ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
23600 ק"מ

הטיפול מתקרב, אני שמח רוכב ואוהב לדעת שהאופנוע שלי מקבל יותר ממה שהוא צריך, זה משרה עלי מאין שלווה כמו ההרגשה לאחר מקלחת מרעננת,
זה לא שהייתי בלתי נסבל ומסריח אבל עכשיו אני פשוט מרגיש נקי.

רוכב וחושב איזה מצב בלתי נסבל נהיה בכבישים, פעם מזמן אהבתי לאחוז בהגה, עשיתי קורס נהיגה מתקדמת בחו"ל, הרבה לפני שזה היה פופולרי
בארץ, אפילו זכיתי בכמה גביעים אהבתי לנהוג אבל הכביש היום בלתי נסבל, מפקק לפקק מנהג גרוע אחד לעשר אחרים, הנהיגה הפכה סיוט, והרכיבה
בתנועה גם, הוסף על זה את מזג האוויר החם והמאובק ואתה מוצא את כל הסיבות שבעולם להישאר בבית עם המזגן, מערכת השמע, והכלבים.

אומרים לי שהגיל הפך אותי לקשה יותר, בלתי מתפשר רגזן, מצטער חברים זה לא אני זה העולם, כן יש דברים שאני לא אוותר עליהם בכל מחיר,
כן אני אעיר ואלחם על מה שחשוב לי, כי החיים קצרים מדי להתפשרויות. מצד שני למדתי לדפדף הלאה, לדלג מעל מה שלא מעניין אותי או לא חשוב
לי, אני מתרכז רק בדברים שעושים לי טוב, משתדל לעבור מעל הרע.

האופנוע מרגיש לי טוב יותר משהיה חדש, מעולם לא חוויתי את ההרגשה של אופנוע "נפתח" שמעתי את הסיפור הזה והתייחסתי אליו כאל אגדה
אורבנית. בפועל ככל שהוא צובר ק"מ הוא הופך לחלק יותר שקט יותר, כל רעשי הרקע האופייניים למנוע חדש הולכים ונעלמים, הגיר שקט יותר המנוע
רץ קדימה מהר יותר. תחושה נהדרת כשמצטרפת אליה ההנאה מהקסדה החדשה.

הכי מבאס אותי זה נושא הניקיון, כל מי שגר בבניין דירות ללא נק' חשמל או מים יבין אותי, לרדת עם ציוד הניקוי מקומה רביעית זה לא נוח וגורם מכבה
בפועל יוצא שאני דוחה את הניקיון בכל פעם מחדש. וקשה לי לראות אותו מאובק.

החיים רצים, שמחה מתערבבת בעצב ודאגה, אבל זה מהות החיים.
בפורום הרכבים , כתבו על מכשיר לשטיפה עם סוללה.
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...1&share_type=t

Sent from...