22850 ק"מ
יש רגעים בחיים שפשוט בא לך להיגרר, לאבד שליטה לתת לאחרים להוביל לתכנן ואתה רק שם, פקק שעם צף על המים והרוח מנווטת, הג'ינג'ית
הודיעה שלא תהיה בשישבת בבית, לי לא התחשק להתייבש סתם בבית הודעתי דיגיטלית שאני פנוי להרפתקה, א' נענה לאתר נתן כיוון, אני
לא בדקתי בציציות, מאוחר בלילה הג'ינג'ית אמרה שהיא מצטרפת, יותר טוב.
"לאן?"
"אין לי מושג ילד הפלא תכנן, יש כביש אלון, יש נוף גלבוע וחזרה..."
"סבבה"
"אבל יוצאים ב-05:30"
"אחלה, אחליט בבוקר על הדקה"
0445 אני מרתיח מים, 0500 הג'ינג'ית שותה איתי את הקפה, ילד הפלא משמיע קול, גם לוקי מצטרף בכחול, אז צירפנו גם את קידוזו, שיהיה
לו חבר, רוב מעגל הרוכבים שלי בוגרי פולגז...
יציאה מקודמת קריר, 06:00 אנחנו בנק המפגש, ילד הפלא הקדים אנחנו אחרונים...(נאור הקדים ביום) תדלוק אוויר קפה ולדרך, כביש אלון חייב
להיות אתר חובה לכל אופנוען לחייב רכיבה שם לפחות 4 פעמים בשנה.
ממש בהתחלה הכביש תוקף אותך בסיבובים מהסרטים, פשוט תענוג, עצירה ראשונה במצפה סרטבא, לא יהיו הרבה עצירות כאלה...
כביש אלון נגמר מהר מדי, ריק מאתגר ומרשים האוויר עדיין קריר, עצרים שו לעל כביש 90 הפלא צמא ויש מלון:
לא היה טעים, ממשכים לנוף הגילבוע כבש מדהים נוף מרשים תענג, ופיתאום בום....עפולה.
תחנת דלק, אין אנשים בעפולה ואין כלום פתוח, לוקי חוזר בדרך הקלה, יש תוכניות...גם קידוזו עוזב קצת אחרי, הפלא ממשיך במרץ נעורים,
קצת שטחים קצת בית אריה ע"י מודיעין כבר אין לי אוויר. רוצה רק להגיע, זה המחיר שמשלמים כשלא בודקים מסלול.
העייפות נותנת אותותיה רגע קל של חוסר תשומת לב והרמזור במודיעין מתחלף לצהוב מגביר מהירות לעבור, ספק אדום ספק עברתי ויש מצלמה
נקווה לטוב...
צהרים עוצרים בתחנה הישנה לאכול הביתה ולישון, שש שעות רכיבה מעט מדי עצירות.

ציטוט ההודעה בתגובה