34089 ק"מ
שש דקות (6)... מה אתם יכולים לעשות בשש דקות? נתחיל בזה שמדובר בעוד שש דקות בבוקר, קמת בזמן הדלקתם את הקומקום ונגשתם
לצחצח שינים ולהתרעננות בוקר, שתיתם קפה הוצאתם את הכלבים, חזרתם שוב לשירותים התארגנתם על הציוד התלבשתם יצאתם הגעתם בדיוק
בזמן למצוא שם...אף אחד, עוצרים מצלמים בתסכול את האופנוע, מקשקשים עם רוכבי האופנים, אופנוע אחד שואל עם הכל בסדר, ואז באיחור
קבוע צמד הכוסיות א' וי' מגיעים כאילו הכל הסדר....עכשיו תחשבו אם הפלישה לנורמנדי הייתה מתעכבת בשש דקות, או החיבור לתחנת החלל היה
באיחור כזה כאלו באנו לבלות...אבל ככה זה שאתה מטייל אם כאלה שהיו ג'ובניקים בצבא...
מזג אוויר בבוקר מושלם בי-ם קרירות נהדרת ואופנוע שעובד מושלם, כבישים ריקים וגל ירוק, מוזיקה באוזן אי אפשר לבקש יותר אולי רק שיגיעו בזמן.
כביש צובה רמת רזיאל בית שמש משחק טבעי מתחת לגלגלים, המהירות גדלה והשימוש בבלם מצטמצם ככה הכי טוב ואין רכבים על הכביש רק רוכבי
אופנים, הצמיגים החדשים עושים עבודה נהדרת בקצוות הצמיג תחושה של שמירה מצוינת על הקו תגובות כידון זריזות ואני נהנה מכל רגע. יותר מאוחר
א' יגיד שהוא לא אוהב כבישים מפותלים עיוורים. י' מחפש כוח. דבר נוסף ששמתי לב מאז הרכבתי את הצמיגים שאני נהנה יותר לפתוח עד מחוזות
המנתק בלי להוריד גז, זה נחמד לשלוף את כל הסוסים מהאורווה ולנקות פיח מהשסתומים ויש כבישים שנועדו במיוחד לזה. מספיק להגיע הביתה בשעה
מוקדמת יחסית יש עכשיו את כל היום, לעשות כל מה שרוצים אבל עדיין אי שם חסרות לי שש דקות!
רכיבת שבת אבל התחושה שמשהו חסר:
![]()

ציטוט ההודעה בתגובה