היה לי את הדגם הקודם פוקו 500.
אם כוונתך היא נסיעה עירונית עד פרברית אז אחלה יותר מזה או רק עירונית צפופה הייתי ממליץ לשקול אופנוע אחר
מתעניין לאחרונה בקונספט של תל"ג.
אין הרבה אופציות בשוק:
נייקן של ימאהה (לא רלוונטי)
טרייסיטי של ימאהה-הבעיה שהוא חלש.
נשארתי עם הmp3-500 של פיאג'ו.
חיפשתי באינטרנט יש מבחנים בודדים בעברית.
יש פה מישהו שהיה בעלים/בעלים נוכחי שלו ויכול לתת המלצה/דיס המלצה? או מישהו שמכיר את הקטנוע?
תודה.
היה לי את הדגם הקודם פוקו 500.
אם כוונתך היא נסיעה עירונית עד פרברית אז אחלה יותר מזה או רק עירונית צפופה הייתי ממליץ לשקול אופנוע אחר
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...4&share_type=t
תשאל את מיכאל, נראה שיש לו אחד
מדובר על נסיעה בינעירונית אבל בשעות פקקים (כביש 4), כ90 אחוז מהנסיעה לעבודה והביתה.
תסתכל כמה שרשורים מעליך.
יכול להגיד לך שתלת גלגלי זה הרבה יותר סיבוכיות בחלק הקדמי, מסובך זה כסף. יש לך שניים מכל דבר, כלומר החלפה של רפידות בלם, מיסבי היגוי(שלושה), צמיגים ובולמים זה תשלום כפול + תשלום מוגדל על זמן עבודה של המכונאי(חוץ מהחלפת צמיגים בפרונט שזה דווקא יותר פשוט), תוסיף לזה גם מערכת נעילה הידראולית/חשמלית לפרונט (גם לבולמים וגם למזלג) שיכולה להיתקל ולא קיימת בדו״ג.
חס וחלילה אם הייתה תאונה מקדימה הדבר הראשון שנפגע, מלבד הפלסטיקה כמובן, יהיו הרדיאטור ושילדת פיירינג שיושבים בחזית הכלי, כל אחד מהם זה למעלה מאלף ש״ח. בנוסף כדאי להשוות עלות הטיפולים מול דו״ג.
לגבי חווית הנסיעה על הכלי והיציבות המוגברת, יש דעות לכאן ולכאן. תקבע לך נסיעת מבחן ו/או תמצא רוכב פרמדיק/מתנדב מד״א ושאל אותו על הכלי.
לנסיעה שתיארת הוא אחלה.
החיסרון הגדול שלו הוא ההוצאות על הטיפולים הצפופים (בפוקו כל 5K) ועלות כל טיפול היא אסטרונומית. זה באמת יקר, יותר נעים לי בכיס להחזיק אופנוע ליטר עכשיו.
היתרון שלו הוא האחיזה בפניות ויכולת הבלימה המשופרת.
אגב הצמיגים לא יקרים כ"כ ביחס לאופנוע ולרפידות הבלמים מחירים סטנדרטיים.
היה לי פוקו במשך 3 שנים ו 90,0000 ק"מ.
כיום אני לא אמליץ עליו, הכלי כבד ומסורבל ואני לא מוצא יתרון בגלגל השלישי שיפצה על הסרבול.
הוא אמור לתת יתרון בטיחותי אבל היעדר הזריזות בתגובה מהווה סיכון שהורס את היתרון.
עלויות טיפולים גבוהות מאוד! צמיגים מוחלפים כל 10-15 אלף, רצועה כל 10.
היו טיפולים שהגיעו ל 5000 שקלים (כולל הצמיגים), אני מצרף לך כאן כמה חשבוניות שתיהנה...
הmp3 הוא של פיאג'ו והפוקו הוא של ג'ילרה. קצת יותר קרבי ואני לא בטוח שיש קשר בין מחירי הטיפולים של השניים.
ג'ילרה היא חברת בת של פיאג'ו.
לגבי מחירים אסטרונומים לטיפולים - כמו שהציג ופירט רונן כך היה גם אצלי.