עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 19 מ 19

אשכול: בקשה לעזרה - בחירת אופנוע למתחיל בשטח

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    אופנוע בין פחות משלוש שנמכר בפחות מחצי ממחיר חדש (ו-13 אלף ו-30% מתחת למחירון), צריך להדליק נורת אזהרה.

ייתכן שרכבת על האסקי 250 בכביש, גם אני עושה קטעי קישור מדי פעם על ה-125, ויש אפילו מישהו שעשה את הדקאר של שנה שעבר על 125.
    זה לא אומר זה מומלץ או כדאי.
    אלה אופנועים מקצועיים עם שחיקה גבוהה וטיפולים צפופים. לרוכב ממוצע שעושה כשתי שעות מנוע בסוף השבוע, להוסיף 1-2 שעות מנוע בשבוע רק על הדרך לשטח,
    תכפיל את הטיפולים הקטנים ותקצר חיים של מכלולים אחרים (צמיגים למשל) ביותר מזה.
    אם היה הגיוני לרכב על אופנוע אינדורו מקצועי בכביש, קטוגריית הדו"ש היתה נכחדת.
    למי שאין כסף שלא יכנס לתחום הכל יקר. לגבי המחיר יש הרבה אנשים שלחוצים לכסף אנחנו בתקופת מיתון קשה אולי אתה לא מרגיש את זה ולכן המחירים יורדים מאוד גם בפחיות. אם כבר קונים עדיף משהו טוב כדי להנות. בקיצור כל אחד דעה משלו

Member הסמל האישי של exc
    רכבתי לא פעם ולא פעמיים עשרות פעמים וקמ' בכביש בכלי שטח חבוט שנת 08.
    זה לא הכי נוח כי הוא בנוי לשטח לא כביש ,אבל אפשרי הכל עניין של הרגל .
    מבחינת בלאי למנוע המנוע חי וקיים עד היום שום נזק לא קרה לו.
    מכסימום מחליף שמן בתדירות גבוהה יותר .
    מה גם שיש אופנועי שטח שמוסבים לסופרמוטו המנוע אותו מנוע
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    אופנוע בין פחות משלוש שנמכר בפחות מחצי ממחיר חדש (ו-13 אלף ו-30% מתחת למחירון), צריך להדליק נורת אזהרה.

ייתכן שרכבת על האסקי 250 בכביש, גם אני עושה קטעי קישור מדי פעם על ה-125, ויש אפילו מישהו שעשה את הדקאר של שנה שעבר על 125.
    זה לא אומר זה מומלץ או כדאי.
    אלה אופנועים מקצועיים עם שחיקה גבוהה וטיפולים צפופים. לרוכב ממוצע שעושה כשתי שעות מנוע בסוף השבוע, להוסיף 1-2 שעות מנוע בשבוע רק על הדרך לשטח,
    תכפיל את הטיפולים הקטנים ותקצר חיים של מכלולים אחרים (צמיגים למשל) ביותר מזה.
    אם היה הגיוני לרכב על אופנוע אינדורו מקצועי בכביש, קטוגריית הדו"ש היתה נכחדת.
    הטעות שלך היא שאתה משווה 125 דו"פ למרובע מודרני
    המרובעים המודרנים מאוסטריה ללא קשר לצבע (הסקי או קטמ) קרי 350 ומעלה לא רואים ממטר רכיבות כביש גם של שעה ויותר. אתה תרגיש את זה בתחת, את האופנוע זה לא מעניין. זה כן יעלה לך בצמיגים, בשעות מנוע, ובקילומטרז' כללי על השעון. מבחינת המנוע והמכלולים - אתה לא ממש מזיז לו כל עוד תרכב בסל"ד סביר ולא מצערת פתוחה לחלוטין (וזה לא ממש בעיה אם יחסי ההעברה לא גבוהים בטירוף כמו בדו"פ 125, ההילוך השישי בגיר של מרובע 350 ומעלה מאפשר אחלה שיוט).
    אני רוכב על כלי אנדורו מקצועי לא יום יום אלא בסופ"שים, אבל אין סיבוב של פחות מ200 ק"מ כאשר כמעט תמיד יש כמה עשרות ק"מ על אספלט וכבר יצא לי יותר מפעם לעשות איתו רכיבות מאוד ארוכות על הכביש.
    לכן שוב, כל עוד זה מרובע אוסטרי מודרני וכל עוד אין לך גג"שים עם יחסי העברה מגוחכים מבחינת המנוע לא תהיה בעיה כל עוד לא תרכב עם מצערת פתוחה לחלוטין וסל"ד בשמיים.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 29-03-2018 בשעה 22:48.

Member הסמל האישי של exc
    אפשר לנסוע חופשי באופנוע שטח בכביש ,אני נוסע בכתום 530 גם בכביש בגלל שיש לו כיף של פתיחות אדירות מטפס ל100 120יכול ליותר בקלות אבל אני יורד ל90 ,כי במהירות כזון הכידון מאבד יציבות האופנוע עצמו מתנוףף כמו נייר לא מומלץ ומסוכן .אין בלאי למנוע המנוע עצמו תוכנן לאגרסביות יתרה לרייסינג מה זה רייסניג אין דברים כאלה הבלאי היחיד זה לקוביות בצמיג .
    אז אפשר לנסוע במהירות סבירה מהסיבות שרשמתי כך שבלאי לא יהיה גם כך.
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה