עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 42 מ 42

אשכול: יעוץ משפטי - קנס על נסיעה על מדרכה.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי 400SM צפיה בהודעה
    למה לא?
    כי לפי הבנתי חנית על המדרכה. ->

עליתי על המדרכה וחניתי.
    אם לא חנית על המדרכה אז אולי באמת לא בצעת עבירה.
    עלית על מדרכה. האם זה היה בכדי לחצות אותה ולחנות במקום שמותר לחנות בו? אם כן, ייתכן והחוק לצדך. אם לא אז ייתכן שביצעת עבירה.

Senior Member
    כמובן, שאם בחור היה טורח להביא תמונה, לא היה צריך לנחש. איך בדיק שופט אמור לנחש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    לקטנוע/ אופנוע מותר לחנות בחניה של אופניים כמו שיש בתל אביב?
    כזה
    https://www.tel-aviv.gov.il/Publishi...le_parking.jpg

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    לקטנוע/ אופנוע מותר לחנות בחניה של אופניים כמו שיש בתל אביב?
    כזה
    https://www.tel-aviv.gov.il/Publishi...le_parking.jpg
    אתה שואל ברצינות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    אני אחדד, מקבלים על זה דוח/ קנס?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כן, במקומות מסוימים.

Member
    הקפצה לטובת עדכון.
    אז היה המשפט. זכיתי.
    ימי עבודה שהפסדתי 0. בבקשה להשפט ציינתי כי אני רוצה להשפט בצהריים כי אני עצמאי. בית המשפט התייחס וקיבל את הבקשה.
    כסף שהרווחתי (לא הפסדתי לדייק). 250 ש"ח. האם זה היה שווה את זה? אכושרמוטה כן. כי זה לא העיקרון של הכסף. זה החוסר צדק שלא הסכמתי לקבל.
    אז מה המוסר השכל? אתם חושבים שאני ארשום משהו בסגנון "לכו עם האמת שלכם". אז לא, זה היה ברור מאליו. המוסר השכל האמיתי זה פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. כי כל מי שהגיב פה ואמר שלא כדאי ללכת להשפט (כל אחד עם הסיבות שלו), הוא הפראייר האמיתי כאן. אז אני רק יכול לאכל לאותם אנשים שתמשיכו לשלם כל פעם שדופקים אתכם בצורה כזאת או אחרת ואז תאשימו את כל העולם ואחותו על יוקר המחיה/שקשה לסגור את החודש ועוד. אבל בסופו זה הסיבה שכל החרא הזה קורה. במקום שאנשים יקומו וילחמו בכל גוף ציבורי/ממשלתי/שקר כלשהו על זה שדופקים אותם, הם פשוט מקבלים את זה.
    אבל כמה שבתי המשפט יתחילו לקבל יותר בקשות להשפט ויקרסו, בסוף האצבע הקלה על ההדק תהיה חייבת להשתחרר. כי נכון להיום המצב נוראי, ואני רק יכול להפנות אתכם לכתבה הזאת:
    http://fullgaz.co.il/שיטת-מוצלאחי-לביטול-דוחות-תנועה/
    גם אם חלקים ממנה לא רלוונטים. הפסקה האחרונה עדיין נכונה.
    בכל אופן, PEACE IM OUT
    נערך לאחרונה על ידי 400SM; 12-09-2019 בשעה 21:35.

Junior Member הסמל האישי של מתן16
    טוב לשמוע...כמה לקח כל הסיפור ? שנה?

Member
    הקפצה לטובת עדכון.
    אז היה המשפט. זכיתי.
    ימי עבודה שהפסדתי 0. בבקשה להשפט ציינתי כי אני רוצה להשפט בצהריים כי אני עצמאי. בית המשפט התייחס וקיבל את הבקשה.
    כסף שהרווחתי (לא הפסדתי לדייק). 250 ש"ח. האם זה היה שווה את זה? אכושרמוטה כן. כי זה לא העיקרון של הכסף. זה החוסר צדק שלא הסכמתי לקבל.
    אז מה המוסר השכל? אתם חושבים שאני ארשום משהו בסגנון "לכו עם האמת שלכם". אז לא, זה היה ברור מאליו. המוסר השכל האמיתי זה פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. כי כל מי שהגיב פה ואמר שלא כדאי ללכת להשפט (כל אחד עם הסיבות שלו), הוא הפראייר האמיתי כאן. אז אני רק יכול לאכל לאותם אנשים שתמשיכו לשלם כל פעם שדופקים אתכם בצורה כזאת או אחרת ואז תאשימו את כל העולם ואחותו על יוקר המחיה/שקשה לסגור את החודש ועוד. אבל בסופו זה הסיבה שכל החרא הזה קורה. במקום שאנשים יקומו וילחמו בכל גוף ציבורי/ממשלתי/שקר כלשהו על זה שדופקים אותם, הם פשוט מקבלים את זה.
    אבל כמה שבתי המשפט יתחילו לקבל יותר בקשות להשפט ויקרסו, בסוף האצבע הקלה על ההדק תהיה חייבת להשתחרר. כי נכון להיום המצב נוראי, ואני רק יכול להפנות אתכם לכתבה הזאת:
    http://fullgaz.co.il/שיטת-מוצלאחי-לביטול-דוחות-תנועה/
    גם אם חלקים ממנה לא רלוונטים. הפסקה האחרונה עדיין נכונה.
    בכל אופן, PEACE IM OUT
    שמח לשמוע שיצאת זכאי אשמח גם לשמוע מה היה במשפט ואיך זוכית..

Member
    פחות או יותר שנה. לא שזה העסיק אותי יותר מידי. אחרי שהגשתי בקשה להשפט הכנתי את החומר שרציתי להציג במשפט ושמתי תזכורת ביומן בטלפון.
    בגדול חקרתי את הפקח. אחרי שהוא גמגם ולא ידע לענות על שאלות (כי למה שהוא ייזכור קנס מלפני שנה במיוחד משהו ששלחו לי בדואר הוא אפילו לא בא לדבר איתי באותו רגע רק צילם בטלפון והמשיך הלאה). הצגתי תמונות ממקום האירוע ואת הגירסה שלי שדי סטרה לגמרי את מה שהוא טען. הצלחתי להוכיח יותר ממנו זאת השורה התחתונה. רוב מה ששאלו אותו, גם אני וגם הפרקליטה, הוא לא ידע לענות. הם היו 2 פקחים. את השני אפילו לא נתנו לי לחקור, השופט פשוט זיכה וזהו.

Senior Member
    מברוק. מנסה להבין, האם החנית את האופנוע על המדרכה במקום אסור וזוכית?

Member
    הקנס הוא לא על חנייה. הוא על נסיעה על המדרכה.
    הפקח טען שהוא ראה אותי נוסע על המדרכה. אני טענתי שיצאתי מחניה פנימית של בניין וכדי להגיע לכביש יש צורך לעבור קטע קצר על המדרכה (כמו הרוב המוחלט של חניות בניינים בעיר). בסופו של דבר מה שמעניין שופט זה האם נסע את הדרך הכי קצרה מהחניה לכביש. תוך כדי חציה של השביל להולכי רגל, כדי להפחית את דרגת הסיכון של כלי רכב על המדרכה, למינימום.
    ומפה מתחילים הטיעונים. מי שטוען יותר משכנע, מציג יותר ראיות ומפריח את הטיעון של הצד השני, יזכה.