זה אדם שצריך לעבור אצלו קורס...
הקורס יקרא, איך לעשות כסף מחול ובדרך להשתלט על השוק.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
גדי אבירם (62), האיש שהקים את מטרו מוטור לפני 37 שנים וניהל את החברה ביד רמה, פורש מניהול החברה; את מקומו יתפוס תומר קומרוב (38), ששימש כמשנה למנכ"ל.
http://fullgaz.co.il/?p=129401
זה אדם שצריך לעבור אצלו קורס...
הקורס יקרא, איך לעשות כסף מחול ובדרך להשתלט על השוק.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אני חושב שהקורס ייקרא - "השירות - לא חשוב כמו שחושבים" - לדעתי ביום פתיחת הקורס, לא יגיע שום מרצה.
זה גרוע כי אין מי שיעניש את השודד
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
לכל המלעיזים כאן, אופנוע זה לא מוצר צריכה בסיסי,זו מותרות בין אם תרצו או לא, אף אחד לא שם לכם אקדח על השולחן והכריח לכם לקנות אחד.
יכלתם באות המידה לנסוע באוטובוס,לעמוד בפקקים, לרכב על אופניים בסינגלים בשטח, לצאת שעה וחצי מוקדם יותר מהבית.
דברים כיפיים סך הכל.
לא מזלזל לרגע בתלונות הלקוחות והרוכבים אבל לפי דעתי הבן אדם אסטרטג טוב או בעל חוש עסקי מפותח או ממש ממש בעל מזל.
הוא דיי שולט בשוק, 2 ברנדים מאוד גדולים של אופנועים ועוד אחד של קטנועים.
אז למרות השרות הלקוי יש בו משהו מרשים.
לגביי כל מיני הערות של אף אחד לא חייב לקנות ממטרו, זה ברור שלא חייב אבל כשהיבואן מחזיק כ40% (סתם מספר) מהשוק והשוק בארץ דליל לא נשאר יותר מידי אופציות.
אין סיבה שאם אדם מסוים קנה ממיטב כספו כלי חדש וכחלק מהתשלום שילם על שירות ואחריות לא יקבל שירות הולם ומקצועי.
אין ספק שגדי אבירם הוא אדם בעל חוש עסקי מפותח, שניצל אותו עד הסוף,
אני לא יודע מה היה בענף במשך 37 שנים, אני מתעניין ומסתובב רק במשך 14 שנים.
וכן במשך 14 שנים מטרו הובילה על כל המתחרה העיקרי שלה בצורה ברורה, האם מדובר על חוש עסקי של גדי אבירם? או פשוט מזל שבליין הדגמים המוצעים של מטרו תמיד היו רבי מכר לשוק הישראלי?
אני מאמין שבעיקר הראשון,וגםקצת מהשני...
אני זוכר באופן מאד ברור את משפחת ה-500 של קוואסקי (ER, EN, KLE, GPZ) כמובן שגם ה-GS היה פופולארי, אבל לדעתי המשפחה המורחבת מכרה הרבה יותר.
אני זוכר את הפופולאריות הפסיכית של ג'וירייד 125 ו150 (- קטנוע מנהלים בזול) ואחר כך ג'וי מקס, טי מקס כמובן ועוד דוגמאות....
איך שהוא ההרגשה הייתה שאבניר תמיד צעד אחד אחרי מטרו...
הטעם המר הוא כמובן השירות....שגם אני נכבתי מחוסר מקצועיות פשוט פסיכי, אז כשאמרתי בקור רוח שאני מבטל עסקה והולך לקנות ויסטרום מעבר לדלת, כמו שנאמר לי באישור חריג ממר אבירם עצמו תקנו את העוולה ביום שישי ...
בכל מקרה בהצלחה למנכ"ל החדש, מקווה שידע לשלב הצלחה עסקית עם הרמוניה עם לקוחות החברה.