כביש 4 סיוט מצלמות מהירות כל מטר תנועה מגעילה וא' נעלם באופק בלי חשבון לכלום.

את החזרה החלטנו לעשות דרך השטחים כביש אלון ומזרח ירושלים, עדיף על פני הכבישים המשעממים הרגילים,
    הכבישים פתוחים רחבים נהיגה כפרית, אבל הנוף השקדיות והירוק...מדהים, גם הכפר חאוורה מזכיר את עזה...
    אגב הבטיחו יום חם...אז הבטיחו.

בטח זעקו ברמקול מה העניינים אח שלי.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

30400 ק"מ

כבר שבוע ידענו שביום שישי יהיה יפה, אף אחד לא סיפר לנו כמה יפה יהיה, הג'ינג'ית הייתה עסוקה והדיבור עם
    א' שיוצאים מוקדם חוזרים בצהרים, אז א' לא שכח להתנהג כמו א' והמוקדם נהיה טיפה מאוחר והחיפוש אחרי כביש
    ריק מהנה פתוח ורחוק מעיניים לא נכונות הופך קשה יותר, חזרנו למסלול האהוב, המסלולים שלי מורכבים מחיבורים של
    כמה מסלולים לטיול אחד, הכי פשוט לקחת כמה כבישים אהובים לצרף אותם לחבילה אחת ויש לך קלף מנצח.

כביש אלון שבות צומת האלה הוא כביש אלוהי נשכח, אחד הכבישים הכי מפוספסים במדינה וזה הופך אותו למושלם עבורי
    סיבובים של פעם, נוכחות של רכבים מצומצמת ונוף תנכי ישן ועתיק.

כשאני נועץ את הגלגל הקדמי עמוק לתוך האספלט ונותן הכל מתחבר התחושות מהבלמים החדשים בקדמי כל כך טובות
    עד שאני מאבד כל שמץ של חשש, ומהצד האחורי אני חייב להזכיר לעצמי כל הזמן, שהצמיג בסוף חייו הקצרים.

איפה שהוא בין הישרות לפני המחסום שמעתי צליל לא מוכר משהו בין דריסת פחית שימורים לתחושה לא ברורה שנעלמה
    מיד כשהופיעה, האופנוע מתנהג כרגיל ואני ושלום חנוך שרים בקסדה, עצירה במחסום מחליפים כמה מילים עם החיילת וממשיכים

אור כתום מופיע לי על לוח השעונים....הופה התראת ABS...לחיצה על הבלם האחרי מאששת הגלגל ננעל אין התערבות מערכת
    מכבה את האופנוע ממתין חצי דקה מדליק ההתראה נעלמת וחוזרת שוב אחרי כמה מאות מטרים.

המחשבות רצות, להספיק למוסך לבדיקה לפני שסוגרים יום שישי, יום קצר צריך להספיק, א' מציע לבדוק בעצמינו מבט ראשון לכיוון
    החישן והבעיה נחשפת...חוט ברזל שהסתובב חופשי על הכביש נלכד בגלגל האחורי והסתבך סביב הציר משני צידי הגלגל,
    המערכת הייתה מספיק חכמה להתריע, בדיקה מקיפה מגלה גם כי החוט שימש כגיליוטינה וערף את החלק התחתון מתחת למספר
    הרישוי ומחזיר האור וכיסח את המחרשה.

לקח לי כמה דקות טובות לשחרר את החוט וההבנה שאולי אם הייתי נוסע יותר לאט החוט היה יכול לנעול לי את הגלגל האחורי,
    ואולי בעצם רק המלאך השומר שלי כיוון את הדברים. כיוון שהייתי חדור מטרה לשחרר את הנבלה, ומרוכז בעניין, שכחתי לצלם.
    חדיי העין יראו זאת בצילום המאוחר יותר.

החוט שוחרר הנזק למזלי רק במחרשה ושום דבר אחר מסביב לא נפגע, בדיקה קצרה מגלה שכל המערכות מאופסות אין התראות
    ומערכת ה-ABS עובדת כנדרש, כבר בעצירה הראשונה בבית ג'וברין א' שולף את מספרי החלקים הנדרשים להזמנה ומהשטח יוצאת
    הזמנה למחרשה מקורית חדשה 73$ עוברים מאי פה לאי שם ועכשיו צריך לחכות...

