נאור, אי אפשר להתכחש לאותות הזיקנה. ירדתי לשש פעמים סקס ביום ומדי פעם אני מצונן. למה אתה חושב שיש לי אופנוע, כי אני הופך שוב לטיפשעשרה?
אתה בדרך כלל לא מפספס אבל כנראה הגיל...
אני מדבר על האופנוע החיים ואני, אני זה גם הגיל שלי, כן זה היה בסדר לקנות עארק בחנויות בלבנון כשהייתי בן 20
כאילו אני באבו גוש, וזה בסדר גם להתלונן שכואב לי לפעמים הגב אחרי רכיבה הגונה, זכיתי בזה בכבוד.
זה יכול להסבר למה דווקא המבוגרים הם הפחות מפונקים מבין רוכבי האופנוע, וזה מסביר למה המעבר מאופנועי ספורט
שקר, לאופנועים "של זקנים".
מי שחושב שיש לו את הנוסחה המנצחת להישאר צעיר לנצח, אקטואלי תמיד, ללא בגידת הגוף, וראשון במירוץ
טועה מאד.
מצורפת תמונת אילוסטרציה, כל מי שבוחר להזדהות עם אחת מהדמויות עושה זאת על אחריותו האישית.
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
המורכבת דומה לך שושנה.
זה כנראה שהיית (צ)שעירה בת 17.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
השבוע בפינת המדע המדוייק:
אם איסטווד הצעיר היה רוכב על אופנוע, איזה יצרן וחברה מהעידן העכשווי היה מעדיף?
יפני
איטלקי
גרמני \ אוסטרי \ שוודי
אמריקאי
בריטי
תשובות מנומקות בלבד.
כמו צ'אק נוריס רק יפני
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אם לשפוט על פי ניסיון העבר וכוכבים אמריקאים נוספים אין לי ספק שיש לו פינה חמה לבריטים:
אבל הוא גם פטריוט אמרקאי וחובב נשים יפות:
אני הייתי הולך על זה:
![]()
https://www.visordown.com/news/gener...mhlvhhBJvTrnh4
קאוואסקי חושפת מערכת הזרקה כפולה, ורסיס 2021 מישהו מהמר?
לפעמים כשרואים דברים כאלה מתחשק לך ...
29970 ק"מ
תקופה מאתגרת, הג'ינג'ית ואני כמעט ולא נפגשים בגלל שעות עבודה לא מסונכרנות, זמן הביחד היחידי הוא בסופ"ש בעיקר בשבת
יש שיגידו שזה מתכון טוב לנישואין אני פחות אוהב את זה.
חורף גשם ויציאות הרכיבה מצטמצמות למינימום ההכרחי וזה תופס אותי לא טוב, מחפש לרכוב קצת ולא תמיד מסתדר בתמהיל של
הקבוצה והצרכים של כל אחד ואחד.
כך שבסופ"ש האחרון יצאו א' נחוש בנפשו להוכיח לעצמו שהוא עדיין, וי' נחוש להוכיח שהוא כזה לצפון בעוד הג'ינג'ית ואני התכרבלנו לנו
מול הסדרות בטלוויזיה מבנין שלווקינגים היה יותר קר.
אבל אי אפשר בלי, אז כשנפלה בידי ההזדמנות לצאת לרכוב ביום חול בדרכי מאי פה לאי שם, החלטתי לקחת את הדרך הכי ארוכה ולחזור
עליה פעמיים, רצו אלוהי המוטוריקה ודווקא הכבישים שלי היו ריקים ממכוניות, ואני רכבתי בקצב שלי, שלי בלבד, בלי מראות והחשש שמישהו
ינסה להחזיק קצב שלא מתאים לו ובלי להיגרר לקצב של מישהו אחר פשוט אימון רכיבה מהירה לבד, וואוו זה היה משחרר, לאט לאט החלודה
והבוץ נשרו מהאופנוע והרוכב, הביטחון עלה ואיתו זוויות ההטיה על כביש רחוץ ונקי.
ואז זה קרה, מישהו על טרייסר 900 עוקף אותי בעלייה מכיוון צומת כרם לנס הרים, והוא רוכב טוב, קו מושלם, לא נוגע בבלמים ומהר ואני נדבק
אליו, נחוש לא לאבד אותו, זה לא היה קל... מה שאני יודע עליו שהוא גר בק' ענבים יש לו כלי אפור והוא רוכב טוב...נפרדנו ע"י ירושלים, אח"כ
הצטערתי שלא לקחתי ממנו טלפון ושם.
חזרתי שימנתי שרשרת וחזרתי למציאות היה מוש....
השבוע טיפול 30000 מורחב, כל החלפים נקנו בחו"ל הטיפול תוכנן מזמן הישארו בסביבה.
![]()
א' לא ניסה להוכיח כלום וי' ניסה לעמוד בקצב.
וזה אני רושם ממקור של ברווז.
מה שלך שלך
אל תנכס את זה לאחרים.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
באחד השרשורים האחרים הותקפתי בגלל "השנאה" שלי לקדמה למנוע החשמלי ולשאר זה מה שעניתי וזה מה שאני חושב:
(העברתי לכאן כי השירשור שם לא יחזיק הרבה)
ה-פ-ו-ך(לגמרי הפוך)אני מתעב, לא סובל, נהיה לי רע מכלי חשמלי לא בגלל מה שהוא, אלה בגלל האהבה שלי למנועים מכניים, כן כל מה שלכם
שינאה זו מילה גסה,
נראה חסרון, אצלי זה יתרון אדיר, כן אני אוהב את המכניקה הבסיסית על כל חסרונותיה כן אני אוהב את הריח את החום, את הנשמה. בעיניי זה פלא.
בעיניי לגלות תקלה מכנית ולדעת לפתור אותה זה פלא וככל שהמנוע ישן יותר זה יותר טוב, כי זה קסם בעיניי, שלפני יותר ממאה שנה היו כאלה
שהצליחו מכלום לייצר את הדבר המופלא הזה, כן אני מתחבר לקדמוניות, למאפיין האופנוע כי כשאתה רוכב על בימר את רוכב על מנוע בוקסר, כשאתה
על דוקאטי יש לך מנגנון דזמו וייללה מקפיאת דם מהמנוע שאופייני רק להם, אתה רוכב על הארלי יש לך מנוע וי ענק שפועם באטיות מרשימה.
איזה כלי (כלי כי זה לא אופנוע) כלי חשמלי ייתן לך את האופי והשוני?
למנוע אמיתי יש המון חסרונות, המון, אבל יש לו אופי אמתי והוא מה שמפריד ומבדיל בין אופנוע לאופנוע.
דור ה-Z (זין) מקדש את היעילות והחיסכון בשם משחקי המחשב האינטרנט המהיר ותרבות האינסטנט פאק איייט.
תנו לי מנוע ישן נוזל ועם הרבה אופי כי זה מה שאני אוהב. אתם תשבו לכם באיזה בועה ותתלהבו ממנוע מכונת הכביסה שלכם.