תראה,
לדעתי (וללא גיבוי במספרים), רכב קטן וחדש יחסית (נניח נפח מנוע עד 1200, שנת 2013 ומעלה, בטח אם ידני) יהיה זול יותר מאשר אופנוע.
מצד שני אופנוע יהיה מהיר יותר על הכביש (ולא מבחינת מהירות רכיבה, אלא בגלל שיקולי פקקים) ויחסוך לך לפחות שעתיים מיותרות על הכביש ביום.
בנוסף, אופנוע יהיה מהנה הרבה יותר לעומת רכב קטן שבכל רגע בפקק אתה תרגיש את החיים שלך מתבזבזים לחינם. תוסיף לזה את עניין הסיכון, ואת תנאי מזג האוויר.
אם תחליט ללכת עת דו''ג הייתי ממליץ לך ללכת על כלי בנפח גבוה ככל שתוכל, כי 140 ק"מ יומיים זה לא מעט, ואופנוע קטן (בטח כזה בלי מיגון רוח) יתסכל אותך לאורך זמן.
אני רוכב על cb500x על בסיס יומיומי, אמנם בסביבות ה 30 ק"מ, ונראלי שלא תהיה לו שום בעיה להתמודד עם המשימה, כנ''ל גם כל ה 650 סמ"ק המוגבלים.