השמיים מחייכים הירוק כואב בעיניים הפריחה מרשימה והשקדיות לבשו לבן ככלה בחופתה המון מים ציפורים וכל האופנועים יצאו
    החוצה כולם!

עוד סיבוב בהרים ועוד אחד והביתה למנוחה...היה אש!

נערך לאחרונה על ידי השושנים; 29-02-2020 בשעה 08:40.

31111 ק"מ

כן קורונה לא קורנה מזג האוויר בשבעות האחרונים לא מעודד לרכיבה, רצף של שבתות אפורות גשומות הגורמות לג'ינג'ית ולי להתכרבל
    בבית מול הסדרות האהובות עלינו והפינוקים, את מנת הרכיבה שלי אני משתדל לקבל בדרך וחזרה מהעבודה, או סיבוב גנוב פה ושם,
    תמיד מהדרך הארוכה, האפור עושה לי סוג של מועקה בלב, ודומה כי דווקא ברגעים שהשמש מציצה מבין העננים או מראה של פיסת שמיים
    כחולים אפשר להתמודד עם הכל.

שני הטיולים שלנו לחו"ל זה לנרווגיה ומחליפו בפירנאיים נכנסו להקפאה עמוקה עד יעבור זעם, אני עדיין משפץ את שניהם על מנת שיהיו
    מוכנים ליום פקודה אבל זה יותר מתסכל.

תקופה משונה ולא פשוטה, בלי תכנון לעתיד והווה מלחיץ...

להווה מזווה מלא ביבשים קופסאות שימורים תרופות דלק גנרטור מגבונים לחים מים מינרלים מים בג'רי'קנים זרעים של ירקות פירות וכדומה.
    לעתיד
    נשק חם סכינים וקונג פו פנדה.

ימים מוזרים ללא ספק

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

31805 ק"מ

"יום אחד זה יקרה
    בלי שנרגיש, משהו ישתנה
    משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו
    ולא יהיה ממה לחשוש.

וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד
    זה יבוא בטוח בעצמו
    כאילו היה שם תמיד
    וחיכה שנבחין בו"

(ריטה)

ימים לא קלים, רכיבות כמו של פעם כבר לא עניין של מה בכך, כבר כמעט שכחתי מתי תדלקתי בפעם האחרונה, ביום ה' הבהבה
    לי נורית ההתראה על סוף מיכל הדלק, חיכיתי עוד יומיים. החלטנו שמשחררים קצת יוצאים לאוויר הפתוח, הבחירה הייתה טבעית
    עבורי בשבילי בתקופה הזאת רק טוסקנה שכאן בישראל אומר חבל לכיש, כבישים באיכות טובה נוף אביבי פתוח, בעלי כנף, שדות
    חרושים והרבה הרבה תחושה של חו"ל.
    א' ו-י' הביאו את דור ב' אצלנו זה הג'ינג'ית ואני, הכל היה עמוק יותר, הגוונים, המוזיקה בקסדות, האוויר הקריר, הציוד החדש שיושב
    עלי בול הכל התחבר. לא רכבנו מהר, א' התלונן שאני מזקין, זאת לא הייתה רכיבה לפתיחת המנוע, זאת הייתה רכיבת טבע נוף
    ושחרור, והכל השתחרר באחת, נתנו דרור לעצמנו ליהנות, לראות, להרגיש שוב מחדש, עד גבול הראייה, בלי שום חשבון בכבישים
    האהובים, ברגע האחרון של האביב לפני החום הגדול, רגע לפני שהירוק הופך לחום וקש.

היה פצצה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    שורה תחתונה,
    אם נציגי החוק מפרים את ההנחיות בריש גלי, אין שום סיבה שפשוטי העם ימלאו אחריהן.
    חבל רק שחברים שלי איבדו את מקור הפרנסה שלהם, ושהורי לא יצאו מהבית כבר חודשים. היינו יכולים מלכתחילה ללכת על המתווה של לס.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אף אחד לא הפר שום דבר. מותר לצאת מהבית למטרות שאושרו... ומהשבוע גם קניות זו מטרה מאושרת.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני אשמח לפתח את זה בשרשור אחר.